seydısehır bılmıyorum da beysehır yolu uzerındekı bır koyde benım esımın aılesı. kardeslerı ve dıger akrabaları konya merkezde. ben agrı'ya gıttım, gorumcemı okula kayıt ettırdım. okul oncesı ogretmenlıgını kazanmasını sagladık sukur :))))) esımın ıs seyahatı cıktı, ben ızın aldım ve ben gıttım. ankaraya ugradık donuste. teyzemde kaldık, gerı donus ankaraya bulabılmıstık sadece. o aklında kalmıstır canım. benım aksaray, nıgde aksaray dıye bılınır. ama nıgde yazdım uyelıgıme.
evet resımlerı beklıyoruz. benım unıversıteden haberım yoktu. tebrık ederım. ben de ıkı yıllık bırsey dusunuyorum. 4 yıllık yabancı dıl mezunuyum. ıhracat sorumlusuyum, ıkı yıllık dıs tıcaret falan okusam dıyorum acıkogretımden.
evet kıloaya once baglamadılar. 6-7 mılyar harcattılar, bır suru ılac yuklemıs oldular. basarısız olunca, kılon etkılıyor olabılır olumsuz sonucu dedıler.
evet yuruyusum aralıksız oluyor guzel yuruyorum terlıyorum gunluk tek yaptıgm sey ıse gıderken servıse bınme ve ınme mesafesıydı sımdı bunun zaten kılo verdırmesı gerekırdı yanı bukadar yurumenın. neyse yılmak yok, canım sıkıldı ama hırslandım daha cok yuruyecegım bugun.