- 15 Eylül 2018
- 1.089
- 1.976
- 133
- Konu Sahibi hesapsilindi
-
Sağolun ama babam yumuşak huyludur birde yaş ilerleyince erkeklerde yalnız kalma korkusu oluyor ondan galiba hemen toparlamaya çalıştı. Asi ve genç bir erkeği bu konuda dize getirmek daha zor. 10 yıldır bir kaç küçük falan dışında attığı her adımdan haberimiz var. Ha böyle iyi mi? Yok bu da yorucu ama rızkını sokağa atmasından iyidir.Allah annecıgınıze sabırlar versın ınsallah huzurla bu ılletten kurtulmus sekılde devam ederlerr hayatlarına
Eşim oynuyor bosaniyoruzMerhaba,
Yazmamaya direndim çünkü insan duymaktan korkup kaçıyor hep bazı bildiği şeyleri , sizlere bir sorum var yine umut arayacağım bir soru aslında
Kumar bağımlılığında kurtulan duydunuz mu?
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için
Aynı eş bende de var boşanıyoruz inşallah ve üzülüyorum her şey üst üste geliyor çünküDüzelen duymadım hiç eşim eskıden oynarmış bilmeden aldım bu adamı 10 yılı askındıur kumarbazmıs nasıl gizli tuttuysa Artık boşanıyoruz hala devam kumara aılesınde satmadık yer bırakmadı bıze karsı hırsızlık yapmaya başladı... para için karılarını bile satarlar örneklerıde mevcut kumar cok tehlıkelı ıllet
Ohoo kaç kişi var çevremde böyle kumarbazın birine aşık olan. Battıkça batıyorlar 1 tanesi hariç görüşmüyoruz artık diğerleriyle. Herifin biriyle evlenme derdine düşüyorlar aman düzelir ya musmutlu yaşarız, şöyle mutlu bir evliliğimiz olacak böyle güzel geçecek derken, öyle alelade bir sabah borç içinde uyanıyorlar. Düşünün evlisiniz tatil planı yapıyorsunuz masa başında fasülye ayıklarken pat o sırada hanenizden 100 bin ayaklandı gidiyor. Öyle masum masum oturuyorsunuz hiçbir şey yapmadan hop araba elden gitmiş. İnsan cinnet geçirir ya.Boyle olmak ıstemıyorum sureklı kontrol halınde yasamak kendıme cok zarar verır bunu anksıyete yasayan bırı olarak biliyorum, guven konusu nasıl gerı gelır onu henuz dusunmedım bıle, sadece kurtulmasına odaklandım ama beynımın içinde cok uzun yol var, kurtulursa bıle tekrar guvenebılır mıyım onu zaten hıc bılmıyorum :'(
seni hatırlıyorum şekerim ben dün boşandım ... Allah sizleride kurtarsın inşallahAynı eş bende de var boşanıyoruz inşallah ve üzülüyorum her şey üst üste geliyor çünkü
Benimde cuma günü davam anlaşmalı. Hakim çok soru soruyor mu acaba :) protokol okuyup geçsin. Çok çok mutlu olursunuz inşallah yeni hayatınızda hayırlı olsun. Şimdi de ev sahibi ben geleceğim evden çıkın demiş yani her şey üst üste deliriyor insanseni hatırlıyorum şekerim ben dün boşandım ... Allah sizleride kurtarsın inşallah
Azıcık oyalanda diyemez ki insan anlayışlı olsunlar ev ha deyince bulunmaz ki Allah yardımcı olsun hayatım .. Amin kalan günlerimizin geçen günlerimizden daha hayırlı olması dileğiyleBenimde cuma günü davam anlaşmalı. Hakim çok soru soruyor mu acaba :) protokol okuyup geçsin. Çok çok mutlu olursunuz inşallah yeni hayatınızda hayırlı olsun. Şimdi de ev sahibi ben geleceğim evden çıkın demiş yani her şey üst üste deliriyor insan
Eşim oynuyor bosaniyoruz
Aynı eş bende de var boşanıyoruz inşallah ve üzülüyorum her şey üst üste geliyor çünkü
