- Konu Sahibi Fadime_erol
-
Fotoğrafları kaldırmak istemiyorum paylaşılmasını ve sosyal medyada paylaşılmsını istiyorum ki ders alsın
Peki, fakat fotoğraflar kalsın bence konu kapansın sadece
Kardeş zaten bu ayağın fotoğraflarını koyarak günümün içine ettinPeki, fakat fotoğraflar kalsın bence konu kapansın sadece
Bilmiyorum bana kadınım dedi pp si vardı neden erkeğe benzettin ayakkabısı küçük elleri de fazla büyük değil gibiSence o ayak ve el kadina mi ait :)
Konu sahibi macera ariyor burada
Zaten ben olayın mantıksızlığını ortaya çıkardım.Sence o ayak ve el kadina mi ait :)
Peki, fakat fotoğraflar kalsın bence konu kapansın sadece
Zaten ben olayın mantıksızlığını ortaya çıkardım.
Yani bir konu açılacak da kadın deist ama evinde Kuran var falan filan. İnandırıcılık sıfır :)
Beni tehdit etti seninle uğraşacağım diye ben ne yapayım ki peki ? Uğraşmasını istemiyorum bu yüzden fotoğraflarını ss alıp paylaşıyorum hesap açınca da ona bildireceğim ki beni bıraksın korksunKardeş zaten bu ayağın fotoğraflarını koyarak günümün içine ettin
Kalmasıyla eline ne geçecek
Ben de inanmıyorum ama evimde okumak için varben ateistim evimde kuran var.
burdan bi yere varamayız :)
Sence o ayak ve el kadina mi ait :)
Ne kadar çok dini bütün bir kadın olmasamda buna katılmıyorum belli değerlere aşağılayıcı söz hareket kimse yapmamalı bence
Nasıl devlet büyüklerine Atatürke hakarete tepki gosteriyorsak buna da göstermeliyiz
Savcılığa git..burda mi çözeceksin olayı?Beni tehdit etti seninle uğraşacağım diye ben ne yapayım ki peki ? Uğraşmasını istemiyorum bu yüzden fotoğraflarını ss alıp paylaşıyorum hesap açınca da ona bildireceğim ki beni bıraksın korksun
Beni tehdit etti seninle uğraşacağım diye ben ne yapayım ki peki ? Uğraşmasını istemiyorum bu yüzden fotoğraflarını ss alıp paylaşıyorum hesap açınca da ona bildireceğim ki beni bıraksın korksun
Konuya bende inanmadım zatenşimdi bu fotoların gönderildiğini iddia edildiği kadın da tahrik edilmiş olabilir. konu sahibi ile aralarında nasıl bir konuşma geçtiğini biz tek taraflı biliyoruz. kaldı ki ben bugüne kadar ateistim diyen tüm arkadaşlarımdan değme Müslümanlardan daha çok dinlere saygı gösterdiklerini gördüğüm için konuya da çok inanamıyorum nedense.
bir de din dogmatiktir. devleti kuran kişilerin yaptıkları tarihsel. ben ateist değilim oldukça dinibütün biriyim ama dogmatik bir şeyin tartışmaya dahi kapalı olması lazım o sebeple suç olmamalı diyorum. yoksa zaten saygılı efendi adamakıllı bir millek olsak ne inanca ne devlet büyüklerine dil uzatmaz, insani yollarla saygı çerçevesinde konuşuruz zaten. ama değiliz maalesef.
Ahhaa aynen :)en efsane cevabı konu kapansın fotolar kalsınyeminle bir gün iç savaş çıkarsa bunlardan çıkar ya, nasıl kanırtacaklarını o kadar iyi biliyorlar ki..
Ahhaa aynen :)
Komikler ama neyse
Benimde evimde uzun sure vardi , annem getirip koyuyordu sonra ben ona geri goturuyodumben ateistim evimde kuran var.
burdan bi yere varamayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?