Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

kurban bayramında uzun zamandır görmediğim akrabalarımı görücem bu yüzden 2 aya kadar 10 kilo vermek istiyorum bayramda giymek istedigim birşey var bu yuzdende hiç fazlalık kalmamalı bu yüzden bu grubada katılmak istedim :) siz ne diyosunuz ?

Ben de geldim merhabalar...
Kurbana kadar 7 kılo vermek hedefım...
İnş basarırım...
Yarından ıtıbaren menumu ve sporumu paylasıcam...

Umarıım :) burada birçok kilo veren gördüğüm için inancım artıyor. Korkuyorm verememekten ama o kadar çok kişi var ki onlar basardıysa ben neden basaramayayım değil mi? Sen ne zaman basladn ve verebildin mi? Çok soru soruyorm k.bakmayın ama ilk diyet deneyimim bu benım ve beni en iyi anlayacak olanlar sizlersınız :)

:)
Verirsin merak etme.Hem denemekten ne zarar gelir ki.Ben başlayalı 6 gün oldu doğru düzgün diyet diyemem.Ara öğünleri atlamıyorum artık sık sık bitki çayı içiyorum.Az ama 1.3 kg verdim iyi sayılır, sporu biraz artırır biraz daha dikkat edersem daha fazla veririm galiba

Kızlar ben dün ikindide 1 kase yoğurt yedim.
Akşamınada 4 yemek kaşığı börülce salatası götürdüm....

Bugün birazcık geç kalkmışım :)
kalkar kalkmaz ılık su içtim..
kahvaltıda bol bol maydanoz, dereotu, roka lion sıkıp yidim
yanında 2 dilim kepekli çavdarlı ekmek , kibrit kutusu kadar peynirimide yedim
şekersiz iğrenç br çayda içtim (( bööğğ))

şimdi leslie ile 2 mil yapmaya gidiyorum...

Hepinizi öpüyorum.. Boğazınıza hakim olun.. BİZ BUNU BAŞARABİLİRİZ... BUGÜNE KADAR YİDİKTE NE OLDU :))))

Bir süredir yazmamıştım, topic almış başını gitmiş. :))

Geçtiğimiz hafta yaz sezonunu kapatmak ve evlilik yıldönümümüzü kutlamak üzere Marmaris'e tatile gittik. Oğullarıma: Aşkın Adı Marmaris! Tabii tatilde biraz ayar kaçtı ve kocam eve gelince tartıları sakladı. Bu hafta sonuna kadar tartılamıyorum. Demoralize olup diyetin ucunu kaçırmayım diye iyi bir önlem aldı kanımca. Eeeeeee adam beni 17 senedir tanıyor, bunun 10 yılı da evlilikte geçti. O kadar da tanısın yani değil mi!

Bİr alışveriş sitesinden Ebru Şallı'nın plates setini almıştım, paketler gelince hevesle açıp DVD playera takmıştım. Amma ve lakin benim oğlan makineyi bozmuş. Makineyi TV'nin üstünde duvara sabitlediğimiz rafların üstüne yerleştirdik ulaşmasın diye, ne yazık ki başarılı olamadık. Tv sehpasının üstüne çıkıyor ve DVD playera ulaşıyor, tepsisini açıp kapatıyor. İçine küçük oyuncaklar koyuyor... Hasılı kelam makine bozuk olduğu için plates cd'sini izleyemedim. Ben de cd'yi bilgisayara taktım, dedim accık izleyivereyim de bi merakım gitsin. Ama ne mümkün! Deniz Baran üstüme atlıyor, bilgisayarı kapatmaya çalışıyor, izin vermiyor ki izleyeyim! Ben de onun kulaklı topu vardı zıplamalık, dedim al sen bunu sen de bunda yap plates, beraber halledelim şu işi. Önce tamam dedi, sonra da bilgisayarın fişini çekti! La havleeeee dedim ama yokk çok sinirlendim! Sonuç olarak plates yapma serüvenim başlamadan bitti diyebilirdim ama demiyorum! Bu gece el ayak çekilince, koydum cd'mi bilgisayara, geçtim karşısına, bir saat yaptım Ebrucumla plates. Şimdi keyfim yerinde, yarın gene yapacağım nasipse!

