bence doğru söylüyor kız , ne şeytanlar var , en cini bile sulu dereye götürüp susuz getirecek kadar, tek suçu eşine güvenip inanması, oda duygu sömürüsü yapmıştır yeminler etmiştir kız hamile inanmıştır ne yapsın herkesin saldırdığı bi ortamda tek koruyucu eşiyken nası güvenmesin ki, tek güvenebileceğim insan diye inanmıştır, hepsinin lafı bir bence DANIŞIKLI DÖVÜŞ BENCE, kapının önünden abisi geçse ne bilmiomu ne yapılcagını gerdek gecesi , abisinden utansın, aksine kasılarak çıkar erkek ya güya tükürdüğüm o iş tmm dercesine , tuvalete gidiorm der çıkar bi şekilde, bi sürü yolu var yani, şu ihtimali sanmıyorumki gerçek olsun, kuma msj vermek amaçlı yatmadıkları halde yattık diye duyursun, erkek aynı odada aynı yatakta herkesin rızası varken eşi bile o odada olduğunu bildiği halde yapmadan bırakırmıhiç affetmez, kadında aşıkmış zaten ölüyordur adam için neler yapmıştır kimbilir yatsın diye, gurursuz , adamda işini görüp istemem yan cebime koy diye geldi hamile karısına , adi herif, bazı ailelerde öle kuzenmiş kardeştir bu diye bişy olmuyor maalesef kuzen müzen bakmayıp götürüyorlar tövbe tövbe, kimin eli kimin cebinde herkes biribirine aşık, bence olmaması gerekir aile içinde öle şeyler ama yetiştirilme tarzı işte, rabbim sabır versin ama çok kötü ve zor bir durum , ne yaparsınız bilemem ama , sadece şunu merak ettim eşinize o ortama dönseniz artık nasılsa yattığımızı biliyor diye HERŞEYİ SON DERECE ALENİİ YAŞAYACAKLARDIR diye tahmin ediyorum, allahım sen koru çok zor bi durum yüreğiniz dayanabilecekmi sevdiğinizi başka kollarda olduğunu bile bile yutmak
hayat senin canim hakkında hayırlısı olsun, ya eşin döncek sana silcek hepsini sıfırdan hayat kurcaksınız ama 2 gün sonra gidicez dermi çocuk doğunca almak için? o da var
Yok canım ben bi daha onun yüzünü bile görmek istemiyorum bu kadar yalan söyleyen bi insandan artık hayır gelmez boşanalım yolu açık olsun.