Kurana basan kadın

Şu anda belki de o fotoları sen çektin ve üstüne böyle uyduruk bir hikaye yazdın ne bilelim biz.?
Yeni üyelik ve acılan ilk konu...
Milletin dini değerlere ne kadar önem verdiğini biliyorsun ve kk gibi bir sitede bunu paylaşıyorsun..çok manidar
 
Kardeş zaten bu ayağın fotoğraflarını koyarak günümün içine ettin
Kalmasıyla eline ne geçecek
Beni tehdit etti seninle uğraşacağım diye ben ne yapayım ki peki ? Uğraşmasını istemiyorum bu yüzden fotoğraflarını ss alıp paylaşıyorum hesap açınca da ona bildireceğim ki beni bıraksın korksun
 

şimdi bu fotoların gönderildiğini iddia edildiği kadın da tahrik edilmiş olabilir. konu sahibi ile aralarında nasıl bir konuşma geçtiğini biz tek taraflı biliyoruz. kaldı ki ben bugüne kadar ateistim diyen tüm arkadaşlarımdan değme Müslümanlardan daha çok dinlere saygı gösterdiklerini gördüğüm için konuya da çok inanamıyorum nedense.
bir de din dogmatiktir. devleti kuran kişilerin yaptıkları tarihsel. ben ateist değilim oldukça dinibütün biriyim ama dogmatik bir şeyin tartışmaya dahi kapalı olması lazım o sebeple suç olmamalı diyorum. yoksa zaten saygılı efendi adamakıllı bir millek olsak ne inanca ne devlet büyüklerine dil uzatmaz, insani yollarla saygı çerçevesinde konuşuruz zaten. ama değiliz maalesef.
 
Savcılığa git..burda mi çözeceksin olayı?
Adliyemi burası?
Kaldır şu fotoları yoksa ben seni şikayet edicem !
 

haaahh şimdi de tehdit ettiğini iddia etmece.. bunu en başta neden belirtmedin peki? öff ne manasız bir konu bu ya.. Mune konu sapıttı ilgilenir misin.
 
Konuya bende inanmadım zaten
Tahrike girersek öldürülen kadınlarda hep tahrik etmiş oluyor o zaman katiller haklı mı? Neyse konunun amacı belli boşuna tartışmayalım
 
Hayır madem fotolar kalsın diyorsunuz, "kafir köpek" diye cevap yazdığınız fotoyu niye kaldırdınız?

Merak etme O zaten layığını bulur. Allah aziz ve intikam sahibidir.
 
Şikayet edebilirsiniz, daha önce böyle bişey yapan birine 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığını okudum şimdi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…