Artık akşam yürüyüşleri yapamayacağız. Havalar serinledi, oğlanlar üşümesin. ben de evde yapayım şu platesi de vücudum şekle şemale girsin. Ya diyet eşliğinde zayıflatır mı acaba? Deneyimlerimi yazarım. Bu arada oğullarımla ilgili yaşadıklarımı, deneyimlerimi blogumda anlatıyorum : denizvebaris.blogspot.com İlgilenenler fikirlerini söylerse sevinirim.

selam kızlar..kardeşimin okul telaşı nedeniyle bi kaç gündürb takip edemiyorum siteyi..ne oldu ne bitti bi yönetiici belirlendi mi...ya bi de ben yaklaşık beş gündür diyetteyim bugün 5.gün.ilk tartıya çıktığımda 93.3 geliyordum şimdi 89 geliyorumm..aslında sevinmem lazım ama garibime gitti günde 1 kilo veriyrum nerdeyse..çok ağır bi diyette uygulamıyorum ama korktum yinede şimdii..

selam kızlar..kardeşimin okul telaşı nedeniyle bi kaç gündürb takip edemiyorum siteyi..ne oldu ne bitti bi yönetiici belirlendi mi...ya bi de ben yaklaşık beş gündür diyetteyim bugün 5.gün.ilk tartıya çıktığımda 93.3 geliyordum şimdi 89 geliyorumm..aslında sevinmem lazım ama garibime gitti günde 1 kilo veriyrum nerdeyse..çok ağır bi diyette uygulamıyorum ama korktum yinede şimdii..

İlk zamanlar hızlı bir şekilde kilo verirsin, vücudunda çok miktarda ödem olabilir, onu atarsın. Sonra biraz yavaşlar kilo vermen ve yağlardan gitmeye başlar. Sonra da iyice yavaşlar kilo vermen ve katı yağların erimeye başlar.

En azından bende böyle oluyor. Bol su iç, bol egzersiz yap, tamamdır.

evdeki tartı yada baskül herneyse bozuldu
beni başta 78 sonra 36 kilo olarak gösteriyo kardeşim 7 kilo çıkıyo
kg cinsinden ayarladım ama bozuldu :(
ama diyete devam :)

Artik sikildim bu isten verelim su kilolari cok uzuluyorum dun alisverise gittim bir suru biseler aldim elime kabine gittim ama ne oldu bilin?sadece bi tanesini alabildim artik istedigim gibi bile giyinemiyorum.her yere spor kiyafetlerle gitmek zorunda kaliyorum:( 1.60 76 kiloyum 5ay oldu dogum yapaliama karar verdim tabi sizinde desteklerinizle birakmicam sabah aksam 100 ip atlicam disari cikamadigim icin. Basaricazzz birlikte her cuma yazicam...

En son 28 Ağustosta tartılmışım ve 77,2 kiloymuşum. Bu arada Marmaris'e tatile gittik, orada ayarım kaçtı. Sevgili eşim tartılmama izin vermedi. Moralim bozulur da konsantrasyonum dağılır diye düşündü, haklıydı da.

Bu sabah tartıldım:

Boy : 165
Kilo : 76,8

Beslenme düzenime kaldığım yerden devam ediyorum.Ebru Şallı'nın pilates setini aldım, ilk dvd'sini yapıyorum. Alıştıktan sonra ikinci dvd'ye geçeceğim, ideal kiloma yaklaşınca karın ve selülit dvd'lerini yapacağım.

Mrb Kızlar:)
Ben de bugün itibariyle hedefimi kurban bayramına kadar 60 kilo olmak olarak güncelliyorum.Beni de aranıza alın:17:
kahvaltımı saat 10 da yaptım
1 dilim ekmek üzerine azcık light eritme peyniri sürdüm
1 domates
1 salatalık
4 yaprak marul
Veee 5 i 1 yerde yeşil çayımı içtim:52:
Öğlen 1 elma 1 de şeftali yedim:23:
Kalori sayımı yöntemiyle zayıflıyorum.Günlük ihtiyacım 1200 kalori ben bugünlük 250 kalori aldım bakalım:56:

selaaammmmm ben geldiiimmmm :3::3::3:

topicten atılmışımdır belki diyerek geldim ama :17::17: 69.1 kilo ile dönüş yaptım. tabi evde olmayınca başka yerde düzenli olamıyor insan.
bugun kahvaltımı 8.30 civarı yaptım. ben topige ara verdiğimde kurallar felan konuşuluyordu geçmişi okuyacam birazdan.

2 dilim ekmek
az peynir
çay
domates salatalık yedim.

okula kızımı almaya gidecem(servisi ayarlayamadık daha) eve gelecem yemek yiyecek tekrar okula götürcem geri alıp gelcem :1 :1... ki evle okul arası 15 dk. 45 dk yürüyüşümüde yapmış olcam.geçmişi okuyum bakalım neler olmuş :68:

Back
X