- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Kv ile sorununuz yok ki
Eger ki kiminle nasıl iletişimde olacağıniza da mudahale ediyorsa ve bunun icin agliyorsa, esinize hayatim anneni cok seviyorum onunla bir sorunum.yok ama eltimi sevmiyorum napiyim elektrik alamadim gorusesim yok keske annemiz de beni zorlamasa der, kestirip.atarsiniz
Kız bi de daha evli değillermiş senin derdin mi yok uğraşıyorsun. Deki sorunlarınız sizi ilgilendirir partnerinle yaşadığın sende kalmalı lütfen bir daha bana böyle şeyler anlatma rahatsız oluyorum ben de geç.
aynen vallaResmen beni yazdın bende aynı senin gibiyim. Bunalmışım artık insanların saçmalıklarından tahammülüm hiç yok
O zaman kayinla da mesafeli olunIste ben mesafe koydugumda kaynim direk psikolojik baski yapiyor.
Yani direk kavga etse bitirir asla konusmam. Ama hani bir laf vardir itin hatri yoksa sahibininde mi yok diye kaynim bu mantikta.. ve inceden laf sokar ve konusmana izin vermez.
Ohhh şimdiden başlamış fesatlığa bu işin zor bence baştan koy mesafeni ne o öyle gece aramalar falan ayıp ya eşin ne diyor bu duruma benimki olsa patlar bi süre sonra ne bu böyle diye seni takip ediyor demekki alıp karsına konuş bence rahatsız olduğun şeyleri dile getir canım
aynen valla
Ben biriyle konuşurken bana faydasi yoksa, bos muhabbetse kafam almiyor artik
Ayda yilda bir arkadaşlarla toplaniriz (ben baska sehirdeyim onlar Istanbul'da) onun haricinde kendimle yalnizken bile mutluyum yeter ki yaptigim is beni gelistirsin, ilerletsin
koreltici herseyden uzaklastim
O zaman kayinla da mesafeli olun
O senin eşin tamam , seni de severim ama esini sevmek zorunda degilim dersiniz
Es dedim ama nisanliymis esi olacak diye dedim
Bir de nisanliyken gelin hanim sorunlari anlatirsa, tavsiye isterse verirsiniz olumlu yönde hani şunu yapsan x sever/sevinir gibi ama elestirirse de aranizdaki sorunlari kendiniz çözün seklinde bir konusma yaparsınız
Yaptığı jestlerle övünüyorsa "ne mutlu size cifte kumrular, Allah muhabbetinizi arttirsin" şeklinde guzel.temennilerde bulunun
Belli ki niyeti kıskandırmak, siz de kiskanmak yerine onları destekleyin ki kiskandiramadigini anlasin
Ama iliskinizde mesafe koymak isterseniz de koyun yani kimseyi cekmek mecburiyetinde değilsiniz
O kötü işte kinci olmak bazı insanlara karsı iyi oluyor bende eşimin teyzesi ve kuzenleriyle senelerdir küsüm konuşmuyorum kaç kez özür dilediler ama hep aynılar o yüzden benden uzak Allaha yakın diyorum kv çok uğraşıyor barışmamız için ama asla diyorum susuyor eltim desen çok fenaydı hepkıskandı beni hep fesatlandı onunlada arayı açtım görüşmedim 2 sene şimdi boşandılar kaynımla Allah herkesi ıslah etsin anlamıyorum bu fesatlık kıskançlık nedir böyle seninki yüzsüz biraz anladığım kadarıyla4 senedir ayni ailedeyiz milyon
kere konuştum esimi aradiginda kizdim bu saate ne ariyosun diye. Anlamiyor gercekten...! Mesafe koymustum zamaninda. Sonra birden melek gibi oldu ben dayanamam benle konusanla konusurum...
Bu ve bunlar gibi daha neler.. En kötusu kv kp sıze bırsey yapsa olay cıkarak kesin:) ıkı abı kardesin arasını hıc soylemıyorum. Dunyanın malını alsa sızın evınızdeki çer çöpü dert edınır. Anlam veremeyecegınız bır yarıın içine sokar sızı. Akıllıysanız takmaz hep guzel hep bakımlı hep egıtımlı hep sosyal bırı olmaya devam edersınız. Asla evınıze ve sosyal hayatınıza sokmazsanız huzurlu olursunuz. Ben oyle yapıyorum cokta havalı oluyor haha ne yapsa ulasamayacagı bırı olun ..Gercekten ama gercekten kaostan besleniyor ve kimse agzini acip birsey demiyor...
