Kuma kumayla anlaşır elti eltiyle anlaşamaz...

Nereye düştün yavrum sen ya nasıl bi aile bu tencere kapak misali kaynınla eltişin yuj dedim yani entarini de göster bari aynısını alır belki :-)

Eltimle ilgili diger konularimi okuyup nasil daha o kiza sac baş dalmadigima sasirabilirsin. Eskiden daha da abartiyordu birseyleri. Okuduktan sonra bana ozelden ne yapmam gerektigini bidaha yazarmisin :)

Ben tavrı olan bırıyım. Tavız verdıgınız kadarı ile insanlar hayatınızda. Bır durup düşünmek lazım bu kız haddını aşarken ben ne yaptım? Sustum mu yoksa rahatsızlığımı belirttımmı. Aile içindeki en önemli ilke sevgi saygı degıl açıklık ilkesi bu olmayınca ne guven kalır ne bırsey!
Acıkca soyleyemedıklerınız yuzunden huzursuz oluyorsunuz ve olacaksınız. Bu saate kadar sızı mesgul edecek huzursuz edıyorsa net cızgıyı cekmek lazım

Iste ben kalmalarini istemiyorsam acikcaa soyleyemem direk kovarim benim tavrim cok sert giderken bir postada arkalarindan sover sayar bildiginiz icimi bosaltirim 4 senenin sinirini atarim sonra ama bir rahatlarim ki anlatamam.

Evli olmadığım icin eltim falan yok ama bana kimse boyle davranamaz
Emrivakilerden hoslanmam bir kez yapana bir dahakine haber ver derim haber vermezse su an musait degilim.der kapidan gonderirim isterse ayiplasinlar
Bana gelirken haber vermemesi bana ayip değil de ben geri çevirince mi ayip olacak
Oyle dolabı falan karistiramaz, ne münasebet
Mutfagim bana aittir çık derim
Yemek yok hazirlayamam cok acsan git lokantada ye derim
Ha normalde bunları herkese demem ama o sekilde konusana denebilir
Herkes durmasi gerektigi yeri bilmeli saygisiz tavırlara tahammülüm yoktur
Elti icin de sunu derim, evlenmeden fazla muhatap.olmazdim
Evlenince de mesafeyi korurdum
Planlarıma da karışamaz biz esimle böyle plan yaptik basbasa olacağız, bitti gitti
Net olun, emrivakilere müsaade etmeyin

Simdi dusundumde kapidan musait degiliz desem kapi kapaliyken.
Kaynim napiyooonuz gooygoyy mu yapiyosunuz iyi sonra gelelim biz o zaman diyip gulusup gidecekler..!
Cnku bunuda denedim. Surat astim olmadi laf soktum olmadi gelmeyin dedim olmadi ne yapim ben vurimmi kendimi :)

Eltimle ilgili diger konularimi okuyup nasil daha o kiza sac baş dalmadigima sasirabilirsin. Eskiden daha da abartiyordu birseyleri. Okuduktan sonra bana ozelden ne yapmam gerektigini bidaha yazarmisin :)
Diğer konularını görmek isterim canım nerden bakacağım pek bilmiyorum siteyi

Iste ben kalmalarini istemiyorsam acikcaa soyleyemem direk kovarim benim tavrim cok sert giderken bir postada arkalarindan sover sayar bildiginiz icimi bosaltirim 4 senenin sinirini atarim sonra ama bir rahatlarim ki anlatamam.
:) bana pek öyle gelmedi. Bende bırıktırmem anında soylerım. Sınsı bır eltim var :) ramazanda gıydıgım elbıse için ; benımde boyle bır elbısem var ama ramazan dıye gıymedim dedı . Herkesin içinde. Bende dedımki haklısın aramızdakı kilo ve yapı farkından dolayı sende daha abartılı duracagından bende yerınde olsam giymezdım dedım. Ertesi gün niye oyle dedın dıye sordu:) bende ben sadece sana cevap verıyorum zira tercıh ettıgım bır durum degıl . Sen bu uslubu surdurdugun surece cevaplarım bu ölçüde olacak dedım. Bırdaha bırsey derken 100 kere dusundu

