kunye meselesi

Sibelim84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
12.762
7.917
448
kızlar ufak bir sorunum var fikirlerinizi merak ediyorum. kızımın doğumunda bi arkadaşım 8 ayar bir künye almıştı. isim kısmı yazmıyordu. ben bunu hiç kullanmadım çünkü annemler de künye yapınca iki tane takmak abes olur diye takmadım. neyse şimdi çok yakın arkadaşım 3 ay sonra doğum yapacak. dün kuyumcuya fiyatını sordum bugün burdan alsaydim bunu kaça alırım dedim 8 ayar 250 lira tam dedi. şimdi bu künyeyi alıp çocugunun ismini yazdırıp doğumda götürsem sizce nasıl olur. 250 liradan ziyade 8 ayar ayıpmi kaçar. çeyrek almam mi doğru olur gerçi oda beni su durumda çok aşar merak ettim siz olsanız naparsınız. bu arada kendisi çok yakın arkadasim

Bu yakın arkadaş sizin bebeğinize ne takmıştı?

Bence fiyatı çeyrekten ucuz olduğu için, çeyrek bile takmayacağınız birine daha uygun olur. Çok yakın arkadaşa doğru olmaz diye düşünüyorum. Ama o bir şey takmadıysa, yeni bir arkadaşsa olabilir

ben olsam kunyeyi takar arkadasima da butcem neye el veriyosa bi hediye alirdim :)

ben annenin simartilmasi taraftariyim :)

yad da kunyenin yanina 100 tl lik bebek mağazası hediye çeki gibi bisey :)

O arkadaşınız size ne getirmişti? Çeyrek getirdiyse aynı şekilde karşılık vermeniz icab eder.
Bu iki arkadaş birbirini hiiiç tanımıyorsa dediğiniz gibi yapardım herhalde .
Arkadaşlar ortak mı?
Bu yakın arkadaş sizin bebeğinize ne takmıştı?

Bence fiyatı çeyrekten ucuz olduğu için, çeyrek bile takmayacağınız birine daha uygun olur. Çok yakın arkadaşa doğru olmaz diye düşünüyorum. Ama o bir şey takmadıysa, yeni bir arkadaşsa olabilir

arkadaşlar ortak değil. ben doğum yaptigimda bu şehirde değildi cok uzaklarda yasadi sonra dönüş yaptilar yani bende altini yok

arkadaşlar ortak değil. ben doğum yaptigimda bu şehirde değildi cok uzaklarda yasadi sonra dönüş yaptilar yani bende altini yok
Normalde 100 tl taksanda yeter o zaman. Künyeye isim yazdır götür hoşlarına gider bence. Çeyrek 450 tl yazık değil mi ? Künyeyi de 50 ye falan alırlar geri yazık

Sizde altını yoksa ismini yazdırin bebeğin iyle verin bence .Bu zamana kadar çok değer verdim arkadaşlarıma kimin düğünün e gitsem çeyrek taktim en kötü geri dönüşü hiç olmadı . Hatta düğüne kadar çok iyi olup sonrasında sebepsizce soğuk davrananlar oldu.Artik hediyeyi cok da onemsemiyorum

Back
X