Ne guzel oturup sohbet ederken kalkti bana sen ceyizinde birsey cikarmadin ben cok para harcicam babam vericek ben alicam dedi şok oldum ne geregi vardi ????
Birgun yine oturuyoruz bana dediki yemek yapmayi biliyormu eltin diye soranlara bilmiyor elinin tadi yok dedim dedi ben şok oldum..!!! Kackere yemegimi yemiş kii...!!!!
Katılıyorum bu konuşma işe yarayabilir canım bu kıza karsı tek koz eşinle kv ile aranı çok iyi tutmak başka türlü başa çıkamazsın bunla sosyal medyadan da engelle olsun bitsin sorarsa yo engelledim dersin geçersinBakin basta dedigim gibi, bir insan basta kotuyse sonra melek olmaz olsa da bana işlemez çünkü barizdir hersey
Gecenin ucunde ben uyurum arkadas istediği kadar yazsin
Mesajina cevap verirsem de ustune aramam aaa aramissin o saatte uyuyordum der mesajlarına cevap yazarim
Arama etme demekten anlamiyorsa, siz de umursamaza vurun
Valla ben nisanliyken ya da sevgiliyken oyle cok icli disli olamazdim bu belli ki daha evlenmeden ben iyi gelin olayim.heveslerinde
sosyal medyayi da cok onemsemeyin istediğini yapsin kendi calar kendi oynar
Insanlar sosyal.medya delisi olmus sanki gercek dünyada yasamiyorlar
Cok takmayin
Kv ile de baskalari yüzünden kötü olmayn madem aranız iyi
Hatta baktiniz ortam bozuluyor, kv ile yalnizken "annecim ben o kizi sevemedim kusura bakmayın elbette o da gelininiz, kaynimin nisanlisi ama yıldızım barismadi daha once de onun yuzunden tatsizlik.oldu, lütfen onun hakkinda zitlasmayalim ben sizi cok seviyorum birbirimizi.kirmayalim" seklinde guzel bir konusma yapabilirsiniz
O kötü işte kinci olmak bazı insanlara karsı iyi oluyor bende eşimin teyzesi ve kuzenleriyle senelerdir küsüm konuşmuyorum kaç kez özür dilediler ama hep aynılar o yüzden benden uzak Allaha yakın diyorum kv çok uğraşıyor barışmamız için ama asla diyorum susuyor eltim desen çok fenaydı hepkıskandı beni hep fesatlandı onunlada arayı açtım görüşmedim 2 sene şimdi boşandılar kaynımla Allah herkesi ıslah etsin anlamıyorum bu fesatlık kıskançlık nedir böyle seninki yüzsüz biraz anladığım kadarıyla
Bu ve bunlar gibi daha neler.. En kötusu kv kp sıze bırsey yapsa olay cıkarak kesin:) ıkı abı kardesin arasını hıc soylemıyorum. Dunyanın malını alsa sızın evınızdeki çer çöpü dert edınır. Anlam veremeyecegınız bır yarıın içine sokar sızı. Akıllıysanız takmaz hep guzel hep bakımlı hep egıtımlı hep sosyal bırı olmaya devam edersınız. Asla evınıze ve sosyal hayatınıza sokmazsanız huzurlu olursunuz. Ben oyle yapıyorum cokta havalı oluyor haha ne yapsa ulasamayacagı bırı olun ..
bence siz mesafe koyamiyorsunuzKaynimla ilgili muhabbetlere girmem bilir o anlatir ben dinlerim yorum yapmam. Sizin hayatiniz diyip susarim. Ama ben cok sıkıldım kaldıramiyorum artik boguldum resmen 1 kisiyle ugrasmiyorum ki. 4 kisiler resmen hic dertleri bitmiyor. Canlari ne zaman isterse gelirler aman yanliz kalsinlar demezler cok bunaldim artik yaaa aglicam resmennnn... ozel gunumun bile icine ettiler.!!!!!!
Nereye düştün yavrum sen ya nasıl bi aile bu tencere kapak misali kaynınla eltişin yuj dedim yani entarini de göster bari aynısını alır belkiBen amcamla yengemle küsüm 6 seneden fazla oldu. Araya kimler girmediki hepsine yok cektim.
Ikiside birbirinden yuzsuz. Ben sasiyorum bazen ve insanlara bu yuzsuzlukleri komik geliyor ben hic sevmem ac kalim olim yinede bana yemek yapsaniza demem yani
Malesef bunlar boyleler. Kaynimla arayi acma gbi bir durumum malesef yok yani kovsam ertesi gun gelir sebeklik yapar bana o derece. Eltim desem bir nevi oyle. Kv konuyu acar acmaz susar konuyu degistirir. Ben öleyim ya.
