Kurana basan kadın

Gerçekten pislik ya bunlar bir de ben esmerim güzelim falan diyordu bana tipsiz ucube falan demişti tam komedi ya insan gerçekten anlam veremiyor bu tarz insanlara

dini değerlere saygısızlık suç değil benim bildiğim ki zaten de olmamalı.. herkesin dini düşüncesi kendine. bu kadın yapmaması gereken bir terbiyesizliği yapmışsa o kendi ayıbıdır. ayrıca baktın ki kadın senin inancın hakkında ileri geri konuşuyor bunu yapana kadar neden konuşmaya devam ediyorsun. ilk bir kaç cümlede kişiler düşüncelerini belli eder illa imana gelmesine mi uğraştın da delirttin kadını nedir?
kısacası bir de fotoları saklıyorsun felan. bir şey çıkmaz bundan uğraşma. ne bu işle ne de insanların dini düşünceleri ile..

Aklıma Kuranı Kerimi yakan mı yırtan mı kız geldi bu resimleri görünce.
Sanki kız fareye mi ne dönüşmüştü elden ele dolaşan resimler ve videolar vardı....

Siz de hakaret ettiniz mi?
Emniyete online şikayet edin size attığı mesajları..

O hakaret etti diye sizin imanınıza zarar gelmez.
Allah'a havale ettim demişsiniz. Bırakın ne hali varsa görsün..

"Dini değerleri aşağılamak" diye birileri birilerini şikayet edip duruyor, bu gerçekten suç mu bilmiyorum. Suç olmamalı aslında ama diğer yandan insanlar da bu kadar salak olmamalı ya. Ay bu insanlar neden bu kadar ahmak ve boş. İsteyen istediğine inansın, niye bir saldırma ihtiyacı, savaşma ihtiyacı var. Size hakaret ettiği gerekçesiyle de şikayette bulunabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…