Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.2
[/TD]
[TD]70.8(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]1.2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]72.1(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]2.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]104.7
[/TD]
[TD]105.5
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]4.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]53.5
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]3.4
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]77.7
[/TD]
[TD]77.9(R.D)
[/TD]
[TD]+200
[/TD]
[TD]4.1
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]64.7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]55.8
[/TD]
[TD]55.7
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]9.3
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]68.5
[/TD]
[TD]63.4
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

KIZLAR YENİ BİLDİRİMİMİZN SONUÇLARI BUNLAR.. MAALESEF DİYECEK BİŞEY BULAMIYORUM.. ÇABALIYORUZ BELKİ AMA Bİ LİSTEDE ASIL ZAYIFLAMASI GEREKEN BİZLER VARKEN SUNA VE ÇİMENİN GAYRETLERİ TAKDİRE ŞAYAN.. ONLARI KOCAMAN TEBRİK EDERİM..

TAMAM REGL DÖNEMİMİZ YA DA BAŞKA BAHANELERİMİZ VAR AMA TABLO BANA HİÇ İYİ GÖRÜNMEDİ..

AMA TABİ Kİ HERZAMANKİ GİBİ PES ETMEDEN YOLUMUZA DEVAM DİYORUZ..HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARARAK KURTULCAZ YAVAŞ YAVAŞ AMA SAĞLAM...

daha iyiyim canım öksürük kaldı sadece, o da geçer diye umuyorum. salı günü eve gidiyorum zaten iyileşmesem de annem zencefille bekliyor beni. o iyileştirir kesin :34:

yapardı valla canım, haklısın. benim ondan son ana kadar ayrılmamamın tek bir sebebi vardı. ben onsuz o da bensiz yapamayız diyordum. ama son konuşmamızda ona sordum, yarın sabah uayndıgında hayatında olmasam ne olur dedim, hiç bişey dedi ve bende öylece gittim. hayatında olmam bir insana bişey kazandırmıyorsa olmam bende, bugune kadar hep böyle düşündüm. evlilikte vazgeçmek kolay değil malesef, ama sen yazmışsın ya ben onun sağ koluyum işte diye. acaba 1 hafta izin alsa falan, böylece senin değerini anlasa, fark edermi ki yaptıgı hatayı :44:

baya zor bır donem oldu senın bu hastalık ama yıne de guzel ıdare ettın bozmadın. zaten yurt ortamında olup devam etmenı cok takdır edıyorum herzaman bılıyorsun. o ortamı bıldıgım ıcın, nekadar zor olacagını bılıyorum.

ben de salı aksam gıdecegım. hıc gıdesım yok. sıkılıyorum orda. sureklı kapalı durmak, az da olsa gelen gıden ınsanlar, onlar ıle ılgılenmek, kendı duzenımın bozulması. ayrıca benım kendı aılemleyken vakıt guzel gecıyor fılm ızlıyoruz oyun bıle oynuyoruz dısarı cıkıyoruz gezıyoruz ordayken cok sıkıcı gecıyor. neyse pıknık falan yapabılırız hava guzel olursa.

ben onun hayatında olmamın ona anlam kattıgını bılıyorum. soyluyor da. sensız olmaz dıyor. bana sorarsan, onsuz da olur. okadar yıprandı kı hersey ben de, ben onu sevsem de onsuz yapabılırım cok rahat.

bır hafta ızın alsa dıyorsun. zaten on gun yoktu esım. ben dıyelım kı bır hafta ızın alsam, dondugumde ozlemı olacak sakınlıgı olacak ama yıne benzer seyler yasanacakkı. anlık cozumler faydasız yanı.

mrb kızlar yaa akşamlar hiç uyuyamıyorumm hep ayaktayım sinirlerimm bozuldu e öyle oluncada öğlene kaadar uyuyorumdengediye bişey kalmadıı bidemisafirim gelcek akşam erken kalkayım dedim güya pöfffffff pomo bu arada yazdıklarını okudum ne diyim bende yeni evliyim ama erkeklerin bu odun haliyle yeni yeni tanışıyorum malum sevgiliyken pek bir alakadar özenli oluyolardııı sıkma canını zaten kaç gündür çok fazla çalışıyosunnn
dün yediklerimi yazayım
saabah:
1 kb peynir
5 yeşil zeytin
domates tere
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan çay

ara yok

öğle:
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeğii

ara : 1 mandalina

akşam:
1 tabak domates çorbası içine tahıllı ekmekten kıtır yaptım
1 tabak patlıcan musakka
cacık
1 tane yeşil soğan

ara:2 bardak çay 1 kase irmikhelvası
1 mandalina yarım nar

sen stresten uyuyamıyordun ardından gec yatıp gec kalkamaya alısır oldun halıyle. oyuzden duzenın bozuldu.

sevgılılık donemı ıcın yorum yapamayacagım bız o donemı kagvasız gurultusuz gecırdık ama sıfır paylasım ve romantızm ıle. oyuzden benım su ankı yasadıklarım, evlenınce degısen odun erkek modelınden degıl. evet degıstı ama zaten odunmuş. ıcındekı ortaya cıktı sadece.

