kumar....

Zaten bi ara borclandik cok sükür ödedik o borcu ama benim sayemde herseyden kisitlasim kurtulmak icin. Kendiside diyor bu isin kazanci olmaz diye ama birakmiyor. Bagimli olmus piskologa git diyorum hayir diyor. Ne yqpacagimi artik sasirdim. Kafayi yemek üzereyim biktim artik. Babasi hasta ona söyliyemem. Kendi aileme söylersem babam beni alip asla bidaha geri dönmeme izin vermez. Cok caresisim kendimi aptal gibi hissediyorum. Her disari cikdiginda icime bi sıkıntı gidriyor biktim artik

kumar oynamak haram
haram olan bu kumar evinizin huzurunu bozmaya yetti
allah eşinizi bu huyundan insallah tez zamanda kurtarır

Yasal kumarhaneler kapatıldı...
Yasal olmayan yerlerde mi kumar oynuyor, yoksa at yarışı iddia falan mı?

Biz almanyada yasiyoruz ve burda malesef her kösede var ve hemen hemen 24 saat acik.

işiniz çooook zor, hatta bence imkansız
kumarın geri dönüşü pek olmuyor, konuyu çok iyi biliyorum o yüzden bunları yazdım
önce eldeki gidiyor, sonra borçlar başlıyor

fakat
Türkiye'de vardı, orada yok mu?
Kumar oynayan kişinin 1. derece akrabaları, yasal yollarla onu kara listeye aldırabiliyor.
Eğer kara listeye girerse kumarhaneler kesinlikle almıyor, cezası büyük.
Bence bu uygulamayı araştırın.

Amcam olcak karektersizde kumar oynuyodu kendi parasi olmadigindan dedemin butun evlerini arsalarini yedi bitirdi. Tefeciden annesinin imzasini atip para aldi serefsiz bide anasinin babasinin pesine tefecileri takti. Sonra elinde avucunda hic bisey kalmadi gitti hirsizlik yapti hapse girdi. Simdi cikti yine bizim basimiza kaldi. Karisi bosadi. Elinde avucunda para yok dedeminde kalmadi kendine yetcek kadar var parasi. Simdi bizim evde kaliyo yuzsuz gibi. Hala ise girmedi calismiyo devirip bi tarafini yatiyo. Bu kumar basit bisey degil. Anlatmak istedigim bu. Napabilirseniz yapin ama kendinizide esinizide kurtarin bu beladan.

Evet burda böyle birsey mümkün ama sadece büyük kumarhanelerde. Esimin gitfigi yerlerde olmuyor...malesef

Birakmasi zor, kendisi kurtulmak istiyorsa kendiyle savasacak arkadas cevresi demi ögle gerçi onlarada arkadas denirse birbirinin cüzdaninda gözü...... rabbim sabir versin

Psikolojik destekle kurtulmasi sadece kisa bir sure yani geri basliyor kumara. Birini biliyorum bu durumda olan. Ama yinede deneyin olmazsa bosanmaktan baska care olmuyor cocuk icin kumarci baba her acidan daha kotu.

çok zor..alışmış kudurmuştan beterdir derler..tedavi olsun eşiniz..bunu kabul etsin enazından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…