- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Fadime_erol
-
Benim yeni açtığım hesabımı şikayet etmiş şu an hiçbir hesabım bulunmuyor ayrıca sosyal medyada nasıl bir linç gerçekleştirebilirim ki öyle bir sayfa bilmiyorum
Gerçekten pislik ya bunlar bir de ben esmerim güzelim falan diyordu bana tipsiz ucube falan demişti tam komedi ya insan gerçekten anlam veremiyor bu tarz insanlaraFotoğraflar çok iğrenç ya. Hanımefendi bu arada konunuz kapanabilir haberiniz olsun. O kadar saygısızlaştık ki, nefret ediyorum insanlardan gerçekten. Muhafazakarı da aynı, deisti de aynı, ateisti de aynı, kimse kimseye saygı göstermiyor artık. Birde keşke o tartışmaya hiç girmeseydiniz, gereksiz yere baş ağrısı olmuş size de.
Boşverin bence. Değmez yani.Ben bu kadının sosyal medyada linç edilmesini istiyorum ama belirli sayfa yok ki paylaşayım bir iki tane sayfaya bildirdim paylaşmadı
Hesabım yeniydi benim kullandığım herhangi bir sosyal medya hesabı yok eskiden twitter kullanıyordum ama şimdi bir tek face kullanıyorum o da engellendi bu kişi yüzündenhttps://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
buradna ihbar edebilirsiniz.
tek bi şikayetle sizin hesabınızı mı kapattırdı?
yeni hesap açabilirsiniz.
Değer bence, bir kadın yakalanmıştıBoşverin bence. Değmez yani.
Keşke paylaşabileceğim bir yer olsa fakat öyle bir yer bilmiyorum sayfalar görüldü bile atmıyorİnançlı biriyseniz O'na havale edersiniz zaten.
Bir de burada bu tarz konular yasak.
Allaha havale etsem bile böyle insanların bu tarz şeyler yapması iğrenç bir şey ve suçKeşke paylaşabileceğim bir yer olsa fakat öyle bir yer bilmiyorum sayfalar görüldü bile atmıyor
Boş iş çünküKeşke paylaşabileceğim bir yer olsa fakat öyle bir yer bilmiyorum sayfalar görüldü bile atmıyor
Kendisi Patricia Piccinini tarafından yapılan bir heykeldiAklıma Kuranı Kerimi yakan mı yırtan mı kız geldi bu resimleri görünce.
Sanki kız fareye mi ne dönüşmüştü elden ele dolaşan resimler ve videolar vardı....
Ben zaten gerçek olmadığını biliyordum da yok Japonların deneyi o fare yok bilmem ne bir sürü söylenti çıkmıştı her zamanki gibiKendisi Patricia Piccinini tarafından yapılan bir heykeldi
Ben de baya küçüktüm o zamanlar, kesin inanmışımdırBen zaten gerçek olmadığını biliyordum da yok Japonların deneyi o fare yok bilmem ne bir sürü söylenti çıkmıştı her zamanki gibi
Fotoğrafları kaldırmak istemiyorum paylaşılmasını ve sosyal medyada paylaşılmsını istiyorum ki ders alsınTerbiye yoksunu pislik. Böyleleriyle muhattap bile olmayın derim.
Fotoğrafları kaldırsanız iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?