Iyi aksamlar hanilar, biz esimle severek evlendik 6 sene olacak evliyiz ve 8 aylik bi kizimiz var. Esim 4 sene oldu kumar oynuyor. Ilk basda haberim yokdu sonra kendi anlati rahatsizda olmadim cünkü ara sira oynuyordu ve ben bunu bi kötü birsey olarak görmüyordum. 2.5 sene önce hersey kötü olmaya basladi. Kumar oynamak icin bana yalanlar söyledi yüzlerce euro kayip eti bankadan gizli gizli para cekti tabiki ben bunlari ögrenince dünyam basima yikildi.söz verdi bidaha olmiyacak diye affetim onu ama bunlar malesef hep devam eti ve ben herseferinde affetim ve inandim. Ama artik gücüm kalmadi biktim ve cok kez ayrilmayi bile düsündüm. Ne yaptiysam onu bu lanetden vaz geciremedim. Kizdim olmadi yardimci olmaya calisdim olmadi evi terk etim olmadi. Hep söz veriyor sonra belirli bi zaman sonra devam ediyor. Bu kumat yüzunden evimizde huzur ona olan güvenvim hic kalmadi.
Cok caresizim ne yapacagimi bilmiyorum bunun cözümu sadece ayrilmakmi? Siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Cok caresizim ne yapacagimi bilmiyorum bunun cözümu sadece ayrilmakmi? Siz olsaydiniz ne yapardiniz?