Kumanın gemisi yürümüş eltinin gemisi yürümemiş

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben dışarıdan bakana soğuk ama bana yaklaşana da çok doğal samimi bi insanım. Yaşı benden büyük eşimin küçük kardeşiyle evli bi eltim var. 2 yıllık evliyim 1 kere daha beni aramamış bi insan. Ben onu 1 kere ameliyat olduğunda geçmiş olsun demek için aradım kayınvalidemin zoruyla. bi daha da ne o beni aradı ne de ben onu. Hamile kaldı ben de onu aramadım. Bi kaç bişey örmüştüm onları kargoya verdim eşime de bi kaç takım aldırdım kargoya verdim bugün ulaşmış ne telefon ne mesaj. 1 hafta önce kayınvalidem telefonda diyo ki küçük gelinim arar seni demiş eltime. Çıldırdım niye benim adıma konuşuyo ki. Beni 1 kere aramamış insanı niye poh pohlıyayım. Altınını yaptık Temmuzda doğuma bursaya gidicektik. Ben kesinlikle gitmemeye karar verdim. Ona ağzını açıp da ara diyemiyo ama bana çok rahat baskı yapıyo kv. Nasıl sinirliyim

Valla ne yalan söyleyeyim, ben de bu gibi konuları okuyunca eltilerinizle ne alıp veremezsiniz merak ediyorum.

Eltinizin kusuru sizi aramamaksa, sizin ne farkınız var? Kadının ameliyatında bile aramayacakmışsınız, onu da zorla aramışsınız, tek aramışlığınız o. E o zaman sizin bu kadına sizi aramıyor diye kızmaya hakkınız var mı? Yok. Sanırsın kendiniz çok sevgi ve ilgi dolusunuz da o odun, yoo öyle bir şey de yokmuş.

Eltinizle uğraşmak yerine kendi hayatınıza bakarsanız sorun kalmaz. Sizin evinize, evliliğinze çomak sokan yok. Karşılıklı olarak araşmıyorsunuz. O kadar özlediyseniz kendiniz ararsınız. Ortalığı bulandırmaya gerek yok.

Çocuğunun doğumuna gitmeseniz de ikiniz de bir şey kaybetmezsiniz..kadın çocuğu size doğurmuyor sonuçta. Gidip tavrınızla ortamı gereceğinize evde oturmanız daha yerinde bir davranış olur bence de.

Ek olarak, başlıktaki laf size uygun değil. Siz kendiniz kadınla dert arıyorsunuz. Adınız elti ya, mutlaka birbirinizde bir şey bulup kavgalı olun tabii.
Ama kadında bir kusur yok.

Yanlış düşünüyosunuz. Bende eltimi hiç aramam o da bni hiç aramaz bayram gibi günlerde eşlerimizin zoruyla ararız. Kv eşimi zorlar benim aramam için ama eşim bana hiç ara demez sevmediğimi bildiği için. O hamile olunca mecburiyetten aramıştım ve Doğuma gittik.
Ben asla eltim beni aramıyor diye düşünmem çünkü bende aramam. Hatta aramasın daha iyi. Bu eltim beni aramıyoru anlamıyorum aramazsa aramasın ne oluyo aramayınca. Benim başarılarım oldu akademik olarak herkes tebrik ederken o etmedi telefonla oynadı durdu. Anlıyorum kıskanıyo olabilir kendisi okumamış. Hiç bi zaman dile getirmem aramam ilgilenmem aramasını istemem sevemedim bi türlü bana göre insanları kullanmaya çalışıyor kurnazlık yapmaya çalışıyor.

Eltinizin size karşı tavrı uzak, siz de bu stratejiyi bozmayacak hamleyle ilişkinizi sürdürseydiniz beklentiniz yüksek olmazdı.denge politikası izlemeniz gerekiyor

Benim kendisiyle bi alıp verememem yok herkes kendi evinde kendi hayatını yaşıyo doğumuna gitsem de orda huysuzluk yaratacak karakterde bi insan değilim. Benim hazmedemediğim bana yakınlık göstermeyen birini neden ben pışpışlıyayım. Beni aramayan sormayan bi insan neden benim onu aramadığımla alakalı sitemde bulunuyo.

araşmak zorunda mısınız ki?
ben bir kere aradım o aramadı bir kere bile vs.
birşey olur aranır durduk yere niye aramadı diye dertlendiniz anlamadım. mesela hamile kalması arama sebebidir.siz arayıp hayırlı olsun deseydiniz o da arayıp yolladıklarınız için tşk edebilirdi.

Ben de konuşmuyorum elti kişisiyle. Benim elti de hamile ve ben de doğumuna gitmek istemiyorum eşime söyleyince abartma diyor.
Erkekler bu konuda çok basit düşünüyor. O anda psikolojime göre karar vereceğim. Gitsem de konuşmam zaten altını takar oğluma kuzenini gösterir çıkarız..

Gitmek istemiyorsanız gitmeyin. Eşiniz kardeşi için gitsin gelsin..

Her arayana kac puan veriliyor. Karsilikli arasmamissiniz sorun cozulmus.

Kim olursa olsun , insanin karsidakini hastalikta aramak icinden gelmiyorsa zaten o iliski zorlama iliskidir.

Takmayin bu kadar.O da takmiyordur.

Size zorla telefon ettiren ve sizin adınıza konuşan kayınvalidenize kızacakken elti mi çattınız? O da kayınvalidenizin zoruyla sizi arayıp sorsa cidden mutlu olur musunuz?

Koca koca insanların ilişkilerine böyle müdahale edilmesine deli oluyorum.Ben olsam ben de aramam çok bile yapmışsınız.

Iyi de siz de aramamissinz ameliyat oldu zorla aradim, hamile kaldi aramadim diyorsunuz o sizi neden arasin ayrica surekli arasip samimi olmak zorunda misinz ? Bnm eltimde bana benm hamileligimde yanimda olmadin diyor zaten surekli calisiyorum yorulup eve kendimi zor atiyorum yani yaninda olmak icin ne yapacaktim anlamadim kimseyi pispislayamam kimseden de oyle bir ilgi beklemem acikcasi bana sacma geliyor boyle seyler,

valla kusura bakmayında sız haksızsınız
bende amelıyat olmustum 1 aylık evlıydım baya zor bır amelıyatdı eltım ne aradı ne sordu
hamıle kaldıgımda ne aradı ne sordu
düşük yaptım ne aradı ne sordu
cenazemız oldu ne aradı ne sordu
dogum yaptım dogumuma bıle gelmedı arayıp hayırlı olsun bıle demedı surat bes karıs sureklı

neymıs efendım sebebı kendısını aramamammıs !!!

okuyunca yazdıklarınızı hah dedım eltımın kopyası.
sız aramazsanız o nıye arasın pardon ?

Ben eltimi aramam kendısı de benı aramaz hatta telefon numarası bıle yoktur bende :D eltımın annesı aılecek gorusmek ıyıdır yakın olmak ıyıdır gıbısınden telkınlerde bulundu lakın bana gore degıl. Yorumu dedikoduyu takmayın bu hayat sizin illa hayatınızda olacak dıye bır sey yok.

Back
X