- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Esım kardesıne net bır tavır koydu kv kp konustum .. Bır ben gormuyorum sonucta bende istemem huzursuzluk olsun ama sız mutsuz olmayın dıye ben ve evliliğimi yıpratamam . Dolayısıyle arada kalmak istemıyorsanız adil olun. Yada karısmayın . Sevmedım sevemıyorum bende boyle bırıyım. Egıtımsız ucuz soyledıklerıde kalitesız gelıyor. Bende yuzune gulup içimden saydıramam kişiliğimden ödün veremem . Bunları ailem bıldığı için ona gore davranır. İlişkilerımızı boyle bırinin etkılemesını istemedıgım için hep net oldum . Kızmayın ama sızın gibi asla davranamazdım. Bana en yanlışı bu gelıyor. Acık ve net olmayan herkes hatalı !!!Ya supersin gercekten ama bak bu senle eltin arasinda bir de beni dusun lafi soktum herkes duydu. Sonra kaynim atlicak birsey dicek sonra esim araya girecek aha kavganin suclusu pinkkkk....!!!!!
Kaynimi biliyorum zamaninda eltime selam vermemisim geldi bir sert dille uyardi beni.
Aslinda ben tam olarak kavgalari gerilimi sevmem. Ama gerilim yaratacaksam butun ipleride kopartirim bidaha yuzune bakmayacak laflar soylerim.. kendimi durduramam cok pis bir huy.
Amcama bir laflar soyledim adam 6 senedir hazmedemedi resmen. Bir rezil ettim adami hoş degil tabi ama bende kavga edilecekse butun ipler kopacakk. Koparmassam laf eden cok olacak