Kuma kumayla anlaşır elti eltiyle anlaşamaz...

Ya supersin gercekten ama bak bu senle eltin arasinda bir de beni dusun lafi soktum herkes duydu. Sonra kaynim atlicak birsey dicek sonra esim araya girecek aha kavganin suclusu pinkkkk....!!!!!
Kaynimi biliyorum zamaninda eltime selam vermemisim geldi bir sert dille uyardi beni.
Aslinda ben tam olarak kavgalari gerilimi sevmem. Ama gerilim yaratacaksam butun ipleride kopartirim bidaha yuzune bakmayacak laflar soylerim.. kendimi durduramam cok pis bir huy.
Amcama bir laflar soyledim adam 6 senedir hazmedemedi resmen. Bir rezil ettim adami hoş degil tabi ama bende kavga edilecekse butun ipler kopacakk. Koparmassam laf eden cok olacak
Esım kardesıne net bır tavır koydu kv kp konustum .. Bır ben gormuyorum sonucta bende istemem huzursuzluk olsun ama sız mutsuz olmayın dıye ben ve evliliğimi yıpratamam . Dolayısıyle arada kalmak istemıyorsanız adil olun. Yada karısmayın . Sevmedım sevemıyorum bende boyle bırıyım. Egıtımsız ucuz soyledıklerıde kalitesız gelıyor. Bende yuzune gulup içimden saydıramam kişiliğimden ödün veremem . Bunları ailem bıldığı için ona gore davranır. İlişkilerımızı boyle bırinin etkılemesını istemedıgım için hep net oldum . Kızmayın ama sızın gibi asla davranamazdım. Bana en yanlışı bu gelıyor. Acık ve net olmayan herkes hatalı !!!

Kapidan göndermeye verilecek cevapları bile düşünüyorsunuz fazla ince dusuncelisiniz o yuzden yuzune dort senenin acısını cikaracak konusma yapamazsiniz gibi geldi
Bence ya kapinin deliginden bakip kapiyi hiç açmayın evde yok gibi ya da misafir ağırlamak için musait degilim keske haber verseydiniz deyip kapidan gönderin ayy valla sinir oldum çok laubali bir elti/kayin var
Ben sevmem oyle cıvıklıklari kesin esim kizardi evli olsam ama napiyim ben saygısızliga gelemiyorum

Esım kardesıne net bır tavır koydu kv kp konustum .. Bır ben gormuyorum sonucta bende istemem huzursuzluk olsun ama sız mutsuz olmayın dıye ben ve evliliğimi yıpratamam . Dolayısıyle arada kalmak istemıyorsanız adil olun. Yada karısmayın . Sevmedım sevemıyorum bende boyle bırıyım. Egıtımsız ucuz soyledıklerıde kalitesız gelıyor. Bende yuzune gulup içimden saydıramam kişiliğimden ödün veremem . Bunları ailem bıldığı için ona gore davranır. İlişkilerımızı boyle bırinin etkılemesını istemedıgım için hep net oldum . Kızmayın ama sızın gibi asla davranamazdım. Bana en yanlışı bu gelıyor. Acık ve net olmayan herkes hatalı !!!

Tesekkurler cnm bende her zaman netlikten yanayim ama benim arkamdan o kadar is yapip kaynanama da ben pinki cok seviyorm ona iyi davraniyorum o bana kotu davraniyor ben daha ne yapim annecim diyince tabi netlik falann kalmiyor maleseff...!

Kapidan göndermeye verilecek cevapları bile düşünüyorsunuz fazla ince dusuncelisiniz o yuzden yuzune dort senenin acısını cikaracak konusma yapamazsiniz gibi geldi
Bence ya kapinin deliginden bakip kapiyi hiç açmayın evde yok gibi ya da misafir ağırlamak için musait degilim keske haber verseydiniz deyip kapidan gönderin ayy valla sinir oldum çok laubali bir elti/kayin var
Ben sevmem oyle cıvıklıklari kesin esim kizardi evli olsam ama napiyim ben saygısızliga gelemiyorum

Ince dusunme degil bunlar benim yasadiklarim. Misafir mi var dedim aa kim var deyip girer iceri.
Birkeresinde kapidalar misafir var dedim sert bir sekilde aaa cayda vardir o zaman deyip eltime hadi bebegm diyip iceri girdiler.

