Kuma kumayla anlaşır elti eltiyle anlaşamaz...

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Bu konu hakkında ne düsünüyorsunuz...
Kıskanç bir eltim var aile de sadece kaynanam tarafindan sevilen... ( herkese bir posta koymuşlugu vardir kp e bile )
Laf sokmayı çok sever ama sonra hemen masumu oynar. Ama o yanlış anladı diye acıtasyon yapar. Benlede arası baslarda kotuydu sonra iyi oldu simdi yine kotuye dogru gidiyor. Uzak durmam mumkun degil kv. sayesinde.
Ne yapsam bilmiyorum ?

Ben nednse birinden elektrik alamadiysam dunya yansa o kisiyle aram iyi olmaz o yüzden mesafe koyardim
Akraba da olsa "kusura bakmayın o kisi ile gorusesim yok " derim yakinlarima
Babam kızar bu yüzden bana ama ben tavrimdan vazgecmem ve bir gun mutlaka o kisinin foyasi çıkar meydana
O yüzden tavsiyem uzak durun
Kayınvalide yakın olmak istese bile siz merhabadan oteye gitmeyin
Siz de tavrinizi koyun kotu olacaksaniz bari sizin istediğiniz olsun da oyle kotu olun
Yoksa hem cile cekip hem de kotu pozisyona düşmek daha kırıcı olur

Ben nednse birinden elektrik alamadiysam dunya yansa o kisiyle aram iyi olmaz o yüzden mesafe koyardim
Akraba da olsa "kusura bakmayın o kisi ile gorusesim yok " derim yakinlarima
Babam kızar bu yüzden bana ama ben tavrimdan vazgecmem ve bir gun mutlaka o kisinin foyasi çıkar meydana
O yüzden tavsiyem uzak durun
Kayınvalide yakın olmak istese bile siz merhabadan oteye gitmeyin
Siz de tavrinizi koyun kotu olacaksaniz bari sizin istediğiniz olsun da oyle kotu olun
Yoksa hem cile cekip hem de kotu pozisyona düşmek daha kırıcı olur

Bir merhaba desem hem kv. Hem kaynim uzerime gelecek biliyorum. Sonra daha cok sinir oluyorum hic konusasim gelmiyor. Tam kizla aramiz duzeldi diyorum bir sorun cikartiyor. Gercekten cok sıkıldim sehir disina kacasım var.!!!

görüşmek istemiyorum deyin zorunda değilsiniz ki sizi rahatsız eden bi tipse görüşmeyin olsun bitsin

Ayni sitedeyiz mumkun degil. Bazen sirf kahveye diye gelip kaynimin iltifatlarini aşk sozlerini onun icin yaptiklarini falan anlatir.! Az kaldi kovacam zaten. Tatli dillden anlayan biri olsaydi bugune kadar soylediklerimi dikkate alirdi.

Ayni sitedeyiz mumkun degil. Bazen sirf kahveye diye gelip kaynimin iltifatlarini aşk sozlerini onun icin yaptiklarini falan anlatir.! Az kaldi kovacam zaten. Tatli dillden anlayan biri olsaydi bugune kadar soylediklerimi dikkate alirdi.
Valla hiç bişey sizin sinir sisteminizden huzurunuzdan önemli değil. Değil aynı sitede altlı üstlü otursam ne olur. Ben gereksiz için kendimi yıpratamam hiç tavsiyem sizde yıpratmayın kimse size a aferin iyi yaptın demeyecek kocanda dahil!

Kayın birader ya da kayınvalide uzerinize gelse ne gelmese ne
Anlasabileceğim biri degil kusura bakmayın, insanlarla nasıl iletisim kuracagima ben karar veririm deyip kestirip atın
Esiniz bir sey der mi buna?

Annesi aglamadıgı surece sorun yok. Ona da kibar konusunca üste cıkıp durur...

ben olsam eeee eşinin yaptıklarından bana ne derdim
Nedense son zamanlarda insanlara tahammülüm azaldi, bana katkısı olmayan bilgilere kulaklarim.tikali, cabuk sıkılıyorum
Baskasinin hayati kimseyi ilgilendirmez, benim bakis açım "bu bilgi bana ne sağlıyor, lazim bir sey mi" seklindedir
ic ice iliskileri sevmedigim için sıkıldım mi mesafe koyuyorum
Insanlar yalnız kalmaktan, dislanmaktan korkuyor sanırım; benim oyle bir dusuncem olmadığı icin pek takmiyorum insanları

O eşinin yaptıklarını anlatarak seni kıskandırıyor güya hiçç takma he de geç Allaha havale et onun için eşinle ve ailesiyle kötü olma sen iyi olursn o da çatlar zaten bi süre sonra keser ayağını bence

Valla hiç bişey sizin sinir sisteminizden huzurunuzdan önemli değil. Değil aynı sitede altlı üstlü otursam ne olur. Ben gereksiz için kendimi yıpratamam hiç tavsiyem sizde yıpratmayın kimse size a aferin iyi yaptın demeyecek kocanda dahil!

