Gecim kaynaginiz nasil? Yani maddi acidan soruyorum.
Bir insanda Allah korkusu yoksa istediğiniz kadar evi terk edin, kızın, bişey olmaz. Ona önce kumarın haram olduğunu ve Allah korkusunu aşılamanız gerekiyorki, kendisi bıraksın bu illeti. Bol bol dua edin, Allah yardımcınız olsun.
Bazi aylar bu huyu yüzünden maddi sikintilar yasiyoruz tabiki. Böyle birseyde var herzaman kiramizi ödüye bildik acda kalmadik ama cok seylerde kisitli oldu.
Bence kesinlikle bi psikologa gitmeye ikna edin bu bi bağımlılık. 8aylık bi bebeğiniz varken ayrılmak çözğm değil bence. Eşinizde pişman olup kendine engel olamıyordur profesyonel bi destekle üstesinden gelebilirsiniz
Tabiki öyle önce kendisi isteyecek gerçekten ama malesef kumar ağza bal çalıyo hırsa bürüyor insanıPsikolojik destekle maalesef ki gecmiyor inanin cunku babamdan biliyorum bunun ancak vazgecme kararini kendi icinde verecek...
psikolog ve alo fetvayı aramanızı öneririm... aklıma başka bişey gelmiyor.bir de en yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz.
zevki yok bu illetin... bu gün elinde olanı verecek... yarın elinde olmadığı için borç alıp verecek.... param olmasa oynamam derse sakın inanmayın... 4 senede bağımlısı olmak için yeter bir süre.... bakın yalanlar bile söylemeye başlamış... peşini bırakmayın...Gitmiyor cünkü kendisini hatali görmüyor ben zevkine gidiyorum ac ve acikda kalmiyorsunuz diyor. Anlamiyor benim derdim tek para degil bana hep yalan söylemesi kandirmasi benim cok zoruma gidiyor.
evet kızınıza bişey almaz ama emin olun kendinede almaz... çünkü kazandığı parayı yine orda kaybedecek... kumar bu zaten kazandıkça hırs ve elindekini kaybetmek...Defalarca haram oldugunu söyledim kazansanda bereketi olmiyan bi para oldugunu söyledim. Hata kendisi bunu bilyor ama vaz gecmiyor. Mesela kazandigi parayla hic kizimiza birsey almaz haram para diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?