Kayninizin sınır koyma sorunu var
Eltiyle sorununuz ikiniz arasindadir, üçüncü kisiye yer yoktur
Ayrıca o cok sert konusr o zaman ben alttan alayim tavri yanlis siz de uste cikin ya kendini duzelt duzeltmeyeceksen de ne seni ne esini gormek istemiyorum de kestirip atin
Sizdeki sorun da cok icinize atıp biriktirip patlamaniz
Yani ipler kopmadan da kisiler fikirlerini netce paylasabilir
Sizdeki kayınla iplerin kopmasini normal karsilarim ama
Ne demek yegen sevmek istiyorum
Ozelime sen karisamazsin derim eşim bana kizarsa o da alir cevabını
Ben kimsenin ozeline karismam kimse de benimkine karisamaz nokta!
Bu hayatta kimseyi memnun edemezsiniz
Ben esinizin kardesini ve nisanlisini fazla laubali ve saygisiz buldum hayatta muhatap olamayacagim kisilkte insanlar

Ince dusunme degil bunlar benim yasadiklarim. Misafir mi var dedim aa kim var deyip girer iceri.
Birkeresinde kapidalar misafir var dedim sert bir sekilde aaa cayda vardir o zaman deyip eltime hadi bebegm diyip iceri girdiler.
orada hop nereye giriyorsunuz demek gerek ya da size ne benim misafirimden

Bu çift evlenince çok sorun yaşayacak bence
Çünkü evlilik sadece gezme tozma değil bunlar bu laubalilikle birbirlerini de tuketirler :))

Kayninizin sınır koyma sorunu var
Eltiyle sorununuz ikiniz arasindadir, üçüncü kisiye yer yoktur
Ayrıca o cok sert konusr o zaman ben alttan alayim tavri yanlis siz de uste cikin ya kendini duzelt duzeltmeyeceksen de ne seni ne esini gormek istemiyorum de kestirip atin
Sizdeki sorun da cok icinize atıp biriktirip patlamaniz
Yani ipler kopmadan da kisiler fikirlerini netce paylasabilir
Sizdeki kayınla iplerin kopmasini normal karsilarim ama
Ne demek yegen sevmek istiyorum
Ozelime sen karisamazsin derim eşim bana kizarsa o da alir cevabını
Ben kimsenin ozeline karismam kimse de benimkine karisamaz nokta!
Bu hayatta kimseyi memnun edemezsiniz
Ben esinizin kardesini ve nisanlisini fazla laubali ve saygisiz buldum hayatta muhatap olamayacagim kisilkte insanlar

Kaynimla aram cok iyiydi biraz onun bozulmasini istemedigimden susuyorum zaten dinleme cvp verme huyu yoktur soyler ve gider o kadar. Ama cok tesekkurler ben icime atmak istemiyorum gercektende artik. Yarin eltime mesaj aticam sonra kv ile konusucam. Susacak ve ara yapici laflar soylicek bende sinirlecem ama olsun. Inceldigi yerden kopsun

Eger siz tek basiniza halledemiyorsaniz esiniz soylesin habersiz gelmeyin gelirseniz de eve almayiz diye ya da esiniz kv kp ile ayni ortamdayken dile getirin ben emrivakilerden cat kapi misafirden hoslanmam bundan sonra oyle bir tavir ssergileseniz eve almayacagim
Birkaç saat onceden arayip musaitseniz size gelmek istiyoruz dersiniz ve biz de uygunsak buyur ederiz diyin

orada hop nereye giriyorsunuz demek gerek ya da size ne benim misafirimden

Bu çift evlenince çok sorun yaşayacak bence
Çünkü evlilik sadece gezme tozma değil bunlar bu laubalilikle birbirlerini de tuketirler :))

Kapim salonumun tam karsisi misafire ayip olmazmiiii :) prensip geregi evde harp de ciksa yinede misafire yansitmak yok :)
Evet ama allaha havale ediyorum.

Siz de lafinizi söyleyin ve gidin kayninizin karaktersizligini idare etmek gibi bir zorunlulugunuz yok ben kayninizi bencil ve saygisiz buldum buradaki satır aralarında yazdiklariniza bakarak

Eger siz tek basiniza halledemiyorsaniz esiniz soylesin habersiz gelmeyin gelirseniz de eve almayiz diye ya da esiniz kv kp ile ayni ortamdayken dile getirin ben emrivakilerden cat kapi misafirden hoslanmam bundan sonra oyle bir tavir ssergileseniz eve almayacagim
Birkaç saat onceden arayip musaitseniz size gelmek istiyoruz dersiniz ve biz de uygunsak buyur ederiz diyin

O cat kapi geldiklerinden sonra aradi ne ymek yaptin aksam gelicez dedi. Bende dedimki evde birsey yok yemek yapmadim. Ayrica davet edilen eve gidilir ben cagirmadan gelmeyin dedim bozuldu daha iki gun once geldiler 10 dk oturup gittiler...

