Kumanın gemisi yürümüş eltinin gemisi yürümemiş

İki eltim var.hayatta arayıp sormazlar.ilk zamanlar aradım hal hatır sordum hep.ama baktım kimse aramıyor sormuyor ben de bıraktım.birbirlerini de aramıyor onlar.bana sormuştu eltimin bir tanesi diğer eltim için seni arıyor mu diye.ordan biliyorum.cenazeleri hastaları olduğunda arıyorum o kadar.1. Derece akrabalarınin dügününe hasta ziyaretine gidiyorum vs. Onlar da bana öyle o kadar.zaten bu ilişki yeter fazlasını beklememek lazım.durduk yere arayıp sormazlar hiç.ama yan yana gelince görsen can ciğer kuzu sarması oluyoruz.yani böyle bir düzen oturdu aramızda ben de o düzene uyuyorum.

Bu yaşadığınızın bi dayanağı başlangıcı olmalı ama. İlk kim evlendi, istemedir düğündür oralarda sorum mu oldu?Başlarda araşıyor muydunuz da sonra böyle oldu?Kim büyük? Bayramda seyranda nasıl kim kimi arıyor?Nerden başladı bu sorun ilk kim kimi araması gerekirken aramadı? Kafamda deli sorular:KK53: Aramadıysa siz arayın canım kargomu aldın mı haber verseydin bi diyin tatlı tatlı.Yani takıyorsanız eğer bu kadar. Takıyorsanız çözün, yani arada arayın, aratmaya alıştırın. Takmıyorsanız hiç düşüncek bişey yok. Ayrıca belki akraba ilişkilerini istemiyordur.Kargo filan göndermeniz de umrunda değildir sizden bişey beklemiyordur.Teşekkür bile edemediğine göre nazik biri değildir belki. Böyle bi insanla da konuşmayın zaten,takmayın da,demek ki önemsenecek biri değil;)

Oda sana dıyordur aynı sözü insan doğum yapınca aranmaz mı sadaka verır gibi kargoyla hediye göndermek de ne

Bu aralar elti ve görümce konularının başlıkları, atasözleri ve deyimlerden, özlü sözlerden oluşuyor nedense sksmsn :KK53:

Niye takıyorsunuz ki? Tavrınızı alın siz de, onun size davrandığı gibi davranın. Kimsenin de zorlamasıyla bir şey yapmayın

Kimseyi zorlu sebeplerden aramam kimsenin de beni ayni sebeplerden aramasini beklemem. Kafam rahat.
Umarim birgun eltim olursa o da beni aramaz. Beni aramiyor hic diye de kendi kendinisi doldurmaz insallah :KK70:
Hos, doldursa bile ruhum duymaz sanirim.
Hayat kisa kuslar ucuyor...herkes kendi hayatiyla ilgilensin. Hesap kitap tutmayin yasayin gitsin.

Arada sirf elti goru ce kayin bilmem ne iliskisi var diye samimi olunmak, aranmak zorunda değil
Ah bu toplum baskısı :KK12:
Sevdiğin kişiyi hiç kan, hisim bağı olmaz da seversin, sevmediği kisiyi ne yaparsan yap sevemezsin.lniye zorluyorlar ki samimi olmaya

Bence siz sizi baskılayan kayınvalideye haddini bildirin,sizin ilişkilerinizi yönetmesin.
Arabuluculuk yapmak istiyorsa çift taraflı yapsın.
Tek eltiyi pohpohlamak olmaz.

O aramıyor.
Siz aradınız mı?
Hamile kalınca mesela?
Hediye göndermişsiniz bu inceliğe teşekkür etmesi gerekirdi orda haklısınız ama eksik anlatmışsınız sanki.
Siz de ona aynısınız.
Doğuma gitmeniz şart mı?
Toparlayınca gitseniz?
Kısaca..
İçinizden geleni yapın.
Kayınvalidenizin istediğini değil.

Benim eltimin biri telefonla hiç uğraşmaz.
Sen onu ararsın o sana belki 3 hafta sonra döner.
Ama bana değil herkese böyledir.
Ben de takılmam.
Çünkü hamileliğimde veya özel,iyi,kötü günlerimde ya da durduk yere arar ihmal etmez.
Kendinden haberler vermek için de arar.
Güleryüzünü de eksik etmez.
E dolayısıyla sorunumuz yok.
Ben onun bana dönmemelerini sorun etseydim ohooooo.
Biraz rahat olmak lazım.
Elti çok önemli mi?değil belki.ama yine de arada eşler var,aile birliği var.ben önemsiyorum.
Belki de eltilerimle çok iyi anlaştığım için bana öyle geliyordur.
Bilemem.