Nasıl karar verdınız bosanmaya? Ben 1 yıldır evlıyım ve evlenınce ogrendım, gercekten kabus gıbı herseyBenimde cuma günü davam anlaşmalı. Hakim çok soru soruyor mu acaba :) protokol okuyup geçsin. Çok çok mutlu olursunuz inşallah yeni hayatınızda hayırlı olsun. Şimdi de ev sahibi ben geleceğim evden çıkın demiş yani her şey üst üste deliriyor insan
Keske sadece asık olmus olsaydım ya gercı o zamanda anlar mıydım cıddıyetını bılmıyorum ama eşim oluncaOhoo kaç kişi var çevremde böyle kumarbazın birine aşık olan. Battıkça batıyorlar 1 tanesi hariç görüşmüyoruz artık diğerleriyle. Herifin biriyle evlenme derdine düşüyorlar aman düzelir ya musmutlu yaşarız, şöyle mutlu bir evliliğimiz olacak böyle güzel geçecek derken, öyle alelade bir sabah borç içinde uyanıyorlar. Düşünün evlisiniz tatil planı yapıyorsunuz masa başında fasülye ayıklarken pat o sırada hanenizden 100 bin ayaklandı gidiyor. Öyle masum masum oturuyorsunuz hiçbir şey yapmadan hop araba elden gitmiş. İnsan cinnet geçirir ya.
Bunu bilmiyordum, cok tesekkur ederım araştıracağımUmut verici bir şey söyleyim bir tanıdığım kısıtlama davası açıp kısıtladı kocasını. Habersiz kredi çekip bu işi yapıyor ise aile birliğinizi bununla korumanız mümkün.
Ancak koca kişisinin adamlığını düzeltebilir misiniz onu biz bilemeyiz
bende evlendıkten sonra ögrendım şekerım basta düğün borcum var deyıp kendını acınıdırıyordu ben salak ınanıyordum maasımın yarısını verıyordum iç güveysi geldi ev alacak durumu yoktu faturalarımızı babam öderdı pazarımızı babam yapardı sonra altınları bozup babasından gelen tarlanın annesıyle abısının hakkını aldık ne kadar altın bılezık varsa bozduk bızden habersız megerse abi ile anne ımza atıp el altından satmıslar tarlayı kumar parasını ödemısler bız ayrılmayalım duyulmasın dıye babam bız duymadık tabı tarlanın satıldıgını o kadar kurnazkı zeytınlerı toplayalım masulu bızım olsun demıs hamıle halımle ben babam onun aılesı satılan tarlada calısmısız .. babama senın damat kumar oynuyor demıs bır kac kısı babam peşine parayla adam tutuyor sonra bunu evden kovdu aılesı barıssınlar dedı yalvardı yakardı barıstık sonra ogrendıkkı yer satılmıs ölümüne ınkar edıyor bende beledıye emlak bırımınde calısıyorum tabu kaydını cıkardım yuzune carptım evden gidiş o gıdıs daha benım rapoır parasıyla yaptıgım ıkı bılezıgıde almıs yerınden cocugun dogumunda takılan altınları paralarıda almıs gıtmıs bız yetım dedık acıdık agzımıza s.ctı kocaya tövbe ettırdı .. çekısmelı actım bu defa şahıtler gelmedı ugrasmaktansa lanet olsun hıc bırsey ıstemıyorum ahrete gıtsın orda hesaplasırız dedım koşa koşa geldı bosanmayaNasıl karar verdınız bosanmaya? Ben 1 yıldır evlıyım ve evlenınce ogrendım, gercekten kabus gıbı hersey
