• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kumar....

miram88

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
62
2
18
35
Almanya
Iyi aksamlar hanilar, biz esimle severek evlendik 6 sene olacak evliyiz ve 8 aylik bi kizimiz var. Esim 4 sene oldu kumar oynuyor. Ilk basda haberim yokdu sonra kendi anlati rahatsizda olmadim cünkü ara sira oynuyordu ve ben bunu bi kötü birsey olarak görmüyordum. 2.5 sene önce hersey kötü olmaya basladi. Kumar oynamak icin bana yalanlar söyledi yüzlerce euro kayip eti bankadan gizli gizli para cekti tabiki ben bunlari ögrenince dünyam basima yikildi.söz verdi bidaha olmiyacak diye affetim onu ama bunlar malesef hep devam eti ve ben herseferinde affetim ve inandim. Ama artik gücüm kalmadi biktim ve cok kez ayrilmayi bile düsündüm. Ne yaptiysam onu bu lanetden vaz geciremedim. Kizdim olmadi yardimci olmaya calisdim olmadi evi terk etim olmadi. Hep söz veriyor sonra belirli bi zaman sonra devam ediyor. Bu kumat yüzunden evimizde huzur ona olan güvenvim hic kalmadi.

Cok caresizim ne yapacagimi bilmiyorum bunun cözümu sadece ayrilmakmi? Siz olsaydiniz ne yapardiniz?

Bir insanda Allah korkusu yoksa istediğiniz kadar evi terk edin, kızın, bişey olmaz. Ona önce kumarın haram olduğunu ve Allah korkusunu aşılamanız gerekiyorki, kendisi bıraksın bu illeti. Bol bol dua edin, Allah yardımcınız olsun.

kolay kolay kurtulamaz bu illetten karısının çocuğunun rızkını yiyor vicdansız:KK11:

Hanı bı laf varya ıckı oldurur kumar sondurur malesef kı su kumar ılletı ınsanın donuna kadar bıtırır ınsllh rabbım esınıE hıdayet versınde bıraksın yoksa malesf ayrılmaktan baska bı yol yok ggıbı.

Bir insanda Allah korkusu yoksa istediğiniz kadar evi terk edin, kızın, bişey olmaz. Ona önce kumarın haram olduğunu ve Allah korkusunu aşılamanız gerekiyorki, kendisi bıraksın bu illeti. Bol bol dua edin, Allah yardımcınız olsun.

Defalarca haram oldugunu söyledim kazansanda bereketi olmiyan bi para oldugunu söyledim. Hata kendisi bunu bilyor ama vaz gecmiyor. Mesela kazandigi parayla hic kizimiza birsey almaz haram para diye.

Bence kesinlikle bi psikologa gitmeye ikna edin bu bi bağımlılık. 8aylık bi bebeğiniz varken ayrılmak çözğm değil bence. Eşinizde pişman olup kendine engel olamıyordur profesyonel bi destekle üstesinden gelebilirsiniz

Allah yardimciniz olsun elimu elimu nun dedigine katiliyorum bol bol dua edin. Cok zor cunku benim babamda kumar oynuyordu ve bu yuzden zamaninda vsrimiz yogumuz gitti cok ileri derecedeydi. Biz en sob care olarak sehir degistirdik ve ancak babam o zaman kendini toparlamisti sonra tekrar istanbula geldik. Sizin cevrenizi degistirme sansiniz varsa bence deneyin. Ve umarim ailecek yasadiklarimizi yasamak zorunda kalmazsiniz cunku daha minicik bir bebek var... ya ba kendi tarafindan bir buyugune soylegin paylasin esinizin kulagini ceksin konussun olmaz mi?
Bazi aylar bu huyu yüzünden maddi sikintilar yasiyoruz tabiki. Böyle birseyde var herzaman kiramizi ödüye bildik acda kalmadik ama cok seylerde kisitli oldu.

psikolog ve alo fetvayı aramanızı öneririm... aklıma başka bişey gelmiyor.bir de en yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Psikolojik destekle maalesef ki gecmiyor inanin cunku babamdan biliyorum bunun ancak vazgecme kararini kendi icinde verecek...
Bence kesinlikle bi psikologa gitmeye ikna edin bu bi bağımlılık. 8aylık bi bebeğiniz varken ayrılmak çözğm değil bence. Eşinizde pişman olup kendine engel olamıyordur profesyonel bi destekle üstesinden gelebilirsiniz

psikolog ve alo fetvayı aramanızı öneririm... aklıma başka bişey gelmiyor.bir de en yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Gitmiyor cünkü kendisini hatali görmüyor ben zevkine gidiyorum ac ve acikda kalmiyorsunuz diyor. Anlamiyor benim derdim tek para degil bana hep yalan söylemesi kandirmasi benim cok zoruma gidiyor.

Kumar, hırs ve tamahın çocuğu
israfın, ana ve babasıdır demiş birisi...

Allah yardımcınız olsun, profesyonel destek şart...

Arkadaşımın babası aynı durumda yıllardır oynuyormuş.... ve kurtulamadı.... arkadaşım erkek oda ne yaptıysa kurtaramadı bir türlü... tek söylediği kumarda oynayanlar değil birtek oynatan kazanıyor diyor.... mal mülk olmasına gerek yok... kumar oynadıkları yerde onlara faiziyle borç veren çokmuş.... Allah yardımcınız olsun... vallahi ne yapılır nasıl davranılır hiç bilemiyorum benim arkadaşımın babası kocaman adam.... sizin eşinizin karakteri nasıldır... nasıl davranılması gerekiyor inanın bilemiyorum....malum bayan olduğumuz için kumar ortamlarını bilemiyoruz... umarım yardımcı olabilecek bayanlar çıkar....

Pskologdan başka bir şey gelmiyor aklima Allah yardim etsin dua edin..

Gitmiyor cünkü kendisini hatali görmüyor ben zevkine gidiyorum ac ve acikda kalmiyorsunuz diyor. Anlamiyor benim derdim tek para degil bana hep yalan söylemesi kandirmasi benim cok zoruma gidiyor.
zevki yok bu illetin... bu gün elinde olanı verecek... yarın elinde olmadığı için borç alıp verecek.... param olmasa oynamam derse sakın inanmayın... 4 senede bağımlısı olmak için yeter bir süre.... bakın yalanlar bile söylemeye başlamış... peşini bırakmayın...

Defalarca haram oldugunu söyledim kazansanda bereketi olmiyan bi para oldugunu söyledim. Hata kendisi bunu bilyor ama vaz gecmiyor. Mesela kazandigi parayla hic kizimiza birsey almaz haram para diye.
evet kızınıza bişey almaz ama emin olun kendinede almaz... çünkü kazandığı parayı yine orda kaybedecek... kumar bu zaten kazandıkça hırs ve elindekini kaybetmek...

Back
X