Kur'an'ı ayakları altına alan saygısız bulundu

eşitlilk yoksa..dünyada garibanlar katlediliyorsa,kimi çöpten kuru ekmek yer.kimi köşkte dana sote yer..kuranı kerimin kabahati ne..allah rızkı vermedi mi kestimi hayır verdi..ama doymak bilmezler hepsini kendine yonttu ise kuranı kerimin suçu ne..git reel bir eylem yap..kafası basmayan biri ancak bunu yapar...

Ben sadece dikkat cekmeye calistigini dusunuyorum. Deist olan ateist olan bunu yapmaya luzum duymaz ki.
her ataist,deist yada Müslüman,yada Hristiyan vs..hepsi normal değilki..iyiler kötüler hastalar hepsi var bunların içinde bu da o kesimden biri..hasta..

Yemen valisi Ebrehe filleriyle Kabeyi yıkmak ister... Kabe'yi yıkmaya giderken Mekke yakınında Mugammes denilen yerde Ebrehe ordusu çadırlarını kurar ve Mekkelilere ait develeri yağmalar.Develerin içinde Abdulmuttalib'in de iki yüz devesi vardır. Abdulmuttalib develerini geri almak için Ebrehe ile görüşmeye gider ve Ebrehe Abdulmuttalib'le Kabe hakkında görüşeceğini düşünürken Abdulmuttalib asıl niyetini açıklar. Abdulmuttalib'e iyi davranan ve önce onu takdirle karşılayan Ebrehe ise bu isteği üzerine ''seni ilk gördüğümde gözüme büyük bir şahsiyet olarak görünmüştün. Ama sen kabe'nin korunmasını isteyeceğin yerde develerinin peşine düşünce gözümden düştün'' der. Ardından Abdulmuttalib peygamber soyuna yakışan o cümleyi kurar ''ben develerin sahibiyim. Kabenin sahibi var. onu korur.'' hasılı fazla söze gerek yok Kur'an ın bir sahibi var ve O, gücü Kur'an a zarar veren bu ve bunun gibi zavallıların hesabını en güzel şekilde sormaya yetendir!!!

kadının yaptıgı gereksiz, saçma ve provokatif bir hareket. ama bu olaya verilen tepkiler korkutucu aslında (burada bile). c.başkanının, belediye başkanının böyle bi konuyla muhatap olması da ne kadar saçma...

yorum yazardım aslında şu başlıkları açarak;

- kuran'da ne yazıyor?
- e madem öyle, işid'e ne diye tepki veriyorsun?
- putperestlik
- iki yüzlülük ve çifte standart

ama yazmıyorum çok agır kaçar bazılarına. o yüzden özet geçtim.

bu kadına en fazla salak denir ama tepki veren kesim çok tehlikeli. patlamaya hazır bomba... dügmesine bas yeter, ışid'e bile minnet ettirirler.

sadece kurana basma olayı yokmuş merve onlara karşı yazılarda varmış

her ataist,deist yada Müslüman,yada Hristiyan vs..hepsi normal değilki..iyiler kötüler hastalar hepsi var bunların içinde bu da o kesimden biri..hasta..

Cryptic onu demek istemedim. Gercekten inancsiz bi insan inanclari dinleri umursamaz. Su harekete luzum bile duymaz yani. Bu kadininki ateistlikten cok ote. bir nefret ve dikkat cekme istegi sadece.

inançsız olabilirsin ama benim inandığım kitaba o leş ayağınla basmaya cesare edebiliyorsan sonucunada katlanmaya hazırsın demektir.
bilgisayarına,cep telefonuna dahi el konuldu bu hadsizin.inşallah en ağır cezayı verirler diye düşünüyorum ki başka hadsizlere örnek olsun.

kimse kimsenin dinini veya görüşünü sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda.heleki türkiye gibi dini müslüman olan bir ülkede iyi cesaret.

Dilerim burnundan fitilfitil gelir dünyada da ahirette de o ayakların adım atamaz olsun.
Helal olsun vesile olup yakalatanlara da yakalayanlara da ...
Dünya ahiret bahtiyar olsunlar

Bak bakkk...
Demek böyle düşünüyorsunuz işidi bizden üstün tutuyorsunuz.
Benim dinime kitabıma Allahıma Peygamberime kim saldıracak olsa hele ki bu kadar iğrenç şekilde her türlü tepkiyide veririm ne yapacaktım.En değerlilerim onlar değerlerime aşağılıkça saygısızlık yapanı böcek gibi ezerim elbet.
Rabbim en ağır şekilde cezalandırsın onu ibreti aleme karşı bütün her yerde düştüğü hali görelim dilerim.
Çok sinirlendim karşımda olsa kimse alamazdı elimden.
Korkmuşsunuz bizden öyle mi hele ki işidle bizleri bir tutmak vah vahhh ne diyeyim size

Koskoca bir kadının yaptığı şu hareket o kadar komik ki, ben kızamadım komik buldum, birde ayağına güzel gözüksün diye kırmızı rugan ayakkabı giymiş tırnaklarını ojelemiş, sosyal medyada ayakları güzel çıksın istemiş sanırım.
Yaptığı ne şimdi? Kuran'ı ayağının altına aldı, peki Kuran, inanç değerinden birşey kaybetti mi? Hiçbirşey kaybetmedi, Kuran'ı yırtmak, ayaklar altına almak, yakmak ona inananlar için varolan gerçeği değiştirmez,onu ayakları altında çiğneyerek birşey yaptığını veya ispat ettiğini zannedenler anca böyle komik duruma düşerler, karşımda olsa yalnızca gülerdim haline.

Ayaklerın kırılsın ins. Dengesiz sapkın... sanırım sorunlu çok ciddi sorunları olan biri hem de pişkin ..din düsmanı saygisız sey... utanmaz..söz yok anlatmaya bu ahlaksıza...

aman canım daha neler. işid sizden üstün der miyim hiç

yani genel olarak diyorum ki;

- işid'i, recm edenleri.. vs gibileri eleştirip aslında tastamam aynı zihniyette olmak,
- başkalarına müşrik, putperest derken aslında tastamam bu tanıma (kuran'a göre) uygun olmak,
- inancıma, putuma saygı duy derken, aslında başkasına saygı duymamak...

ve bunun farkında bile olamamak. böyle bir robotun birinin dügmesine basarsın, işid'e minnet okutur. artık bu yazıdan ne çıkarabilrsen çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…