- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
aRKADAŞIM BOŞVER KİŞİNİN ANALİZİ YAPILMIŞTIR BİLGİSİ BİLGİSİZLİĞİ ANLAŞILMIŞTIR .Senin o BIR TANE KITAP dediginin bir adi var ; Kur'ân yani benim kutsalim. Ilk önce bi saygi duy, bunu öğren ondan Sonra konuş.
Ayrica kim okumuyormus kimm? hahahaha guleyim bari. Çeşitli meallerden onlarca kez yuzlerce kez okurum ve surekli de yanimda tasirim. Her zaman okurum. Bi kere değil bin kere ayni ayetler uzerinde dururum.
Bi tutturmussunuz okusaniz okusalar diye. Allah askina merak ediyorum, muslumanlarin anlamadigi neyi anliyorsunuz siz okuyanlar! Hadi biz okudugumuzu anlamiyoruz da siz nasil anliyorsunuz?
Kendinize göre nasil cikarim yapıyorsunuz?
Kendinizin sadece dogruyu anladigini nerden biliyorsunuz?
Allah sadece size mi okudugunu anlama kabiliyeti vermiş?
Bu kabiliyeti nerden anliyorsunuz?
Bizde olmayan ne var sizde?
Neden dogrulari hep siz soylersiniz! biz bir sey söylediğimizde de "ah okusalar" diye baslarsiniz?
Benim inandigim, senin o BIR KITAP dedigin Kur'ân'in ilk ayetidir OKU!. Benim gibi iman edenler de OKUR.....
Ben sana sadece guluyorum mervecik cik cik cik
Bu arada Dr. Zakir Naik'i dinlemenizi tavsiye ederim arkadaslar...
Senin o BIR TANE KITAP dediginin bir adi var ; Kur'ân yani benim kutsalim. Ilk önce bi saygi duy, bunu öğren ondan Sonra konuş.
Ayrica kim okumuyormus kimm? hahahaha guleyim bari. Çeşitli meallerden onlarca kez yuzlerce kez okurum ve surekli de yanimda tasirim. Her zaman okurum. Bi kere değil bin kere ayni ayetler uzerinde dururum.
Bi tutturmussunuz okusaniz okusalar diye. Allah askina merak ediyorum, muslumanlarin anlamadigi neyi anliyorsunuz siz okuyanlar! Hadi biz okudugumuzu anlamiyoruz da siz nasil anliyorsunuz?
Kendinize göre nasil cikarim yapıyorsunuz?
Kendinizin sadece dogruyu anladigini nerden biliyorsunuz?
Allah sadece size mi okudugunu anlama kabiliyeti vermiş?
Bu kabiliyeti nerden anliyorsunuz?
Bizde olmayan ne var sizde?
Neden dogrulari hep siz soylersiniz! biz bir sey söylediğimizde de "ah okusalar" diye baslarsiniz?
Benim inandigim, senin o BIR KITAP dedigin Kur'ân'in ilk ayetidir OKU!. Benim gibi iman edenler de OKUR.....
Ben sana sadece guluyorum mervecik cik cik cik
Bu arada Dr. Zakir Naik'i dinlemenizi tavsiye ederim arkadaslar...
öncelikle zakir naik dedigin kişi tam bir şarlatan. tek yaptıgı false analogy ve yalan vasıtası ile kitlesel hipnoz.
sen bana istedigin kadar gül. kuran sana ''bu kagıttan mürekkepten kitaba saygı duymayanları öldür'' demiyor ki. eger gerçekten okusaydın bilirdin, ''eger dininizle alay ediliyorsa, o ortamı terk edin, alay etmeyi bırakmadıklar sürece de o ortama geri dönmeyin'' yazar orada. gidin de öldürün, linç edin yazmaz.
kuran'ın içerigi hakkında hiç kılı kıpırdamıyorsa bir insanın (mesela hırsızlıga, yosluzluga susmak gibi) ama kagıttan mürekkepten kısmına inanılmaz saygı gösteriyorsa buna putperestlik denir.
bu yüzden ben bu tepkileri tehlikeli buluyorum. birisi kitaba basmış ooo cadı avına çıkalım hadi, taşlayalım öldürelim, ben olsam kesin saldırır ayagımın altında ezerdim falan. işid kafası işte. ayrıca sana hitaben yazmadım, bunu da sana hitaben yazmıyorum genel olarak.