Evlendik. Evlennek benim hakkimdi dedi. Ev verdiler o ev bizimdi dedi. Eve geldi yedi bitirdi evi gozleriyle allah daha iyisini versin. Yuzugumu degistirorum ilk o gorup direk soruyo aa ne guzelmis diye. Cok bunaldim gitmek istiyorum sahidennn
Yok anam olmadı olmasında zatenHiç cat kapı evinize gelip dolabinizi acip yemeginizi icececegini icip ustune sunu da yap pink diyen ve kendi kafasina gore sizde kalan suraya gidiyorsunuz bizi de goturun yarin bizde sizinle gelelim diyen bir kayniniz ve eltiniz oldumu ?
Bakin basta dedigim gibi, bir insan basta kotuyse sonra melek olmaz olsa da bana işlemez çünkü barizdir hersey
Gecenin ucunde ben uyurum arkadas istediği kadar yazsin
Mesajina cevap verirsem de ustune aramam aaa aramissin o saatte uyuyordum der mesajlarına cevap yazarim
Arama etme demekten anlamiyorsa, siz de umursamaza vurun
Valla ben nisanliyken ya da sevgiliyken oyle cok icli disli olamazdim bu belli ki daha evlenmeden ben iyi gelin olayim.heveslerinde
sosyal medyayi da cok onemsemeyin istediğini yapsin kendi calar kendi oynar
Insanlar sosyal.medya delisi olmus sanki gercek dünyada yasamiyorlar
Cok takmayin
Kv ile de baskalari yüzünden kötü olmayn madem aranız iyi
Hatta baktiniz ortam bozuluyor, kv ile yalnizken "annecim ben o kizi sevemedim kusura bakmayın elbette o da gelininiz, kaynimin nisanlisi ama yıldızım barismadi daha once de onun yuzunden tatsizlik.oldu, lütfen onun hakkinda zitlasmayalim ben sizi cok seviyorum birbirimizi.kirmayalim" seklinde guzel bir konusma yapabilirsiniz
Ben tavrı olan bırıyım. Tavız verdıgınız kadarı ile insanlar hayatınızda. Bır durup düşünmek lazım bu kız haddını aşarken ben ne yaptım? Sustum mu yoksa rahatsızlığımı belirttımmı. Aile içindeki en önemli ilke sevgi saygı degıl açıklık ilkesi bu olmayınca ne guven kalır ne bırsey!Hiç cat kapı evinize gelip dolabinizi acip yemeginizi icececegini icip ustune sunu da yap pink diyen ve kendi kafasina gore sizde kalan suraya gidiyorsunuz bizi de goturun yarin bizde sizinle gelelim diyen bir kayniniz ve eltiniz oldumu ?
Katılıyorum bu konuşma işe yarayabilir canım bu kıza karsı tek koz eşinle kv ile aranı çok iyi tutmak başka türlü başa çıkamazsın bunla sosyal medyadan da engelle olsun bitsin sorarsa yo engelledim dersin geçersin
bence siz mesafe koyamiyorsunuz
Maalesef toplumumuzda var olan bir sorun, "hayır " diyememek
Inanın bana, istemediğiniz seylere hayir dediginiz zaman iciniz rahat oluyor
Onu kirdim mi uzdum.mu diye dusunmek yerine, icime sinen seyi yaptim.deyin
Önce kendiniz, bu bencillik.degil, baskalarini cok onemsemek yerine once kendimizi onemsememiz ve nasıl mutluysak oyle yasamamiz gerek
benim.mantigim şudur "ben mutluysam insanlari mutlu edebilirim " olaya bu pencereden bakın
esinizle mutlu.olmaya bakın digerleri için de esinizin destegini alirsaniz, fazla muhatap olmak zorunda kalmazsiniz ama ben sizin biraz da bu olanlara izin verdiğinizi düşünüyorum
insanlar bizim izin verdigimiz surece hayatimizin icindeler unutmayin :)
Evli olmadığım icin eltim falan yok ama bana kimse boyle davranamazHiç cat kapı evinize gelip dolabinizi acip yemeginizi icececegini icip ustune sunu da yap pink diyen ve kendi kafasina gore sizde kalan suraya gidiyorsunuz bizi de goturun yarin bizde sizinle gelelim diyen bir kayniniz ve eltiniz oldumu ?
Benim eltimde çok gönderi yapardı bana faceden falan ama noldu bak şimdi kendi yuvası bozuldu mağrur olma padişahım senden büyük Allah var demişler Allaha havale et hepsini sen yuvana bakIşe yaramicak ama yinede denemede fayda var...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?