Kur'an'ı ayakları altına alan saygısız bulundu

aRKADAŞIM BOŞVER KİŞİNİN ANALİZİ YAPILMIŞTIR BİLGİSİ BİLGİSİZLİĞİ ANLAŞILMIŞTIR .
cAHİLLE GİRMEMEK LAZM MÜNAKAŞAYA HAVALESİNİ YAPIP ÖNEMSEMEMEK LAZIM.

öncelikle zakir naik dedigin kişi tam bir şarlatan. tek yaptıgı false analogy ve yalan vasıtası ile kitlesel hipnoz.

sen bana istedigin kadar gül. kuran sana ''bu kagıttan mürekkepten kitaba saygı duymayanları öldür'' demiyor ki. eger gerçekten okusaydın bilirdin, ''eger dininizle alay ediliyorsa, o ortamı terk edin, alay etmeyi bırakmadıklar sürece de o ortama geri dönmeyin'' yazar orada. gidin de öldürün, linç edin yazmaz.

kuran'ın içerigi hakkında hiç kılı kıpırdamıyorsa bir insanın (mesela hırsızlıga, yosluzluga susmak gibi) ama kagıttan mürekkepten kısmına inanılmaz saygı gösteriyorsa buna putperestlik denir.

bu yüzden ben bu tepkileri tehlikeli buluyorum. birisi kitaba basmış ooo cadı avına çıkalım hadi, taşlayalım öldürelim, ben olsam kesin saldırır ayagımın altında ezerdim falan. işid kafası işte. ayrıca sana hitaben yazmadım, bunu da sana hitaben yazmıyorum genel olarak.

Dini bilgisi ve yaratana ve kutsala saygının nasıl olacağına dair temeli zayıf olanlar anlamaz güzel kardeşim.
O yüzden boşverelim.
Bazen farklı amaçla uzatmaları oynayanlar da oluyor bırakalım dua edelim de o kırmızı ojeli ayakkabılı kişi ve yandaşlarına karşı rabbime niyaz da bulunalım.
Bir krmızı furyası varya o renk te gecen sene ki krmızıyı temsili için sanıyorum.

Son düzenleme:

Az önceki yorumunu okuduktan sonra sana cevap yazma gereksinimi duymuyorum sekerim.. bak kirmiziyla isaretledigim yerin emrine de uyarak ortami terk ediyorum.

Ayrica madem ayet paylasacaksin tam ve eksiksiz Paylaş bi zahmet..

Allah askina, benim neyi okuyup okumadigima sen, pc basindaki yabanci mi bilecek .... Hmmm kalp gözün aciksa demek. Ilginc bi insansin dogrusu

Bu yazılanlar gayet mantıklı açıklamalar..Geçmiş tartışmalarınızı okumadım ama neden üstüne bu kadar gelinmiş anlamadım..

Sözüm meclisten dışarı, eğer her "müslümanım" diyen Kuranı okuyup onun izinden gitseydi, islam gibi muazzam bir din bu hale gelmezdi..

Türkiyede ve dünyada, kendine müslüman diyenlerin yaptıklarına bir bakın..Hangi Kuranda yazıyor bunlar?
Buradan da tek bir anlam çıkıyor..Bu arkadaşın dediği gibi, evet Kuran okunmuyor ve herkesin kendi çıkarına doğru çekiliyor..

Yazmadan geçemedim, iyi tartışmalar : )

Son düzenleme:
Az önceki yorumunu okuduktan sonra sana cevap yazma gereksinimi duymuyorum sekerim.. bak kirmiziyla isaretledigim yerin emrine de uyarak ortami terk ediyorum.

Ayrica madem ayet paylasacaksin tam ve eksiksiz Paylaş bi zahmet..

sen bilirsin.

ayeti tam paylaşmadım çünkü o senin kutsalın, benim degil. canım isterse tam canım isterse eksik yazarım. buna da mı saygısızlık diyeceksin yoksa. ayeti eksik yazdı öldürün mü diyeceksin? hem sen okumuşsun ya tamamını biliyorsundur diye kısa kestim...

bak şu videodaki insanların benimle hiçbir ilgisi yok. bunlar sizin zihniyetiniz abileri, ablaları, çocukları, kocaları, karıları... bunların dügmesine bas hepsi potansiyel işid militanıdır. al izle. benim midem bulandırıyor bu tipler. kesinlikle benim zihniyetimin ucundan kıyısan geçemeyecek kişler bunlar.

