• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumaa meselesi..

Okudukça başıma ağrı girdi,midem bulandı yemin ediyorum.:50::50:

2 saat içerde abi-kardeş mi oturdu bunlar,peh!!! Çocuk inanmaz buna.:ssz: Valla eşiniz evi kümese çevirmiş resmen.:12:

ben normalde bile odamdan çok çıkmıyodum ertesi gün hiç çıkmadım diyorum ya belkide eşim o öyle bilsin dedi benim için kız hiç tartışmaya bile girmedi benimle. Diyorum ya o odada ben nasıl ağladım bilemessiniz inanın yaşamadan bilemessiniz düşündüm gidiyim birden kapıyı açıp giriyim ama yapmadım yapamadım

bu konu artık ınandırıcılıgını kaybetti

hani gece hiç yalnız kalmamışlardı? biraz önce 2 saat kaldılar demişsin bu ne ya? dalga mı geçiyosun bizimle? adamlar kızı almış,nikahı kıymış aferdersiniz ama gerdeğe bile girmişler..o 2 saatte neler neler olur..ya bi insan bu kadar pasif olamaz ama..hayır konu sahte diye de düşünmek istemiyorum ama artık iyice garipleşti..tepkimizi mi ölmeye çalışıyosun nedir? kocam kuma getirecek bide nikah kıyıp o gece 2 saat onun yannda klacak da bunu inanacağım..çocuk olsa güler artık buna.

he canım eşini tehdit etmiştir hatta başına silah dayamıştır.yani şok içerisindeyim şu anda.

sanki bi film senaryosunun içindeyiz.

Gerdek haricinde hiç gece yanında kalmadı ilk fırsatta yanıma geldi dedim 2 saatte bana göre sabaha kadar durmaya göre kısa bi zaman dilimi. Ben buraya derdimi paylaşmak için girdim siz sorgulamaya çektiniz inanmak istemeyen inanmasın lütfen

Tamam teşekkürler,asıl aşık olanda diğer kardeş kaçırmış .
Çakralarım kapalı bugün resmen

senin çakralarla ilgisi yok konu uzadıkça karmaşıklaştı abla..önce eşi geceleri hiç kuanın yanına gitmedi şimdi nikah yapılan gece 2 saat kaldı ona geldi.yani hepimiz karıştırdık..

sonuçta yapılacak tek şey var o da boşanmak.

hmm düşündümde ailemi görmeye gidyorum
annem hastaymış görmeye gidiyorum bayram seyran ziyarete gidiyorum diyerek hep o kadına gidecektir
yani ben çok şeytan gördüm eşini
sonuçta imam nikahlı eşi onu da boş bırakmayacaktır
bence!!!!!
sence?

eşiyle birlikte gidecek o da.
hatta kendisi müsait olmadığı sürece kesinlikle yollamasın.
imam nikahlı ama önce resmi gelmez mi kanun önünde?
ki madem o kızı istiyormuş beyefendi o zaman evlenmeyecekti.
madem evlendi çeksin.

Gerdek haricinde hiç gece yanında kalmadı ilk fırsatta yanıma geldi dedim 2 saatte bana göre sabaha kadar durmaya göre kısa bi zaman dilimi. Ben buraya derdimi paylaşmak için girdim siz sorgulamaya çektiniz inanmak istemeyen inanmasın lütfen

konun başından beri bi anlattığın diğeriyle bağımsız dikkat et kimse anlamıyor,anlamak içinde sorup duruyoruz sana..anlamadan nası yorum yapcaz peki,tabii ki sorgulayacağız kaç saattir derdini paylaşıp akıl vermeye çalışıyoruz sana burada değil mi?