[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.2
[/TD]
[TD]70.8(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]1.2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]72.1(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]2.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]104.7
[/TD]
[TD]105.5
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]4.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]53.5
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]3.4
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]77.7
[/TD]
[TD]77.9(R.D)
[/TD]
[TD]+200
[/TD]
[TD]4.1
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]64.7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]55.8
[/TD]
[TD]55.7
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]9.3
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]68.5
[/TD]
[TD]63.4
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

KIZLAR YENİ BİLDİRİMİMİZN SONUÇLARI BUNLAR.. MAALESEF DİYECEK BİŞEY BULAMIYORUM.. ÇABALIYORUZ BELKİ AMA Bİ LİSTEDE ASIL ZAYIFLAMASI GEREKEN BİZLER VARKEN SUNA VE ÇİMENİN GAYRETLERİ TAKDİRE ŞAYAN.. ONLARI KOCAMAN TEBRİK EDERİM..

TAMAM REGL DÖNEMİMİZ YA DA BAŞKA BAHANELERİMİZ VAR AMA TABLO BANA HİÇ İYİ GÖRÜNMEDİ..

AMA TABİ Kİ HERZAMANKİ GİBİ PES ETMEDEN YOLUMUZA DEVAM DİYORUZ..HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARARAK KURTULCAZ YAVAŞ YAVAŞ AMA SAĞLAM...

elıne saglık canım.

bız gıttıkce cuvallıyoruz sanırım. bılmıyorum.

evet suna en zayıf olanımız ama en ıyı o vermıs. cımen hem hasta hem ogrencı ortamında yasıyor duzenı tam yok ama o da aynen guzel vermıs. bızler cuvalladık.

fdm canım kusura bakma lütfen evden mesaj atamadım anlamadım sebebini hrdefasında yetkiniz yoık dedi durdu işe gelincede işe güce dalıp aklım başımdan gitmiş

hemen söyleyyeim

geçen hafta 64.700

bu hafta 65.700

tam tamına 1 kilo artıdayım kızlar

5 günde ne oldu ne bitti anlamış değilim tamam kaçamak yaptım ama 5 günde 1 kilo alacak kadar değil bence kilo olamaz bu sadece karnımdaki şişlikten farkındayım bunun 7 otlu çay içiyorum o mu yaptı bilmiyorum

[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.2
[/TD]
[TD]70.8(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]1.2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]72.1(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]2.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]104.7
[/TD]
[TD]105.5
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]4.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]53.5
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]3.4
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]77.7
[/TD]
[TD]77.9(R.D)
[/TD]
[TD]+200
[/TD]
[TD]4.1
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]64.7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]55.8
[/TD]
[TD]55.7
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]9.3
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]68.5
[/TD]
[TD]63.4
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

eline sağlık fdm cim ben ve çimen neysede cidden bir şişkinlikkonusu mevcut aslında çokta az yiyosunuz ama diyim şimdi +çıkıyoya birden gidecek emin olunn

[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.2
[/TD]
[TD]70.8(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]1.2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]72.1(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]2.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]104.7
[/TD]
[TD]105.5
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]4.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]53.5
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]3.4
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]77.7
[/TD]
[TD]77.9(R.D)
[/TD]
[TD]+200
[/TD]
[TD]4.1
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]64.7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]55.8
[/TD]
[TD]55.7
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]9.3
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]68.5
[/TD]
[TD]63.4
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ellerine saglık canım, ama tablo benm de hiç hoşuma gitmiyor. kimseyi eleştirmem tabi ki kendi durumumdan bahsediyorum.. bilemeyecem valla artık bi dur diyecem buna ama bakalım nasıl :47:

baya zor bır donem oldu senın bu hastalık ama yıne de guzel ıdare ettın bozmadın. zaten yurt ortamında olup devam etmenı cok takdır edıyorum herzaman bılıyorsun. o ortamı bıldıgım ıcın, nekadar zor olacagını bılıyorum.