Benim eltimde çok gönderi yapardı bana faceden falan ama noldu bak şimdi kendi yuvası bozuldu mağrur olma padişahım senden büyük Allah var demişler Allaha havale et hepsini sen yuvana bak

Kiz gerekirse sahsima kufur etsin sosyal medyasindan umrumda olmaz. Ama resmen artik rezillik paylasimlarimizin arasinda 10 dk yok millet guler bize yaaaa...
Gitmek istedigim restoranta gitmisler. Foto cekilmisler. Bende dedimki askim gitmek istedigim yere gitmekten vazgectim simdi nispet gibi olmasin diye. Ama kiz masaallah resmen benle ayni fotoyu atti yaa.!!!

Simdi dusundumde kapidan musait degiliz desem kapi kapaliyken.
Kaynim napiyooonuz gooygoyy mu yapiyosunuz iyi sonra gelelim biz o zaman diyip gulusup gidecekler..!
Cnku bunuda denedim. Surat astim olmadi laf soktum olmadi gelmeyin dedim olmadi ne yapim ben vurimmi kendimi :)
Yok artık saygısız demekki ikiside kaç yasında ayol bunlar ergen mi yoksa henüz adam olamamışlardan mı? :sinirli::KK62:

Kv biz bir aileyiz diyebilir annedir toparlayici gorevi ustlenir ve doğru olan da bu aslinda
Evlat ayirmadan herkese esit davranmak
O acidan kayınvalidenizi takdir ettim
Ama siz eltiyle sıkı fiki olmak zorunda degilsiniz
"Annecim ben onunla anlasamiyorum zorlamayla olmaz sizden saygi bekliyorum elbette aileyiz bir arada oluruz ama ozelimde onunla çok muhatap olmak istemiyorum beni anlayacağınızı düşünüyorum lütfen beni onunla yakin olmaya zorlamayin"
Saygı sınırları içerisinde, net ifadelerle düşüncenizi belirtin ve soylediklerinizin arkasında duran bir tavır sergileyin
Adınız soğuk nevale olsa kaç yazar en azından kafanız rahat olur
Insanlar bazen hakkımızda kendilerince dogru olmayan hükümler verirler, imkanımız ölçüsünde aciklamamizi yaparız ama anlamak istemeyene yapacak bir sey yok boyle durumlarda "ben ne desem fikrin değişmeyecek, sen bilirsin " der kestirip atarım
Sosyal medya konusunda da onu silip engellemeden paylasimlari gormesini kısıtlayabilirsiniz
Profilinizde kısıtlanan kisiler var oraya eltinizi girin
O.zaman o.sizin her paylasiminizi goremez ;)

Kiz gerekirse sahsima kufur etsin sosyal medyasindan umrumda olmaz. Ama resmen artik rezillik paylasimlarimizin arasinda 10 dk yok millet guler bize yaaaa...
Gitmek istedigim restoranta gitmisler. Foto cekilmisler. Bende dedimki askim gitmek istedigim yere gitmekten vazgectim simdi nispet gibi olmasin diye. Ama kiz masaallah resmen benle ayni fotoyu atti yaa.!!!
Benim ex eltimde düğünüme 1 ay kala gelinliğini giyip oğlunu kocasını aldı çeşmede dış çekim yaptı sen düşün fesatlığını :-)

:) bana pek öyle gelmedi. Bende bırıktırmem anında soylerım. Sınsı bır eltim var :) ramazanda gıydıgım elbıse için ; benımde boyle bır elbısem var ama ramazan dıye gıymedim dedı . Herkesin içinde. Bende dedımki haklısın aramızdakı kilo ve yapı farkından dolayı sende daha abartılı duracagından bende yerınde olsam giymezdım dedım. Ertesi gün niye oyle dedın dıye sordu:) bende ben sadece sana cevap verıyorum zira tercıh ettıgım bır durum degıl . Sen bu uslubu surdurdugun surece cevaplarım bu ölçüde olacak dedım. Bırdaha bırsey derken 100 kere dusundu

