Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

benim ise sadece göbek cok bazen sanki hamileymişim gibi duruyorum

al bendende o kadar.Geçen gün annem dediki (ben daha bebek sahibide olamadım)pehhh şu hale bak 6 aylık hamile karı gibisin birde giyiyosun dırzık dırzık şeyler her yerinden bişeyler fışkırıyorr:25::25::25:Bende inat ettim 2 ayda 6 kilo verdim ama ramazan bayramından bu yana 2 kşlo daha almışım:(((:43::43::43:o yüzden tekrar başlayacağım ama böyle biraz motiveye ve birazda gaza ihtiyacım var o yüzden birbirimize destek olalım

al bendende o kadar.Geçen gün annem dediki (ben daha bebek sahibide olamadım)pehhh şu hale bak 6 aylık hamile karı gibisin birde giyiyosun dırzık dırzık şeyler her yerinden bişeyler fışkırıyorr:25::25::25:Bende inat ettim 2 ayda 6 kilo verdim ama ramazan bayramından bu yana 2 kşlo daha almışım:(((:43::43::43:o yüzden tekrar başlayacağım ama böyle biraz motiveye ve birazda gaza ihtiyacım var o yüzden birbirimize destek olalım

meraba canım benim 1 oglum var ama dogum ettigimde bu kadar göbek yoktu ve nasıl verecegimi bilmiyorum kilo 64 ya senin:14::14:

sabah ılık suyumu içtim
kahvaltıda bir dilim çavdarlı kepekli ekmek
kibrit kutusu kadar peynir
yarım domates
şekersiz çay ile götürdüm :)

arada çay bardağı kadar sütün içine nescafe koyup içtim

sonra leslie ile 2 mil yaptım
duşumu aldım ve size bildiriyorum :)

sizin nasıl geçiyor ...??? ((((((((((((Allahım sabır verrrr AÇ>I>MMMMM)))

akadaşlar bende 26 yaşındayım 78 kiloyom nefret ediyom kendimden nemde karar verdim zayıflamaya ben iki doğum taptım ilk domumdan 5sene sonsa kilo aldim 50 kiloydum 29 kilo aldım işalah birbirimize yardımcı oluruz

Bugünü tarihlere geçirmeliyim başladım canım arkadaşımın pomogranate nin yardımlarıyla başladım kızlar bugün itibariyle diyetime

sabah 1 dilim ekmek vallah ayarladımda kestim bir kiprit kurusu peynir ve şekersiz siyah çay
bir bardak tek şekerli çay
öğlen 1 kepçe çorba 1kepçe yoğurt
1 tane çay şekersiz içtim
bu arada bunların yanında 0,5 şişelerden 2 tane bitirdim

selam çıtır bayanlarrrr :16:ne güzel sayfalar birikmiş katılım artmış bende 2 günlüğüne gittiğim yolculuktan yorgun ve miskin bi şekilde dönmüş bulunuyorum artık hiçbir bahanemde kalmadı çok şükür artık burada sizlerleyimmm haftasonu son bu son buda son diyerek öyle abartmışım ki sabah 67.4 kilo çıktım daha fazlasını bekliyordum aslında herneyse startımı verdim sabah hafif saglıklı bi kahvaltıyla güze başladımmm :46::46::46:

sinameki yağı zayıflamaya yardımcı olur.Kendini aktardan alıp çay olarak içebilirsin ama ben pek içemiyorum(baş aprısı yapıyor).Normalde bi bardağa 1-2 damla konulup içilebilirmiş ama ben karnıma sürüp poşetle sarıp yürüyüş yapıyorum çok terletiyor.Tavsiye ederim inceltir.
Evet ben de diyet arkadaşıarıyordum zaten :)
umarım zayıflarız

bunu ilkkez duydum biberiya yagını göbeğe sürüp streçleyip işe yaradıgını duymuştum ikisinden birini alıp denesem iyi olacak :51:

beyaz lahanayı denemiştim.Ama o aralar sürekli sucuk ekmek yiyordum.Kilo verdirir sanırım o kadar yememe rağmen hiç kilo almamıştım :)

ben yaklaşık 5 ay önce içmiştim lahana suyunu 6 kilo vermiştim sonra kıraktım yediyime dikkat etmeyince aldım tekrar bide lahana çurbası deniyecem

Son düzenleme:
merhaba zayıfkız,

ne güzel nickin var bu arada :) biraz önce tartıldım ve gelip yazayım dedim. kilom 88.3 kg, boyum da 1.60 cm. kurban bayramı hedefim 78 kg. beraber başaracağız, inanıyorum.
bir sürü arkadaş katılmış. kızlar bu iki ayı iyi değerlendirelim. mükafatı eşsiz olacak.
evde kahvaltılık hiçbir şey yok. biraz önce protein açısından uygun birşeyler baktım ve bir avuç leblebi yedim. eşim kalkana kadar da 3 mil leslie yapıp duş alacağım. sonra dışarda güzel bir kahvaltı yaparız. yiyeceğim en kalorili şey yarım ya da tam simit olacak size söz veriyorum.
haydi kızlar, gün bugündür.

Merhaba ben 81 kg yum bugün basladm kurban bayramından sonra arkadasmın düğünü var. Sizce 1 ayda kaç kg verebılırım? Bana da yardmceı olun lütfenn :))

umarım hepimiz istediğimiz kiloya geliriz :)

Umarıım :) burada birçok kilo veren gördüğüm için inancım artıyor. Korkuyorm verememekten ama o kadar çok kişi var ki onlar basardıysa ben neden basaramayayım değil mi? Sen ne zaman basladn ve verebildin mi? Çok soru soruyorm k.bakmayın ama ilk diyet deneyimim bu benım ve beni en iyi anlayacak olanlar sizlersınız :)

Back
X