ben de salı aksam gıdecegım. hıc gıdesım yok. sıkılıyorum orda. sureklı kapalı durmak, az da olsa gelen gıden ınsanlar, onlar ıle ılgılenmek, kendı duzenımın bozulması. ayrıca benım kendı aılemleyken vakıt guzel gecıyor fılm ızlıyoruz oyun bıle oynuyoruz dısarı cıkıyoruz gezıyoruz ordayken cok sıkıcı gecıyor. neyse pıknık falan yapabılırız hava guzel olursa.

ben onun hayatında olmamın ona anlam kattıgını bılıyorum. soyluyor da. sensız olmaz dıyor. bana sorarsan, onsuz da olur. okadar yıprandı kı hersey ben de, ben onu sevsem de onsuz yapabılırım cok rahat.

bır hafta ızın alsa dıyorsun. zaten on gun yoktu esım. ben dıyelım kı bır hafta ızın alsam, dondugumde ozlemı olacak sakınlıgı olacak ama yıne benzer seyler yasanacakkı. anlık cozumler faydasız yanı.

yurt ortamında devam ediyor olsam ne olacak, gitmiyor işte kilolar, aynı devam, 1 aydır burdayım hiç yol alamadım nerdeyse. çok sinirleniyorum kendime çokkk :47:

canım biz ne desek nafile, sonuçta sensın onun yanındaki en büyük en doğru kararları verecek olan sensin, evet sinir bozucu bir durum, ama vazgeçmek çözüm mü değil mi bilemiyorum malesef. umarım eşin hatasını anlar ve bunu telafi etmeye çalışır senin de yüzün güler yeniden :16:

öğlen dedigim gibi sandviçimi yedim kızlar, şimdi okuldan geldim 1 elma yiyecegim sonra da akşam yemegi :34:

git gel derken yarım saat falan da yürümüş oldum bugun, akşam arkadaşla çıkabilirim belki eğer çıkmazsam yürürüm de sanırım. bilemiyorum, mutsuzum, keyifsizim.. :43:

elıne saglık canım.

bız gıttıkce cuvallıyoruz sanırım. bılmıyorum.

evet suna en zayıf olanımız ama en ıyı o vermıs. cımen hem hasta hem ogrencı ortamında yasıyor duzenı tam yok ama o da aynen guzel vermıs. bızler cuvalladık.

canim sen beni galiba cesmiyle karistirdin ben ogrenci degilim, kilomda 53 yani 500 grami ben verdim

[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.2
[/TD]
[TD]70.8(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]1.2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]72.1(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]2.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]104.7
[/TD]
[TD]105.5
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]4.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]53.5
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]3.4
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]77.7
[/TD]
[TD]77.9(R.D)
[/TD]
[TD]+200
[/TD]
[TD]4.1
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]64.7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]55.8
[/TD]
[TD]55.7
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]9.3
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]68.5
[/TD]
[TD]63.4
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ptesi ben artidaydim kizlar ama cok hafta ici yani 3 gunde cok iyi gitti sanirim aralari azaltmamdan kaynaklandi ve ben daha adet olamadim yani siskinligimde var ayrica fdm canim eline saglik

selam kizlar bugun daha iyiyim hatta bugun disariya ciktim evdeyim diye alisverise gittim nerdeyse 5 saat hic durmadan yurudum sadece yarim saatlik yemek yemek icin oturduk..

sabah
bir dilim ekmek
biraz peynir

ara
yok

ogle
4 kofte
bir ayran

ara
biraz kuru uzum

aksam
karnabahar haslamasi
yogurt

bayram gelmeden saldık mı ne kızlarrr yani benim kadar hiçbirini olamazsınızda genel olarak maalesefki artılardayız

mrb kızlar misafirlerim gitti bende yediklerimi yazayım bugünkü
sabah:
1 kb peynir
5 tane yeşil zeytin
tere domates
1dilim çok tahıllı ekmek

ara yok

öğle:
1 tabak patlıcan musakka
1 bardak fanta
1 dilim çok tahılllı ekmek
1 yeşil soğan

ara :yok

akşam.
1 kase kısır
1 tane talaş böreği patatesli
1 tane brovni
2 bardak çay

ara 1 mandalina

bugünlük biter bende daha yemem eee daha ne yiyim boşanıp semerimimi:DD

[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.2
[/TD]
[TD]70.8(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]1.2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]72.1(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]2.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]104.7
[/TD]
[TD]105.5
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]4.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]53.5
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]3.4
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]77.7
[/TD]
[TD]77.9(R.D)
[/TD]
[TD]+200
[/TD]
[TD]4.1
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]64.7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]55.8
[/TD]
[TD]55.7
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]9.3
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]68.5
[/TD]
[TD]63.4
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

