Kurban Bayramı Sanatçılı Oteller... Sueno Hotels Beach Side ....

MasterTur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
1.660
0
Antalya Side bölgesi 5* kalitesi tesislerimizdenn ,,,

SUENO HOTELS BEACH SİDE


Tesis Kurban Bayramı Programı ;

* 25 Ekim Bayramın 1. Günü ; Canlı Müzik Eşliğinde Özel Eğlence Programı ,

* 26 Ekim Bayramın 2. Günü ; MUAZZEZ ERSOY Konseri İle Özel Olarak Hazırlanmış Salonda Gala Yemeği , ( Gala katılımı yetişkinler için ücretisz olup 2-12 yaş çocuklar için 100,00 TL ek ücret otele ödenecektir. Galaya katılmayacak çocuklar için , yine özel bir salonda yemek ve animatörler eşliğinde özel eğlence organize edilecektir.)

* 27 Ekim Bayramın 3. Günü ; Canlı Müzik Eşliğinde Özel Eğlence Programı ,

* 28 Ekim Bayramın 4. Günü ; ALTAY Konseri ile Özel Olarak Hazırlanmış Salonda Bar Gecesi Düzenlenecektir. ( Oturma düzeni ve katılım serbesttir.)

Konum ve Ulaşım Detayları


Side, Sorgun mevkiinde, Side Merkeze 1.5 km, Antalya Havalimanı'na 45 km uzaklıktadır. Denize sıfır konumda olup, özel plajı vardır. 130.000 m2 alan üzerinde kurulu olan tesis 5 katlı 1 ana bina ve göl evlerinden oluşmaktadır.
Denize Sıfır Özel Plaj

Genel Özellikler

6 Adet Açık Havuz olmak üzere 1 ısıtmalı Kapalı Havuz bulunmaktadır. Açık Havuz (2000 m2), Kapalı Havuz (225 m2), 7 kaydıraklı Aquapark Havuzu (500 m2), Çocuk Havuzu (100 m2), Kapalı Çocuk Havuzu (30 m2), Göl Evleri Yüzme Havuzu (2800 m2), Su kaydırağı, Açık ve kapalı restaut-rant, Masaj, Hamam sauna, Jakuzi, Fitness center, Oda servisi, Oyun Odası, İnternet cafe, Doktor, Canlı müzik (Sibel Can, Ebru Gündeş) Market, Kuaför, Spa, Otopark, Sinema, Voleybol, Beach voleybol, Basketbol, Futbol, Tenis, Masa tenisi, Bilardo, Bowling, Animasyon, Motorlu ve motorsuz su sporları, Çeşitli Showlar, Oyunlar ve Eğlenceler, Çocuk Kulübü, Gençlik Kulübü, Sinema, Amfi tiyatro, Lunapark, Alışveriş Merkezi, 5 A'La Carte Restaurant (Uzakdoğu, İtalyan, Meksika, Türk, Balık Restaurantı), 13 Adet Bar (Lobby Bar, Havuz Bar, Plaj Bar, Vitamin Bar, Disko Bar, Wellness Bar, Cafe Türk, İskele Bar, Bira Evi, Meydan Cafe, Bowling Bar), Squash Salonu, Oyun Salonu (Masa Tenisi, Langırt, Atari, Internet Köşesi), 10 Toplantı Odası
Animasyon Disko Kapalı Havuz Kaydıraklı Havuz Spa

Oda Özellikleri

Tesiste toplam 760 oda bulunmaktadır. 606 otel odası, 154 göl evi.
Standart otel odaları: Bütün odalar halı kaplı olup küvetli banyo/WC, merkezi klima (belirli saatlerde), telefon, saç kurutma makinesi, uydu yayınlı TV, info, müzik kanalı, bazı odalarda internet erişimi (ücretli), minibar, kasa, balkon ve koltuk bulunmaktadır.
Otel Aile Odaları: Ara kapılı 2 yatak odası bulunur. Diğer özellikleri otel standart Oda ile aynıdır. Oda içerisinde 1 çift kişilik ve 2 tek kişilik yatak mevcuttur.
Göl Evi Standart Oda: Göl evleri bahçe alanında ve etrafı doğal görünümlü 2800 m2 bir yüzme havuzu ile çevrilidir. Özellikleri Otel Standart Oda ile aynı olup zemini seramiktir. 1. veya 2. katta bulunur ve direkt havuza girişi vardır. Göl evi aile odalar: Özellikleri Otel Aile Odası ile aynı olup zemini seramiktir. 1.veya 2. katta bulunur ve direkt havuza girişi vardır. (Standart odalardaki koltuk açılınca yatak olur).
Aile Odası Engelli Odası


Sueno Hotels Beach Side


Detaylı bilgi ve rezervasyon için tatil danışmanlarımızla irtibata geçebilirsiniz.

TEL :0216 550 19 19 // 0532 111 19 19
 
X