- 25 Temmuz 2018
- 16
- 0
- 16
- 29
- Konu Sahibi Fadime_erol
-
Benim yeni açtığım hesabımı şikayet etmiş şu an hiçbir hesabım bulunmuyor ayrıca sosyal medyada nasıl bir linç gerçekleştirebilirim ki öyle bir sayfa bilmiyorumonline olarak bile emniyete şikayet edebilirsiniz. ya da sosyal medyada paylaşıp linç ettirebilirsiniz.
memleketimin muhafazakarı da böyle deisti de ateisti de.
bir de fotoğrafları kaldırın derim, rahatsız edici.
Moderatör bey,hanım spoiler içine alsın beceremiyorm :/Suc veya degil
Boyle konular burada yasak
Fotolari kaldirin derim, ayrica da isinize bakin. Birileri kutsal kitabiniza basti diye degerlerinize bir sey olmaz korkmayin.
Ayrica sizin de hakaretleriniz var kafir kopek falan hos degil boyle laflar.
Moderatör bey?? spoiler???Moderatör bey,hanım spoiler içine alsın beceremiyorm :/
Fotoyu net çekememişFotolar cok igrenc.ama eli olan fotoda sanki diger elini ayakkabiya gecirip ayakla basma pozuvermis gibi.ne olursa olsun igrenc.
Ben bu kadının sosyal medyada linç edilmesini istiyorum ama belirli sayfa yok ki paylaşayım bir iki tane sayfaya bildirdim paylaşmadıFotoğraflar çok iğrenç ya. Hanımefendi bu arada konunuz kapanabilir haberiniz olsun. O kadar saygısızlaştık ki, nefret ediyorum insanlardan gerçekten. Muhafazakarı da aynı, deisti de aynı, ateisti de aynı, kimse kimseye saygı göstermiyor artık. Birde keşke o tartışmaya hiç girmeseydiniz, gereksiz yere baş ağrısı olmuş size de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?