Ben biraz daha susup oylemi patlasam diye dusundm. Çok cikarci kaynimla kavga edince arar etmesse mesaj atmaz... ama kavgaliysa gece gunduz atar... diyorumki yarin mesajmi atsam kendisine.
Işin xxx le barisana kadarmiydi diye ?
Nişanlilar bu arada

Nedense son zamanlarda insanlara tahammülüm azaldi, bana katkısı olmayan bilgilere kulaklarim.tikali, cabuk sıkılıyorum
Baskasinin hayati kimseyi ilgilendirmez, benim bakis açım "bu bilgi bana ne sağlıyor, lazim bir sey mi" seklindedir
Insanlar yalnız kalmaktan, dislanmaktan korkuyor sanırım; benim oyle bir dusuncem olmadığı icin pek takmiyorum insanları
Resmen beni yazdın bende aynı senin gibiyim. Bunalmışım artık insanların saçmalıklarından tahammülüm hiç yok

Bu konu hakkında ne düsünüyorsunuz...
Kıskanç bir eltim var aile de sadece kaynanam tarafindan sevilen... ( herkese bir posta koymuşlugu vardir kp e bile )
Laf sokmayı çok sever ama sonra hemen masumu oynar. Ama o yanlış anladı diye acıtasyon yapar. Benlede arası baslarda kotuydu sonra iyi oldu simdi yine kotuye dogru gidiyor. Uzak durmam mumkun degil kv. sayesinde.
Ne yapsam bilmiyorum ?
Bazı insanlar kaostan beslenir. Ne yapsanız bırsey bulur mutlaka!! O yuzden konuşsanızda konusmasanızda bır sorun yasayacagınız apacık. Aynı durumu deneyımlemiş biri olarak uzak durunnn

Annesi aglamadıgı surece sorun yok. Ona da kibar konusunca üste cıkıp durur...
Kv ile sorununuz yok ki
Eger ki kiminle nasıl iletişimde olacağıniza da mudahale ediyorsa ve bunun icin agliyorsa, esinize hayatim anneni cok seviyorum onunla bir sorunum.yok ama eltimi sevmiyorum napiyim elektrik alamadim gorusesim yok keske annemiz de beni zorlamasa der, kestirip.atarsiniz ;)

Iste ben mesafe koydugumda kaynim direk psikolojik baski yapiyor.
Yani direk kavga etse bitirir asla konusmam. Ama hani bir laf vardir itin hatri yoksa sahibininde mi yok diye kaynim bu mantikta.. ve inceden laf sokar ve konusmana izin vermez.

Ben biraz daha susup oylemi patlasam diye dusundm. Çok cikarci kaynimla kavga edince arar etmesse mesaj atmaz... ama kavgaliysa gece gunduz atar... diyorumki yarin mesajmi atsam kendisine.
Işin xxx le barisana kadarmiydi diye ?
Nişanlilar bu arada
Kız bi de daha evli değillermiş senin derdin mi yok uğraşıyorsun. Deki sorunlarınız sizi ilgilendirir partnerinle yaşadığın sende kalmalı lütfen bir daha bana böyle şeyler anlatma rahatsız oluyorum ben de geç.

O eşinin yaptıklarını anlatarak seni kıskandırıyor güya hiçç takma he de geç Allaha havale et onun için eşinle ve ailesiyle kötü olma sen iyi olursn o da çatlar zaten bi süre sonra keser ayağını bence

Nisanlilar bu arada...
Benim evime uzun zamandir gelmiyor. Zaten en son kavga ettiklerinde beni aradi ve o gun bizim esimle ozel gunumuzdu gecenin 3unde beni esimi arayip durdu kapatti mesaj atti. Sülük gibi afedersiniz. Sonra mesaji kesti ben mesaj attim bir kere aradim. Ccoook uzun zaman sonra sosyal medyaya foto attim. O da atmiyordu zaten. Bir baktim 10 dk sonra bir suru fotolar atiyo. Hayir yani amaç ? Cok kucuk birsey ama ne yapmaya calistigini hic anlamadim... !

Bazı insanlar kaostan beslenir. Ne yapsanız bırsey bulur mutlaka!! O yuzden konuşsanızda konusmasanızda bır sorun yasayacagınız apacık. Aynı durumu deneyımlemiş biri olarak uzak durunnn

Gercekten ama gercekten kaostan besleniyor ve kimse agzini acip birsey demiyor...
Ne guzel oturup sohbet ederken kalkti bana sen ceyizinde birsey cikarmadin ben cok para harcicam babam vericek ben alicam dedi şok oldum ne geregi vardi ????
Birgun yine oturuyoruz bana dediki yemek yapmayi biliyormu eltin diye soranlara bilmiyor elinin tadi yok dedim dedi ben şok oldum..!!! Kackere yemegimi yemiş kii...!!!!

Nisanlilar bu arada...
Benim evime uzun zamandir gelmiyor. Zaten en son kavga ettiklerinde beni aradi ve o gun bizim esimle ozel gunumuzdu gecenin 3unde beni esimi arayip durdu kapatti mesaj atti. Sülük gibi afedersiniz. Sonra mesaji kesti ben mesaj attim bir kere aradim. Ccoook uzun zaman sonra sosyal medyaya foto attim. O da atmiyordu zaten. Bir baktim 10 dk sonra bir suru fotolar atiyo. Hayir yani amaç ? Cok kucuk birsey ama ne yapmaya calistigini hic anlamadim... !
Ohhh şimdiden başlamış fesatlığa bu işin zor bence baştan koy mesafeni ne o öyle gece aramalar falan ayıp ya eşin ne diyor bu duruma benimki olsa patlar bi süre sonra ne bu böyle diye seni takip ediyor demekki alıp karsına konuş bence rahatsız olduğun şeyleri dile getir canım

Back
X