her ataist,deist yada Müslüman,yada Hristiyan vs..hepsi normal değilki..iyiler kötüler hastalar hepsi var bunların içinde bu da o kesimden biri..hasta..Ben sadece dikkat cekmeye calistigini dusunuyorum. Deist olan ateist olan bunu yapmaya luzum duymaz ki.
Epey çekmiş işte, şimdi ödeyeceği tazminatları düşünsün, öteki tarafta ödeyeceğini saymıyoruz bile.Ben sadece dikkat cekmeye calistigini dusunuyorum. Deist olan ateist olan bunu yapmaya luzum duymaz ki.
sadece kurana basma olayı yokmuş merve onlara karşı yazılarda varmışkadının yaptıgı gereksiz, saçma ve provokatif bir hareket. ama bu olaya verilen tepkiler korkutucu aslında (burada bile). c.başkanının, belediye başkanının böyle bi konuyla muhatap olması da ne kadar saçma...
yorum yazardım aslında şu başlıkları açarak;
- kuran'da ne yazıyor?
- e madem öyle, işid'e ne diye tepki veriyorsun?
- putperestlik
- iki yüzlülük ve çifte standart
ama yazmıyorum çok agır kaçar bazılarına. o yüzden özet geçtim.
bu kadına en fazla salak denir ama tepki veren kesim çok tehlikeli. patlamaya hazır bomba... dügmesine bas yeter, ışid'e bile minnet ettirirler.
her ataist,deist yada Müslüman,yada Hristiyan vs..hepsi normal değilki..iyiler kötüler hastalar hepsi var bunların içinde bu da o kesimden biri..hasta..
Eki Görüntüle 1278216
Geçtiğimiz günlerde 'kedibiti' isimli bir twitter kullanıcısı Kur\'an'a ayak basıp fotoğrafını paylaştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, avukatı Esennur Ezgi aracılığıyla İslamiyet'e hakaret eden bu kişi hakkında savcılığa şikayette bulundu.
GÖZALTINA ALINDI
'kedibiti' isimli twitter kullanıcısının İstanbul'da yaşayan G.A. (38) olduğu tespit edildi. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Bilişim Suçları Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan A.'nın bilgisayarına ve telefonuna el konuldu.
DAVA AÇILDI
İfadesinde bir inancı olmadığını Kur'an'a ayak basılan fotoğrafın yanında devlet büyüklerine hakaret ettiğini söyleyen A. hakkında iftira, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme ve kamu barışını bozma hedefiyle hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA MÜDAHİL OLDU
Davaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı aracılığıyla müdahil olduğu öğrenildi. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de söz konusu dava için avukatına talimat verdiği ifade ediliyor.
Alıntıdır/Stargazete.com
kadının yaptıgı gereksiz, saçma ve provokatif bir hareket. ama bu olaya verilen tepkiler korkutucu aslında (burada bile). c.başkanının, belediye başkanının böyle bi konuyla muhatap olması da ne kadar saçma...
yorum yazardım aslında şu başlıkları açarak;
- kuran'da ne yazıyor?
- e madem öyle, işid'e ne diye tepki veriyorsun?
- putperestlik
- iki yüzlülük ve çifte standart
ama yazmıyorum çok agır kaçar bazılarına. o yüzden özet geçtim.
bu kadına en fazla salak denir ama tepki veren kesim çok tehlikeli. patlamaya hazır bomba... dügmesine bas yeter, ışid'e bile minnet ettirirler.
Bak bakkk...
Demek böyle düşünüyorsunuz işidi bizden üstün tutuyorsunuz.
Benim dinime kitabıma Allahıma Peygamberime kim saldıracak olsa hele ki bu kadar iğrenç şekilde her türlü tepkiyide veririm ne yapacaktım.En değerlilerim onlar değerlerime aşağılıkça saygısızlık yapanı böcek gibi ezerim elbet.
Rabbim en ağır şekilde cezalandırsın onu ibreti aleme karşı bütün her yerde düştüğü hali görelim dilerim.
Çok sinirlendim karşımda olsa kimse alamazdı elimden.
Korkmuşsunuz bizden öyle mi hele ki işidle bizleri bir tutmak vah vahhh ne diyeyim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?