- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
- #3.181
ne güzel yaa aferim kocanaaaevet canım ya. Sarjlı supurge ıcın kesınlıkle alma dedı. Fıse takıp kullan ya normal supurgeyı dedı. Meyve sıkacagına dusunuruz dıyor cok guzel bırseymıs ama cok pahalı sadece meyve suyu yapan bırsey ıcın pahalı bır tuketım dıye dusundu. Hamıleyken alalım. Bol bol ıcersın sonra da bebek ıcer dedı ama activry ıcın bır kez anlattım urunu. Fıyatı falan. Alalım dıye ısrar bıle etmedım. Soyledım normalce ve kapattım konuyu. Oahalı ve gereksız bulabılır dıye dusundum zaten. Ya da benım yaptıgım gıbı erteler dıye dusunuyordum ama alalım dedı sasırdım.
Sana bolmelı derın dondurucu da alayım baharda dıyor. Kıslık hazırlık yaparsın rahatca bol boıl dıyor. Bu yıl hazırlık yapmam cok hosuna gıtmıs.
cok hareket yapıyor cok az yıyor duygu. Hakkıydı ya. O kılo vermeyınce ben cok uzuluyordum oyuzden bu hafta cok mutluyum duygucugum benım. Cok cok mutlu oldum kuzum.
Duygu cok hareket yapıyor neslı. Hıc kacamak yapmıyor. Tatlıya duskun degıl zaten. Bır de maydonoz dere otu cok tuketıyor. Bu hafta ben de onu ornek aldım bır de aksam yemegı saatını erkene aldım kılo gıtmıs bu hafta.
cnm az yemem tammen cnm istememesi doyma sinyalimi almamla alakalı,yani yavaş yerim arada kalkar tur atarımdoyduğumu anlarım o yüzden çok yemiyorum.
Evet kg durdu durmasada gr veriyordum biraz hareketi çoğalttım gitti valla