Siz de lafinizi söyleyin ve gidin kayninizin karaktersizligini idare etmek gibi bir zorunlulugunuz yok ben kayninizi bencil ve saygisiz buldum buradaki satır aralarında yazdiklariniza bakarak

Diyorum ya onun bu ozellikleri devam edicek insanlar tepki vermedigi surece aslinda cok eglenceli hayat dolu bir cocuk ama tekken...!!! Iki yuzsuz bir arada olmuyor gercekten. Kaynim beni kirmak istemez normalde hatta bazen kizdigimda niye kiziyon ki ne yaptimki falan diye sebeklik yapar sakalasir guleriz. Hadi disari cikalim der cikariZ. Ama eltimleyken cok farkli davraniyor. Benden ozur diledigi cok oldu cok kez bidaha yapmicam dedi. Yapmadida ama diyorum ya iksi bir araya gelince cok degisik davraniyor...
Benide sever ama nedense doldurusa geldigini dusunuyorum.

Böyle insanlar çok tehlikelidir yuva bile yıkabilir bence sadece günlük konulardan konuşun havadan sudan posta koyabilecegi bi konuyu konuşmayin

O cat kapi geldiklerinden sonra aradi ne ymek yaptin aksam gelicez dedi. Bende dedimki evde birsey yok yemek yapmadim. Ayrica davet edilen eve gidilir ben cagirmadan gelmeyin dedim bozuldu daha iki gun once geldiler 10 dk oturup gittiler...
iyi yapmışsınız bu tavra devam ;)
En son yazdiginiza da şunu diyebilirim
Üzüm üzüme baka baka kararır
Birlikteliklerde kisi kendi yalnizkenki halinden çıkar birlikte oldugu kisinin de huylarindan kapar siz evli oldugunuz icin bunu kendinizde ve esinizde gozlemleyebilirsiniz
Bir de eş mi kv mi desem tabii ki es dersiniz kayniniz icin de aynisi gecerli once esi sonra diğer insanlar
Bir de hata bir kez yapılır özrü dilenir konu kapanır tekrar edince kıymeti kalmıyor özür dilemenin

iyi yapmışsınız bu tavra devam :KK66:
En son yazdiginiza da şunu diyebilirim
Üzüm üzüme baka baka kararır
Birlikteliklerde kisi kendi yalnizkenki halinden çıkar birlikte oldugu kisinin de huylarindan kapar siz evli oldugunuz icin bunu kendinizde ve esinizde gozlemleyebilirsiniz
Bir de eş mi kv mi desem tabii ki es dersiniz kayniniz icin de aynisi gecerli once esi sonra diğer insanlar
Bir de hata bir kez yapılır özrü dilenir konu kapanır tekrar edince kıymeti kalmıyor özür dilemenin

Evet kesinlikle katiliyorum. Ama diyorum ya bazen karsimdakinin kaynim olduguna inanamiyorum oyle bir hale bürunuyor. Eskisi gbi konusmuyoruz sohbet etmiyorz hatta hic yapmiyoruz diyebilirm. Ama gecenlerde eltimle 1 hafta konusmadilar 1 hafta yanima geldi nasil egleniyor benimle. Bu yuzden dolduruldugunu dusunuyorum zaten. Ayrica eltim cok hatalar yapiyor benim haberim var 1 kisi daha biliyor onla aramda ben susturuyorum soylemesin kaynima diye. Ben boyle yaparken onun yaptiklarina bak.

Onun size uyguladığı taktiği siz uygulayın kimse yokken posta koyun biri gelince masum ayağına yatın

Birkere yaptim zaten :halay:
Baktim bana laf yapiyo iste nisanlimdan uzak dur falan diye ( birkere ben biyere cikarken elimden tutmus yardim etmis diye )
Bende dayanamadim
Xxxx seni tenhada sıkıştırırım seni kimse elimden alamazzz dedim sonra bana bir iyi bir iyi bidaha basladi huyu bu tatlim :)

Back
X