küpem çıkmıyo:(

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Lütfen konum taşınmadın hızlı sonuç almamgerek biraz dursun burda.
3 - 4 gün önce kulağımı deldirdim delerken bi küpe takıyolar hala o küpe kulağımda ama çıkaramıyorum.arkasını çekip çıkarmam ferekiyo ama olmuyo ya çıkmıyo beceremedim sadece gevşedi biraz çok çekince acıyo zaten kulağım kızardı bayağı uğraştım küpe çıkmadı sadece geçmedi şimdi kulağımla oynayınca acımaya başladı biraz
Canım çok yanmadan nasıl çıkarcam bu küpeyi

Kupen çıkmıyor değil cikaramiyosun. Çok mu acil çıkarman lazim? İllaki aciycak çıkarırken

Annem küpe deliğim acıdığında sabah kalkınca ilk tükürüğün ile ovala der. İğrenç gelebilir ama acı geçirmede işe yarıyor :)

Çıkarmada da yarar belki :)

Krem sürün biraz sonra çıkarmaya çalışın

Annem küpe deliğim acıdığında sabah kalkınca ilk tükürüğün ile ovala der. İğrenç gelebilir ama acı geçirmede işe yarıyor :)

Çıkarmada da yarar belki :)

Hayvanlar yaralarını yalayarak tükürükle iyileştirir ya var demek ki bir bildikleri :)

Krem sürerek çıkarmaya çalış, biraz aciyacak normal. Ama iltihap yapmasın çıkarınca batikonla falan kulağını sil kupeyi de temizle öyle tak.

O kupeler serttir hem õnūnū hem arkasini ayni anda tutup cek cikar baskasi daha rahat yapar unutma ikisini ayni anda tut on ve arka cek sonuc cikacaktir

Onlar normal küpeler gibi değil. Bence kulağınızı deldirdiğiniz yere gidin.

saçmalama ya Allahım yarabbim, o küpeyi kulagin deliğe alışsın diye en az 1 hafta cikarmaman lazim.
normal bir küpe değil o.

Acil degilse yaran iylesene kadar bekle acimaz o zaman acilse krem sur birine hizli bi şekilde çektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…