1.kız aylarca neden beraber olduğunu saklasın sizden. mutlaka belli ederdi. hatta söylerdi. beraber olmuş,ve eşinize aşık. neden olmamış gibi rol yapsın.
2. siz onun rakibisiniz,neden her fırsatta bunu söyleyip sizi kendinize gelmenizi sağlamak istemesin.
3. sizin o evden bir an evvel gitmeniz onun yararınaydı. nedenn saklasın.
4.aile ve aşiret arkasında,sizdenmiş korkacak,

Bu zaman kadar burda çok kişinin derdini dinlemissiniz benimkinede ortak olursunuz dedim evet yaşadıklarım inanılır gibi değil ama gerçek
inanmak istemeyenlere yapabiliceğim birşey yok. Neyse hakkınızı helal edin anladımki yanılmışım ortak değil köstek oluyosunuz.

mrb bu 30 sayfayı tamamen okuyamadım ama inşallah yaşananlar doğru değildir ama benim anlamadığım olay şu: berdel dediğimiz olay bu değil ki ya bize yoksa dizilerde bu berdel olayını yanlış mı aktardılar bilemiyorum bu aşiretlerde iki çoçuk mu var en başta belki de burayı kaçırdım ve kaçırılan kız madem gitti bu da bizden olsun gibi bişey olmuş normalde eşinizin ailesinden bi kız alınması gerekirdi ama burda bence büyük bir tezgah var ve eşiniz de sözde buna karşı çıkıyor gibi gözükmüş o içerde 2 saat dursa bile elini sürmezdi o 2 saatte neler olmaz ki bu aşirette eve girmek zor olduğu gibi çıkması da zordur ben gidiyorum deyip çıktınız ve bişey demediler mi bir de hamile olduğunuzu bile bile gıklarını çıkarmadılar öyle mi kusura bakmayın ama benim aklım bu olaya pek yatmadı şaşırtı

kızla kumanın ne konsuutugunu duymus ne dedı yanı 6 ay once gerdege gırdı bugunmu konustu bunlar?
ne dedı cok ozledımmı dıyordu ne dıyordu merak ıcındeyım

:53: Tek kelimeyle kanım dondu. Nasıl bir hikaye bu ...Biliyorum üzgünsünüz ve bunları söylemek için ne yazık ki çok geç ama buradaki tek suçsuz kişi bebeğiniz :14: Bariz bir şekilde eşinizin ailesi iğrençlikler silsilesi yaşatmışlar zaten size de, sizin kuma muhabbetini duyar duymaz çekip gitmeniz gerekirdi bu ne demek yahu ne aşkı bu :20: Bir kumaya katlanabilirim çünkü aşığım eşim ona dokunmaz çünkü beni seviyor :47: Eşiniz size söz verdiği gibi o kadına dokunmayacak olsaydı bu durumu duyar duymaz sizi de alır çeker giderdi :19: Bu saatten sonra lütfen sadece bebeğinizin mutluluğuna odaklanın Allah yar ve yardımcınız olsun İnşallah :49:

kızla kumanın ne konsuutugunu duymus ne dedı yanı 6 ay once gerdege gırdı bugunmu konustu bunlar?
ne dedı cok ozledımmı dıyordu ne dıyordu merak ıcındeyım

ben o gece oldularmı bilmiyorum anlattığı şey bu sefer doğum kontrol hapı kullanmadım inşallah hamile kalırımdı

aradaki mesajları tam okuyamadım da, siz nikahtan sonra onları iki saat başbaşa bırakıp, ondan sonra bir şey olmadığına nasıl inandınız da, kadının telefonda ablasıyla konuşmasını duyunca şok geçirip istanbula döndünüz? yani kusura bakmayın ama bu kadar saf mısınız? o 2 saat boyunca televizyon izleyerek kocanızı mı beklediniz? yoksa örgü mü ördünüz? kocam markete gitti şimdi gelecek mi dediniz kendi kendinize sakinleşmek için?
bu nasıl midedir allahım sen gösterme, kusucam, öyle bir ağrı girdi ki mideme!

ben o gece oldularmı bilmiyorum anlattığı şey bu sefer doğum kontrol hapı kullanmadım inşallah hamile kalırımdı

düzenli olarak ilişkiye giriyolar yani
:S
enteresan

sımdıondanda cart haber gelır hamıle dıye
sen 7 aylık olmsuun sonucta :S

Back
X