• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kur'an'a el bastım yeminimi bozdum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

denizzzzz3465

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
92
25
3
25
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var geçen sene eşimle devamlı kavgalarımız oluyordu en sonda aldatıldığımı öğrendim ve Kur'an-ı Kerim'e el bastım senden boşanıcam dedim babamın evine geldim

Eşim ailesinden birkaç kişi alıp bablamlara geldi ben geri döndüm yeminimi bozduğum için ne yapacağımı bilmiyorum bilenler bana yardımcı olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim:))

Tövbe etmeniz yeterli olur sanırım daha bilgili kişiler yorum yapar.
Umarım tekrar aldatılmak gibi iğrenç bir durum yaşamazsınız malum artık eşiniz ''tekrar aldatsam yine bir iki kişi yanıma alırım yine döner nasıl olsa'' düşüncesi içerisine girdi artık.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var geçen sene eşimle devamlı kavgalarımız oluyordu en sonda aldatıldığımı öğrendim ve Kur'an-ı Kerim'e el bastım senden boşanıcam dedim babamın evine geldim

Eşim ailesinden birkaç kişi alıp bablamlara geldi ben geri döndüm yeminimi bozduğum için ne yapacağımı bilmiyorum bilenler bana yardımcı olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim:))
Sizi aldatan eşiniz hangi yüzle ailenizin evine geldi ? Aileniz neden sizi eşinizle gönderdi ?

Dini içerikli konular yasaktır.

Lütfen dini konularda sağlıklı bilgi edinmek için Diyanetin Alo Fetva hattına veya oturduğunuz yerdeki Müftülüğe danışın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X