Hediye göndermişsiniz de hiç arayıp teşekkür etmemiş :KK1: yahu siz gönderirken arayıp şöyle şöyle birşeyler hazırladım gönderiyorum demedikten sonra öyle başa atılmış gibi bir hediyeye ben de arayıp teşekkür etmezdim. Bence de gitmeyin doğuma

Valla ne yalan söyleyeyim, ben de bu gibi konuları okuyunca eltilerinizle ne alıp veremezsiniz merak ediyorum.

Eltinizin kusuru sizi aramamaksa, sizin ne farkınız var? Kadının ameliyatında bile aramayacakmışsınız, onu da zorla aramışsınız, tek aramışlığınız o. E o zaman sizin bu kadına sizi aramıyor diye kızmaya hakkınız var mı? Yok. Sanırsın kendiniz çok sevgi ve ilgi dolusunuz da o odun, yoo öyle bir şey de yokmuş.

Eltinizle uğraşmak yerine kendi hayatınıza bakarsanız sorun kalmaz. Sizin evinize, evliliğinze çomak sokan yok. Karşılıklı olarak araşmıyorsunuz. O kadar özlediyseniz kendiniz ararsınız. Ortalığı bulandırmaya gerek yok.

Çocuğunun doğumuna gitmeseniz de ikiniz de bir şey kaybetmezsiniz..kadın çocuğu size doğurmuyor sonuçta. Gidip tavrınızla ortamı gereceğinize evde oturmanız daha yerinde bir davranış olur bence de.

Ek olarak, başlıktaki laf size uygun değil. Siz kendiniz kadınla dert arıyorsunuz. Adınız elti ya, mutlaka birbirinizde bir şey bulup kavgalı olun tabii.
Ama kadında bir kusur yok.
Esimle.aram bozuk 2 gündür . Kk da geziyorum ve kahkaha attim cok hosuma gitti bu yorumunuz. Boyle insanlari bende hic anlammışımdir..keske boyle bi millet olmasak herkes kendi eviyle ilgilense. Gidip tavrinizla ortami germeyin demeniz cok komik. Muhtemelen de oyle olacakti. Boyle kendi kendine rollenen insanları hic anlamam. Bir de ben gelinim diye boburleneni de anlamam.

Buraya eltiniz konu açsa ona hak verirdim.
"Eltim bugüne kadar beni hiç arayıp sormadı. Ben de onu aramadım hiç. Sadece 1 kez ameliyat olduğumda aradı, onda da zoraki konuştuğu belliydi. Şimdi hamileyim, bi hayırlı olsun demedi, kargo yollamış onu bile haber vermemiş. Sizce arayıp teşekkür etmeli miyim?" Açacağı konu da böyle olurdu büyük ihtimalle.
Neye sinirlendiğinizi anlayamadım.

Zor olmuyo mu boyle sürekli kaos ortamında yasamak. O onu yaptı bu bunu dedi ben aradım o gelmedi falan filan. Restlesmeler falanlar filanlar

kargoyu geri yollardım...altını kabul etmezdım...ssizde ondan asagı kalmamıssınız...bu ofkenız nıye.

Altınımı alıp gidecektim yazmışsınız. Daha sonra Kv. nin müdahil olmasıyla vazgeçmişsiniz.
Bence öfkenizi yanlış kişiye yöneltmişsiniz.
Şimdi burada sinir olunan kişi Kv. ise eltiden niye günahı çıkartılıyor.
Yok zaten gitmemek için bir bahaneye ihtiyaç duyuyor idiyseniz, buda sizin bananeniz olmuş.

Benim kendisiyle bi alıp verememem yok herkes kendi evinde kendi hayatını yaşıyo doğumuna gitsem de orda huysuzluk yaratacak karakterde bi insan değilim. Benim hazmedemediğim bana yakınlık göstermeyen birini neden ben pışpışlıyayım. Beni aramayan sormayan bi insan neden benim onu aramadığımla alakalı sitemde bulunuyo.
Haklisin pışpişlama mecbur kaldiginiz durumlar disinda gorusme kv yede karisma benim adima konuşma de onane

Benimde elim var ne atiyo ne soruyo zararın oldumu yok aksine iyiligim dokunurdu ama kendisi bilir kaynim ile iyi olsunda yakın olmak istemiyorsa kendi bilir ama hediyeye karşılık küçük bi teşekkür zor değil ya

Back
X