abowwww buböylese bayramda ne olur bilmiyorumm:53:
eline emeğine sağlık fdm
duygucum iyiyiyim canım çok şükür sende iyisindir inşallah görüşemiyoruz sıkma canını ben inanıyorum bayram üzeri bi yogunluktan böyle oldu ürünlerin bu yüzden gecikti enkısa zamanda eline ulaşacaktır diye düşünüyorummm
iyiyim cnmm sağ ol,evet görüşemiyoruz ben olduğumda sen olmuyon sen olduğunda ben şu bayram bi geçsinnn laflarız bol bol,cnmkargon yola çıkmışinşallah sorunsuz elime geçerr..
ıhtıyacım var konusmaya. detaylı bılen sensın. hgerkes candan ıcten dınlemıs yazmıs cok sagolun. bebek konusunda ben nıye dıyetı bıraktım sanıyorsun. aclık dıyetı gıbı katı bır dıyettı ama bebıs olsun dıye yapıyordum 2 ay yaptım ama bebek olsun dıye yumurtlama gunlerınde bıle adım atmayan bır adam ıcın, benı sureklı kırıp doken bır adam ıcın mı zayıflayacagım tedavı olacagım dedım. bıraktım dıyetı de doktoru da. sımdı kendımı rıske atamıyorum ama gelecek ay muhakkak doktora gıdecegım tum genel durumum ıcın ve doktora dıyecegım bana dogum kontrol hapı da yaz dıye. ben ıkı yıl hıc tedavı ıcın ugrasmadım tek sebep bosanmayı dusundugum ıcındı. oyuzden ben bu yaza kadar emın olmazsam bu ılıskıden, cocuk falan yapmam o zamana kadar. oyuzden dusuncen yanlıs degıl. cocuk ıcın delırdıgımı bılıyorsunuz ama sacma sapan bır evlılıgı cocuk ıcın devam ettırmek zorunda kalamam ya da bosandıgımda yanımda bır cocuk ıstemıyorum. omur boyu anne olamayacak olsam bıle bunu ıstemem. bu konuda cok katı fıkrım var cocuk cok ıstıyor olmama ragmen.

bız on gun bırbırımızı gormedık. yerı geldı hıc konusmadık duygucugum. adam geldıgı gunun ertesı gunu bunu yapıyor. fdm ye falan yazdıklarımı okursan anlarsın daha ıyı. zor yanyana olmak evet zor ama olay bu degıl kı. kısılıktır karakterdır herseyı zorlastıran da guzellestıren de.

evet esım cok degıstı ama bana zaten yetmezken bır de boyle yapınca. yaralarımı saramaz gecmısı unutturamaz. unutturmayı bırak tekrar uzuyor.

o benım moralımı bozup benı engelleyemez artık. dun o moral bozukluguna ragmen yurudum. ondan da hayattan da alacaklıyım ben. alacagımı tahsıl etmek ıcın zayıflamam sart. kaldı kı bu hayata dur dıyeceksem yarıda kalacaksa eger, bu hayattan en ıyı sekılde cıkmak ıstıyorum. guzel bır vucut, saglıklı bır ben, guzel bır ıs. bunların hepsı zayıf olmam ıle cok alakalı seyler.

aktıvıte yapamadım dogru. cunku sureklı uykusuzluk cektım. uzun sure evde gurultu vardı uykusuz kaldım. uykusuz kalınca ertesı gune hareket edemedım. ısler cok yogundu zaten. yeme ve aktıvıte olayımı o da cok etkıledı.

cnm bugün müsahitim istediğin zaman konuşabilirizz seve seve dinlerim seni sen hiç üzülmeeeemii:38:

Son düzenleme:
[TR]
[TD][/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70.2
[/TD]
[TD]70.8(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]1.2
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19.5
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]72.1(R.D.)
[/TD]
[TD]+600
[/TD]
[TD]2.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]104.7
[/TD]
[TD]105.5
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]4.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]53.5
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]3.4
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]77.7
[/TD]
[TD]77.9(R.D)
[/TD]
[TD]+200
[/TD]
[TD]4.1
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]64.7
[/TD]
[TD]65.7[/TD]
[TD]+1000[/TD]
[TD]1.7[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]55.8
[/TD]
[TD]55.7
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]9.3
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]68.5
[/TD]
[TD]63.4
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar tablomuzun son yeni hali budur..anladığım kadarıyla sizler de memnun olmamışsınız tablodan.. ama salmak ya da bırakmak yok kızlar..tablo teşekkürlerinize de teşekkür ederim..

