niyediyetisyenler ızgaraköfte tavuk balık akşamveriyor bu sorunun cevabı olmuiştur herhalde
anladım canım. et yemegımız genellıkle aksam ogun olmalı. dogru dıyorsun dıyetısyenler oyle yapıyor.
cnmdiğer toipiktete herkez sporuma hayran kalırdı ben okadar kg çok hareketle verdi,m hiçde sarkmadımm,
birincikonusuna gelincemutlaka sen yada ismini unuttum 14 yaşında arkadaşımızolmalı hızlarrr hacimolarak sizinvermenizlazım asılın sizdee
evet dıyorsunuz kılomuz fazla oldugunu ıcın bızım daha cok vermemız kolaymıs ama ne bılıyım senın bır gunluk yaptıgın spor benım bır haftalık sporum gıbı olunca, kendımı ezık hıssettım ya :)))))
toplam gün olarak ise dedıgım gıbı 1000 metre kadar yuruyus. 50 merdıven ama gunluk adımlarımı saymadım 20 dk da bır engec yarım saatte wc gıdıyorum mesela.
turşu asla olmaz çok canın çekerse birısırık alnefsin körersin ciddi ödem yaparşişersinnn,barbuya çokkolay ve hala daha pazarda var tavbsiyem kg al poşetlere koy kışınyaaprsın bengüzel yaparım tarifini veririm sanaa,bence sadekullan yoğurtu senmeyva ekle bence,buarada çantafikri çokgüzelolmuş işte istikrar diye buna derimm aferimisteyen her yerde sağlıklı beslenir
hımm tursu yok demek. keske almasaydım ya kendıme bıber tursusu kurmustum ama salatalık hazırlamadım. salatalık cektı canım dun ve kucuk bır kavanoz aldım ama yemedım sormadan.
barbunya bakayım canım tarıf de alırım senden.
hımmmmm cok sevındım aferın aldıgım ıcın. sen dıkkat et ızgara ye falan dedın ama bu cantayı yapmam gerektıgını dusundum ıstıkrarı bozmktan, ornek verıyorum kavhaltıda sımıt yemeye alısmaktan korktum aslında ıstahım acılır dye korktum ve oyuzden canta yaptım. yoracak benı elımde tasayacagım ama olsun bakalım