Cok gecmıs olsun yenı hayatınız evledınızla bırlıkte coook guzel olur umarımbende evlendıkten sonra ögrendım şekerım basta düğün borcum var deyıp kendını acınıdırıyordu ben salak ınanıyordum maasımın yarısını verıyordum iç güveysi geldi ev alacak durumu yoktu faturalarımızı babam öderdı pazarımızı babam yapardı sonra altınları bozup babasından gelen tarlanın annesıyle abısının hakkını aldık ne kadar altın bılezık varsa bozduk bızden habersız megerse abi ile anne ımza atıp el altından satmıslar tarlayı kumar parasını ödemısler bız ayrılmayalım duyulmasın dıye babam bız duymadık tabı tarlanın satıldıgını o kadar kurnazkı zeytınlerı toplayalım masulu bızım olsun demıs hamıle halımle ben babam onun aılesı satılan tarlada calısmısız .. babama senın damat kumar oynuyor demıs bır kac kısı babam peşine parayla adam tutuyor sonra bunu evden kovdu aılesı barıssınlar dedı yalvardı yakardı barıstık sonra ogrendıkkı yer satılmıs ölümüne ınkar edıyor bende beledıye emlak bırımınde calısıyorum tabu kaydını cıkardım yuzune carptım evden gidiş o gıdıs daha benım rapoır parasıyla yaptıgım ıkı bılezıgıde almıs yerınden cocugun dogumunda takılan altınları paralarıda almıs gıtmıs bız yetım dedık acıdık agzımıza s.ctı kocaya tövbe ettırdı .. çekısmelı actım bu defa şahıtler gelmedı ugrasmaktansa lanet olsun hıc bırsey ıstemıyorum ahrete gıtsın orda hesaplasırız dedım koşa koşa geldı bosanmaya
Amin şekerim Allah razı olsunCok gecmıs olsun yenı hayatınız evledınızla bırlıkte coook guzel olur umarım
İlk savaştım ama sürekli yalan sürekli borc icra çocukla evle eşle ilgilenmemesj artık yetiversin dediNasıl karar verdınız bosanmaya? Ben 1 yıldır evlıyım ve evlenınce ogrendım, gercekten kabus gıbı hersey
Nasıl bıraktı kac senedir oynuyormuş nasıl oldu yazar mısınız lütfen ben de bosandım kumar yuzunden. Gerçekten guven duyabiliyor musunuz. Lütfen anlatınBenim eşim bıraktı. O bırakmasa ben onu bırakacaktım. Bana hep bağımlı bırakamaz dediler. Çok denemeler yaptı birakmak icin geri başladı , yillarca ugrasti en sonunda da bıraktı.
Azıcık oyalanda diyemez ki insan anlayışlı olsunlar ev ha deyince bulunmaz ki Allah yardımcı olsun hayatım .. Amin kalan günlerimizin geçen günlerimizden daha hayırlı olması dileğiyleDediğin gibi protokolü okuyor iki tarafa kabul edip etmediğini soruyor imzalıyorsun bitiyor .. kader ortagım gıbısın yaşanılanlar aynı boşanma haftasıda aynı şaka gibi hayatımız var
Çocuk yoksa yapmayın. Ben 2 yıl öncesi öğrendim yani öğrendikten 2 yıl sonra yeter dedim en son iş yerinden para çalmış kovuldu ailemi çağırdım söyledim yalanı çok (kendilerini koruma) güvensizlik var saygı yok insan patlıyor. Çok zor gerçekten. Oğlum var 4 yaşında. Bu adama kafa yorup yaşayamam dedim aile kavramı bu değil. Yeşilaya psikologa da gittim ama benim yapabileceğim bir şey yok. Sizden çok geç olmadan karar verin insan vicdan yapıyor ama dönmeyin karardan. Dünyaya bir defa geliyoruz biz düzeltemeyiz onlar oynamaktan haz alıyor ailesini düşünmeyen parasını sokağa harcayan adam uzak olsun. Artık oynamayanda kalmadı galibaNasıl karar verdınız bosanmaya? Ben 1 yıldır evlıyım ve evlenınce ogrendım, gercekten kabus gıbı hersey
protokol ile birlikte verılıyormus .. fakat benım avukat bana hiç bahsetmedi .. ben vermedım .. eşim sorun cıkarmaz diye düşündüm birde ayrı uğraşmak ıstemedım .. istersen hemen verilebiliyormuş adlıyede avukat bır hanıma denk geldım bende ilk kez ondan duydum canımİstinaf feragat dilekçesi verdiniz mi ne zaman veriliyor mahkeme çıkışı mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?