Allah askina, benim neyi okuyup okumadigima sen, pc basindaki yabanci mi bilecek .... Hmmm kalp gözün aciksa demek. Ilginc bi insansin dogrusuhıı tabi. neye deger veriyormuşsun? bi kere bile okumadıgın şeye mi? neye deger verdiginizi bilseniz içim yanmayacak.
ben işid'e minnet okumam ama bazları aynı potansiyele aynı kafaya sahip oldugu için işid'e minnet okuturlar. yeterki dügmelerine basılsın yeter ki azıcık gaza gelsinler.
Aynenn cevap vermeyin.Az önceki yorumunu okuduktan sonra sana cevap yazma gereksinimi duymuyorum sekerim.. bak kirmiziyla isaretledigim yerin emrine de uyarak ortami terk ediyorum.
Ayrica madem ayet paylasacaksin tam ve eksiksiz Paylaş bi zahmet..
öncelikle zakir naik dedigin kişi tam bir şarlatan. tek yaptıgı false analogy ve yalan vasıtası ile kitlesel hipnoz.
sen bana istedigin kadar gül. kuran sana ''bu kagıttan mürekkepten kitaba saygı duymayanları öldür'' demiyor ki. eger gerçekten okusaydın bilirdin, ''eger dininizle alay ediliyorsa, o ortamı terk edin, alay etmeyi bırakmadıklar sürece de o ortama geri dönmeyin'' yazar orada. gidin de öldürün, linç edin yazmaz.
kuran'ın içerigi hakkında hiç kılı kıpırdamıyorsa bir insanın (mesela hırsızlıga, yosluzluga susmak gibi) ama kagıttan mürekkepten kısmına inanılmaz saygı gösteriyorsa buna putperestlik denir.
bu yüzden ben bu tepkileri tehlikeli buluyorum. birisi kitaba basmış ooo cadı avına çıkalım hadi, taşlayalım öldürelim, ben olsam kesin saldırır ayagımın altında ezerdim falan. işid kafası işte. ayrıca sana hitaben yazmadım, bunu da sana hitaben yazmıyorum genel olarak.
Az önceki yorumunu okuduktan sonra sana cevap yazma gereksinimi duymuyorum sekerim.. bak kirmiziyla isaretledigim yerin emrine de uyarak ortami terk ediyorum.
Ayrica madem ayet paylasacaksin tam ve eksiksiz Paylaş bi zahmet..
sen bilirsin.
ayeti tam paylaşmadım çünkü o senin kutsalın, benim degil. canım isterse tam canım isterse eksik yazarım. buna da mı saygısızlık diyeceksin yoksa. ayeti eksik yazdı öldürün mü diyeceksin? hem sen okumuşsun ya tamamını biliyorsundur diye kısa kestim...
bak şu videodaki insanların benimle hiçbir ilgisi yok. bunlar sizin zihniyetiniz abileri, ablaları, çocukları, kocaları, karıları... bunların dügmesine bas hepsi potansiyel işid militanıdır. al izle. benim midem bulandırıyor bu tipler. kesinlikle benim zihniyetimin ucundan kıyısan geçemeyecek kişler bunlar.
Hahaha cok komiksin. Sen benim zihniyetimi bilemezsin. Madem inanmiyorsun Kur'an'a, neden ondan ornek veriyorsun? Cidden seni ve senin gibileri anlayamiyorum ve hicbir zaman da anlamayacagim ha belki ne zaman ki siz bizi anlarsiniz biz de sizi anlariz.