Ya supersin gercekten ama bak bu senle eltin arasinda bir de beni dusun lafi soktum herkes duydu. Sonra kaynim atlicak birsey dicek sonra esim araya girecek aha kavganin suclusu pinkkkk....!!!!!
Kaynimi biliyorum zamaninda eltime selam vermemisim geldi bir sert dille uyardi beni.
Aslinda ben tam olarak kavgalari gerilimi sevmem. Ama gerilim yaratacaksam butun ipleride kopartirim bidaha yuzune bakmayacak laflar soylerim.. kendimi durduramam cok pis bir huy.
Amcama bir laflar soyledim adam 6 senedir hazmedemedi resmen. Bir rezil ettim adami hoş degil tabi ama bende kavga edilecekse butun ipler kopacakk. Koparmassam laf eden cok olacak

Kv biz bir aileyiz diyebilir annedir toparlayici gorevi ustlenir ve doğru olan da bu aslinda
Evlat ayirmadan herkese esit davranmak
O acidan kayınvalidenizi takdir ettim
Ama siz eltiyle sıkı fiki olmak zorunda degilsiniz
"Annecim ben onunla anlasamiyorum zorlamayla olmaz sizden saygi bekliyorum elbette aileyiz bir arada oluruz ama ozelimde onunla çok muhatap olmak istemiyorum beni anlayacağınızı düşünüyorum lütfen beni onunla yakin olmaya zorlamayin"
Saygı sınırları içerisinde, net ifadelerle düşüncenizi belirtin ve soylediklerinizin arkasında duran bir tavır sergileyin
Adınız soğuk nevale olsa kaç yazar en azından kafanız rahat olur
Insanlar bazen hakkımızda kendilerince dogru olmayan hükümler verirler, imkanımız ölçüsünde aciklamamizi yaparız ama anlamak istemeyene yapacak bir sey yok boyle durumlarda "ben ne desem fikrin değişmeyecek, sen bilirsin " der kestirip atarım
Sosyal medya konusunda da onu silip engellemeden paylasimlari gormesini kısıtlayabilirsiniz
Profilinizde kısıtlanan kisiler var oraya eltinizi girin
O.zaman o.sizin her paylasiminizi goremez :KK66:

Cok mantikli kesinlikle deneyecgim bunu kv kafadardir. Gecmis konulara cok dallanip budaklandirmadan suanki zaman diliminde konusmam daha uygun olur. Gercekten cok tesekkurler. Cok yardimci oldunuz.
Dediginiz kisitlamayi f ile baslayandan yapabilirim de i ile baslayandan yapamam onu :)))

Tatlim kaynim bana kalkin cocuk yapin ben yigen istiyorum diyen biri utanirmi hic ya.!
Çok hoş gerçekten senin tek suçun ona bu tavizi vermek olmuş senden o yüzü bulamasaydı bu şekilde davranamazdı bence eşin kardeşine dur demeli!!! Gerekirse o kavga da çıkmalı sırtlar dönülmeli yoksa bu iş siz cocuk yaparken başınızda beklemeye doğru gidiyor

Benim ex eltimde düğünüme 1 ay kala gelinliğini giyip oğlunu kocasını aldı çeşmede dış çekim yaptı sen düşün fesatlığını :-)

Inaaaaanamiyorum yok artik :)) aslinda ben fesat degilimde acaba fesat eltiye fesatmi olmak gerekir ? Yaptigini anlasin diye dusunmedim degil :)

Çok hoş gerçekten senin tek suçun ona bu tavizi vermek olmuş senden o yüzü bulamasaydı bu şekilde davranamazdı bence eşin kardeşine dur demeli!!! Gerekirse o kavga da çıkmalı sırtlar dönülmeli yoksa bu iş siz cocuk yaparken başınızda beklemeye doğru gidiyor

Kaynim herkeze boyle kimse onu durduramaz. Esim bile. Demedigi laf kalmadi esimin hala utanmiyor...!

Eltini idare etmek zorunda değilsin abuk sabuk konuşmaya başladımı lütfen senin özelin sende kalsın merak etmiyorum diye konuş yada hiç evine kabul etme

Back
X