- Konu Sahibi Fadime_erol
-
Ne linci saçmalamayın. Orada hirslanip burada konu açmak nedir.Benim yeni açtığım hesabımı şikayet etmiş şu an hiçbir hesabım bulunmuyor ayrıca sosyal medyada nasıl bir linç gerçekleştirebilirim ki öyle bir sayfa bilmiyorum
Ne linci saçmalamayın. Orada hirslanip burada konu açmak nedir.
dini değerlere saygısızlık suç değil benim bildiğim ki zaten de olmamalı.. herkesin dini düşüncesi kendine. bu kadın yapmaması gereken bir terbiyesizliği yapmışsa o kendi ayıbıdır. ayrıca baktın ki kadın senin inancın hakkında ileri geri konuşuyor bunu yapana kadar neden konuşmaya devam ediyorsun. ilk bir kaç cümlede kişiler düşüncelerini belli eder illa imana gelmesine mi uğraştın da delirttin kadını nedir?
kısacası bir de fotoları saklıyorsun felan. bir şey çıkmaz bundan uğraşma. ne bu işle ne de insanların dini düşünceleri ile..
Aslında linç değil de özür diletmek istiyordum yüzünün fotosu falan da vardıbu linç modası da yeni, insanlar kendilerinin söylemeye cesaret edemediklerini milletten bekliyor..
bu linç modası da yeni, insanlar kendilerinin söylemeye cesaret edemediklerini milletten bekliyor..
Aslında linç değil de özür diletmek istiyordum yüzünün fotosu falan da vardı
Peki, fakat fotoğraflar kalsın bence konu kapansın sadecebişey demene gerek yok, senin için kutsal olan kadın için değil. ne diye internette din konusuna tartışıyosunuz ki? engelle gitsin.
Sinirle olmuş bir şeyamaSana hakaret etti, kurana bastı, sende koşa koşa adın ve soyadın adın ile(yersen) kk konu açtın.
evet senle gurur duyduk..
Ama biz taşlamayacağız sen taşla..
Peki, fakat fotoğraflar kalsın bence konu kapansın sadece
Ne kadar çok dini bütün bir kadın olmasamda buna katılmıyorum belli değerlere aşağılayıcı söz hareket kimse yapmamalı bencedini değerlere saygısızlık suç değil benim bildiğim ki zaten de olmamalı.. herkesin dini düşüncesi kendine. bu kadın yapmaması gereken bir terbiyesizliği yapmışsa o kendi ayıbıdır. ayrıca baktın ki kadın senin inancın hakkında ileri geri konuşuyor bunu yapana kadar neden konuşmaya devam ediyorsun. ilk bir kaç cümlede kişiler düşüncelerini belli eder illa imana gelmesine mi uğraştın da delirttin kadını nedir?
kısacası bir de fotoları saklıyorsun felan. bir şey çıkmaz bundan uğraşma. ne bu işle ne de insanların dini düşünceleri ile..
Sinirle mi koşa koşa geldin kk üyelik açtınSinirle olmuş bir şeyama
Sence o ayak ve el kadina mi ait :)Kadın madem deist evinde neden Kuran var ben onu da anlamadım ya neyse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?