Ayrica Hem inanmiyorsunuz hem de inanmadiginiz seylerden ornek veriyorsunuz ya en cok da ona guluyorum. ..
Ahh neyse, selametle...
sana kurandan örnek veriyorum çünkü sen inanıyorsun. inandıgın kitap ile tavrın arasındaki çelişkiye dikkat çekiyor. madem bu kitaba inanıyorsun, niye tamamen alakasız tavırlar içindesin diyorum... kuran sana 'ortamı terk et' diyor ve sen kuran'a inanıyorsun. ama inanmana ragmen linç edelim, ezelim bilmem ne diyorsun. e hani inanıyordun? bence sen inanmıyorsun kuran'a. neyse ya bunu dahi anlamayana ben ne anlatıcam
Iki ipsiz sapsiz insanlari dikmisler kamera karsisina, bizleri temsil ediyolarmisHahaha cok komiksin. Sen benim zihniyetimi bilemezsin. Madem inanmiyorsun Kur'an'a, neden ondan ornek veriyorsun? Cidden seni ve senin gibileri anlayamiyorum ve hicbir zaman da anlamayacagim ha belki ne zaman ki siz bizi anlarsiniz biz de sizi anlariz.
Ayrica Hem inanmiyorsunuz hem de inanmadiginiz seylerden ornek veriyorsunuz ya en cok da ona guluyorum. ..
Ahh neyse, selametle...
Iki ipsiz sapsiz insanlari dikmisler kamera karsisina, bizleri temsil ediyolarmismismis ta mismis.
Iki ipsiz sapsiz insanlari dikmisler kamera karsisina, bizleri temsil ediyolarmismismis ta mismis.
Hakikaten ya. Bi de böyle videolari bulmak icin neler yapıyor bu insanlar? Bin yil dusunsem aaa dur bunları aratayim gelmez aklima. Ee herkes kendine göre arama yapıyor işte.
Bi de sanki dini onlar anlatiyor. O kadar güzel ornek varken ipi sapi kopuk insanlari dinlemek de ilginç gercekten.
Aaa pardon güzel ornek olanlari da "hipnozcu, yavşak, karaktersiz" diye yaftaliyorlar.
Yani "onlar kör sağır ve dilsizdirler"
tek tük güzel örnekleri sahipleniyorsan dinin adına, binlerce kötü örnegi de sahiplenme zorundasındır yine dinin adına. sadece iyi bişey görünce al, kötüyü görünce yok bunlar kötü örnek de. oldu canım akıllıya bak ya
Kötü ornekler benim kitabima uymuyor cicim. Dinime yakistirmadigimi neden sahipleneyim ki? Deli miyim?
Ayy tamam ya bosu bosuna banlanmak istemiyorum.
Hadi bye bye
genel olarak yazdığın kısımlar doğruydu maaleseföncelikle zakir naik dedigin kişi tam bir şarlatan. tek yaptıgı false analogy ve yalan vasıtası ile kitlesel hipnoz.
Hakikaten ya. Bi de böyle videolari bulmak icin neler yapıyor bu insanlar? Bin yil dusunsem aaa dur bunları aratayim gelmez aklima. Ee herkes kendine göre arama yapıyor işte.
Bi de sanki dini onlar anlatiyor. O kadar güzel ornek varken ipi sapi kopuk insanlari dinlemek de ilginç gercekten.
Aaa pardon güzel ornek olanlari da "hipnozcu, yavşak, karaktersiz" diye yaftaliyorlar.
Yani "onlar kör sağır ve dilsizdirler"
hıı onca videodakiler başka dinden zaten.
saygı diyorsunuz dininiz yahudilere, hrıstiyanlra, inanmayanlara etmedik hakaret bırakmaz. niye saygı duyulsun bu dine? bana hakaret eden dine saygı duymam sence mantıklı mı? videoda gördüklerin de bu hakaretlerin gazına gelenler işte. aynı zihniyet neyse bye. ben de yazmıom artık. dinini bilmeyenlere dinini ögretmekten bıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?