- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Keşke bende çıkarabilsem ya krem falan sürerek mi çıkarsam ne yapsamÇok iyi küpe çıkarırım bana gel
Kupen çıkmıyor değil cikaramiyosun. Çok mu acil çıkarman lazim? İllaki aciycak çıkarırkenLütfen konum taşınmadın hızlı sonuç almamgerek biraz dursun burda.
3 - 4 gün önce kulağımı deldirdim delerken bi küpe takıyolar hala o küpe kulağımda ama çıkaramıyorum.arkasını çekip çıkarmam ferekiyo ama olmuyo ya çıkmıyo beceremedim sadece gevşedi biraz çok çekince acıyo zaten kulağım kızardı bayağı uğraştım küpe çıkmadı sadece geçmedi şimdi kulağımla oynayınca acımaya başladı biraz
Canım çok yanmadan nasıl çıkarcam bu küpeyi
Annem küpe deliğim acıdığında sabah kalkınca ilk tükürüğün ile ovala der. İğrenç gelebilir ama acı geçirmede işe yarıyor :)Lütfen konum taşınmadın hızlı sonuç almamgerek biraz dursun burda.
3 - 4 gün önce kulağımı deldirdim delerken bi küpe takıyolar hala o küpe kulağımda ama çıkaramıyorum.arkasını çekip çıkarmam ferekiyo ama olmuyo ya çıkmıyo beceremedim sadece gevşedi biraz çok çekince acıyo zaten kulağım kızardı bayağı uğraştım küpe çıkmadı sadece geçmedi şimdi kulağımla oynayınca acımaya başladı biraz
Lütfen konum taşınmadın hızlı sonuç almamgerek biraz dursun burda.
Keşke bende çıkarabilsem ya krem falan sürerek mi çıkarsam ne yapsam
Annem küpe deliğim acıdığında sabah kalkınca ilk tükürüğün ile ovala der. İğrenç gelebilir ama acı geçirmede işe yarıyor :)
Çıkarmada da yarar belki :)
Haha :) hayvan diyince kötü hissettim kendimi bir anHayvanlar yaralarını yalayarak tükürükle iyileştirir ya var demek ki bir bildikleri :)
Krem sürerek çıkarmaya çalış, biraz aciyacak normal. Ama iltihap yapmasın çıkarınca batikonla falan kulağını sil kupeyi de temizle öyle tak.
Haha :) hayvan diyince kötü hissettim kendimi bir an
Yanlış anlamadım estağfirullah güldüm okuyuncaEstağfurullah kötü bir şey demek istemedim
Bir an kötü anlaşılıyor ama ben tükürükteki kerametin altını çizdim
Lütfen konum taşınmadın hızlı sonuç almamgerek biraz dursun burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?