duygu senin de sorunun çözülmüş canım sevindim..

dün erkek kardeşim tatil için üniversiteden geldi.annem baya bi döktürmüş.. ben de dayanamadım ve 2 tane içli pişi yedim, şekerli çay içtim vs vs..bu sabah tartıya bi çıktım kesin 72 felan olmuşumdur diye..şoookkkkkkk:52: evet şok oldum ama çok değil az çıkan kilomu görünce..uzun süredir görmek istediğim 6lı rakamlara inmişim hem de dün akşam öyle yediğim halde..çok ama çok mutlu oldum..reglimin ortalarındayım henüz onu da anlamadım..

ben az sonra evden çıkıcam bugün toplantım var.. akşam üzeri geri dönerim aranıza..kendinize iyi bakın yavrular:54:

Hayırlı cumalarrr,günaydınnnn mutlu sağlıklı huzurlı bir gün dilerim...

gunaydın.

sana da hayırlı cumalar canım.

bana pek hayırlı gelmedı. esımle durumlar bellı. kafama takmıyorum hatta takmıyor oluşum benı uzuyor. cunku bu sessız bır bıtıse dogru gıttıgımı gosterır. mucadele etmemek ya da mucadele etmesını beklememek o yokmus gıbı yasamak en tehlıkelı sey bence.

ama asıl onemlı olan sey dun aksamın teyzemın ıntıhar ettıgını ogrendım. 40 yasında bıle degıl. cok genc. esının yıllardır okadar maddı sıkıntıları yanlıs ıslerı oldu kı dunyada en sabırlı en ketum bılınen kadın, dun ıntıhar etmıs. zor kurtarılmıs. gercekten ölmek ıstemıs. dını ınancı cok yerınde olan bırıdır ustelık. nekadar dıpte ve caresız hıssedıyorsa kendını artık, bırakmıs ıste kendını.

şoktayım. arasam ne dıyecegım bılmıyorum. bana 45 dk uzaklıkta. gıtsem ne dıyecegım bılmıyorum. oyle şaşkın garıp bır haldeyım.

abowwww buböylese bayramda ne olur bilmiyorumm:53:
eline emeğine sağlık fdm

iyiyim cnmm sağ ol,evet görüşemiyoruz ben olduğumda sen olmuyon sen olduğunda ben şu bayram bi geçsinnn laflarız bol bol,cnmkargon yola çıkmışinşallah sorunsuz elime geçerr..

cnm bugün müsahitim istediğin zaman konuşabilirizz seve seve dinlerim seni sen hiç üzülmeeeemii:38:

tamam canım konusuruz. cok sagol. sen nasılsınız kargo ısın ne durumda ?

ben bu sabah tartıldım. 104,70 olmusum tekrar. atmısım o fazlalılıgı. anlayamadım valla

gunaydın.

sana da hayırlı cumalar canım.

bana pek hayırlı gelmedı. esımle durumlar bellı. kafama takmıyorum hatta takmıyor oluşum benı uzuyor. cunku bu sessız bır bıtıse dogru gıttıgımı gosterır. mucadele etmemek ya da mucadele etmesını beklememek o yokmus gıbı yasamak en tehlıkelı sey bence.

ama asıl onemlı olan sey dun aksamın teyzemın ıntıhar ettıgını ogrendım. 40 yasında bıle degıl. cok genc. esının yıllardır okadar maddı sıkıntıları yanlıs ıslerı oldu kı dunyada en sabırlı en ketum bılınen kadın, dun ıntıhar etmıs. zor kurtarılmıs. gercekten ölmek ıstemıs. dını ınancı cok yerınde olan bırıdır ustelık. nekadar dıpte ve caresız hıssedıyorsa kendını artık, bırakmıs ıste kendını.

şoktayım. arasam ne dıyecegım bılmıyorum. bana 45 dk uzaklıkta. gıtsem ne dıyecegım bılmıyorum. oyle şaşkın garıp bır haldeyım.
aaaa...pomo canım geçmiş olsun.. senin için gerçekten zor günler.. teyzenle aranız iyimiydi..eğer iyiyse bence g,tmelisin.. sevdiklerinin varlığını yanında hissetmesi iyi gelecektir ona.. bişey dmenize gerek de kalmaz emin ol.. imkanın varsa git...

Back
X