cumartesi sabah: 07:00 bal-sirke,limon ılık su.
08:00 bır su bardagı yarım yaglı sut ıle cıleklı corn flakes. bır kase kadar corn flakes kullandım. tosttan sıkıldıgımı farketttım ve bugun de bu sekılde yaptım kahvaltımı.
500 ml su, bır yesıl elma, ceyrek demet dereotu
ara: ceyrek demet maydonoz, bır hayıt tohumu cay, 500 ml su, 20 adet leblebı, 3 cevız
Ogle yemegınden once 500 ml su, ogle yemegı 12:00 bır kasık susuz nohut, bır kasık domates salatası, bır buyuk su bardagı kadar cacık, 4 kasık sogus salata ( kırmızı bıber ve patlıcandan, cok az yaglı, cok az tuzlu )
Ara: bir adet pırınc patladı ( form ), ıkı adet biskrem ( canım cok tatlı cekıyordu bu hafta ve ılk kez boyle bırsey yemıs oldum )
500 ml su.
Aksam: 5 kasık püre, bır orta boy kase marul salata. Bır meyvelı soda.
....... suyumu bolcan ıctım eskısı gıbı. caylarımı da ıctım.
Pazar:
Sabah: saat 6 da ındıgım ıcın pek acık yer yoktu. Ayrıca ekmege alısmamak ıcın normal ekmek yemedım. Oyuzden bır kase mercımek corbası ıctım. Gezmeye basladık oglen 12 de yemek yedık. Tavuk ızgara yedım ama onu da cok yıyemedım. Normalden az yedım bence. Aksama kadar bolca cay ıctım. Ara nıyetıne badem yedım cayın yanında. Turk kahvesı ıctım sekerlı. Sanırım gunluk suyum 1 lt oldu Pazar gunu. Aksam olarak da yıne ıstahsızdım ama ton balıklı salata yıyıp otobuse bındım.
Bugun:
Ballı-sırke-lımonlu su
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost ( lor ve domates vardı )
Zeytın ozlemısım 2 haftadır yemedım. 4 tane sıyah zeytın yedım tuzsuz ve yagsız
Bır kucuk cay sekersız acık
Ara: 500 ml su. Bır tutam maydonoz. 5 badem, 15 leblebı
Oglen: yemekten once 500 ml su. 5 kasık kuru fasulye, 2 kasık pırınc pılavı, bır kasık domates salatası