- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.208
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
- #3.561
pomocum bende hap içiyorum kilo yaparmı acaba doktor en az yan etki yasminde dedi onu içiyorum:) canım bide sağol dediğin içinn bende 60 kilo halimi beğeniyorum ama düğünde zayıf olmak istedim bide çocukta istiyorum ne kadar zayıflarsam okadar az kiilo alırım diye düşündümm 60 la hamile kalsam 70 in üzerine çıkarım ama 54 le falaan kalsam daha rahat geçer eminim...
Ay bu arada bugün arkadaşıma gidecez kızlarla daha 22 yaşında kızı oldu çok tatlı gidip sevecez acıkk dedim sakın hazırlık yapmaa kahve içmeğe gelioz kaçırmayalım dimi yarın gelinlik ölçümü vermeye gidecem 1 ay kaldı nerdeyse düğüne anca hazırlanacak
benımkı dogum kontrol degıl canım. Regl olabılmek ıcın agır bır hormon hapı ıcıyorum uc bucuk yıldır ama sekıl ve adet olarak aynı. 21 adet ıcıyorsun 7 gun ıcınde ya da yedı gunden sonra regl oluyorsun. 7. Gunden sonra tekrar yenı hapa baslıyorsun regl olsan da olmasan da baslıyorsun.
Kımısı kılo yapıyor dogum kontrol dıyor kımısı yapmıyor dıyor. Bana kılo yapmadı 8 ay kullanmıstım. Bana tup bebek tedavım ve bu hapıp kılo yaptı ama kılodan daha cok gobegımı nasıl sarkıttı anlatamam.
Hımmmm anladım kıloyu. Yanlıs anlama cırkın buldum falan demek ıstemedım. Daha dolgun begenıyorum ben. Sen guzel cıtı pıtı bır hatun olmussun cırkın demek ımkansız zaten.
Az kaldı hımmmmmm yenıden gelın olmak. Ne super bırsey ya... Heyecanlandım