KumsalveDeniz 'in Günlüğü

Uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
2 dilim tel peynir
4 zeytin
1,5 dilim ekmek
Çay

Ara kahve

Kilo 98

Diyet benim moral ve motivasyonumu yükseltiyor Keyif alıyorum

Uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
2 dilim tel peynir
4 zeytin
1,5 dilim ekmek
Çay

Ara kahve

Kilo 98

Diyet benim moral ve motivasyonumu yükseltiyor Keyif alıyorum
günaydın canım çok güzel gidiyorsun maşaAllah sayfan hayırlı olsun yeni sayfa açtın değil mi?

Ara
1 avuç karışık kuruyemiş
1 hurma

Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Yeşillik

Ara
2 hurma
3 ceviz
Çay

Su 3,5 lt
Spor 30 dk

Uyanınca 4 bardak su ( ilaç için)
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tel peynir
1 yeşil zeytin
1,5 kızarmış ekmek

Ara kahve zamanı

Kilo 97

Uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
3 dilim tulum peynir
5 zeytin
Domates yeşillik
Çeyrek köy yufkası (az olabilirdi)

Ara kahve zamanı

Gunaydin canim nasilsin az once baktim hatta sayfana aa dedim persembeden beri paylasim yok gorunce cok sevindim simdi
Nasilsin nasi gidiyo?

Diyetim devam ediyor tabiki arada yap bozlarım oluyor Gelelim önemli konuya diyetisyene başladım Ee bunun önemli oluşu ne olabilir Diyetisyen yeğenim ve devlet hastanesinde çalışıyor ve hep der teyze yanında olsam hemen zayıflatırım spor ve diyetle diye kendisi 46 50 kilo arası Benim ailemin tamamı zayıf sadece ben oda tedaviler sonra al ver Biz çok yakın ama başka şehirlerdeyiz malesef Dün konuştum kendisiyle hemen bilgilerimi aldı zaten biliyor ve anında listelerimi gönderdi uzun uzun konuşup bilgi verdi canım benim Özellikle ekmeğe takılmamamı söyledi ayda 4 kilo verdirecekmiş iç organlarımın zarar görmemesi için hadi hayırlısı başladım bakalım

Oo hayirli olsun canim şahane haber
Cok faydasi oluyor diyetisyenin bir de yegeninmis zaten masallah ne guzel destek olur sana.
Ben de diyetisyenle yollari ayirmistim online di bana vakit ayiramiyordu bulundugum yerde bi tane buldum pazartesi basliyorum insallah
Destekle gitmek cok daha iyi olacak bizim icin

Çok teşekkür ederim canım tek başına olmuyor ya çok halsiz kalıyoruz yada kilo veremiyoruz buda moral bozuyor en iyisi destek almak çok sevindim diyetisyene başlamana çünkü yol çok uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…