Hahaha cok komiksin. Sen benim zihniyetimi bilemezsin. Madem inanmiyorsun Kur'an'a, neden ondan ornek veriyorsun? Cidden seni ve senin gibileri anlayamiyorum ve hicbir zaman da anlamayacagim ha belki ne zaman ki siz bizi anlarsiniz biz de sizi anlariz.
Ayrica Hem inanmiyorsunuz hem de inanmadiginiz seylerden ornek veriyorsunuz ya en cok da ona guluyorum. ..

Ahh neyse, selametle...

sana kurandan örnek veriyorum çünkü sen inanıyorsun. inandıgın kitap ile tavrın arasındaki çelişkiye dikkat çekiyor. madem bu kitaba inanıyorsun, niye tamamen alakasız tavırlar içindesin diyorum... kuran sana 'ortamı terk et' diyor ve sen kuran'a inanıyorsun. ama inanmana ragmen linç edelim, ezelim bilmem ne diyorsun. e hani inanıyordun? bence sen inanmıyorsun kuran'a. neyse ya bunu dahi anlamayana ben ne anlatıcam

Evet ya sen bana bi şey anlatma anlamam ben...

Iki ipsiz sapsiz insanlari dikmisler kamera karsisina, bizleri temsil ediyolarmis mismis ta mismis.

Iki ipsiz sapsiz insanlari dikmisler kamera karsisina, bizleri temsil ediyolarmis mismis ta mismis.

Hakikaten ya. Bi de böyle videolari bulmak icin neler yapıyor bu insanlar? Bin yil dusunsem aaa dur bunları aratayim gelmez aklima. Ee herkes kendine göre arama yapıyor işte.
Bi de sanki dini onlar anlatiyor. O kadar güzel ornek varken ipi sapi kopuk insanlari dinlemek de ilginç gercekten.
Aaa pardon güzel ornek olanlari da "hipnozcu, yavşak, karaktersiz" diye yaftaliyorlar.

Yani "onlar kör sağır ve dilsizdirler"

tek tük güzel örnekleri sahipleniyorsan dinin adına, binlerce kötü örnegi de sahiplenme zorundasındır yine dinin adına. sadece iyi bişey görünce al, kötüyü görünce yok bunlar kötü örnek de. oldu canım akıllıya bak ya

Kötü ornekler benim kitabima uymuyor cicim. Dinime yakistirmadigimi neden sahipleneyim ki? Deli miyim?
Ayy tamam ya bosu bosuna banlanmak istemiyorum.
Hadi bye bye

Kötü ornekler benim kitabima uymuyor cicim. Dinime yakistirmadigimi neden sahipleneyim ki? Deli miyim?
Ayy tamam ya bosu bosuna banlanmak istemiyorum.
Hadi bye bye

hıı onca videodakiler başka dinden zaten.

saygı diyorsunuz dininiz yahudilere, hrıstiyanlra, inanmayanlara etmedik hakaret bırakmaz. niye saygı duyulsun bu dine? bana hakaret eden dine saygı duymam sence mantıklı mı? videoda gördüklerin de bu hakaretlerin gazına gelenler işte. aynı zihniyet neyse bye. ben de yazmıom artık. dinini bilmeyenlere dinini ögretmekten bıktım.

genel olarak yazdığın kısımlar doğruydu maalesef

Arayan buluyo iste .... Kötü örnekleri gösterip dininiz söyle kötü böyle fena demekle dinimiz kötü oluyor mu ?olmuyo ... Allah güzel örneklerin sayisini cogaltsin insallah

Hahaha ay mervecik sen bana dinimi ogretmesen ben ne yapardim yaaaa?
Sen kimsin hakikaten? Gerçekten komedisin. Sen kendine bi gerçekleri söyle mesela zamaninda ilahi dinleyip agladigin gunleri? zaten o zaman sorunlu oldugunu anlamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…