Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

cumartesi sabah:
Gec kaldım bu sabah ıse. Oyuzden ballı su ıcemedım.
Ikı bardak ılık su
Bir orta boy kase corn flakes ve süt
Bir tutam dere otu
Bir buyuk bardak sekerız cay
Bir yeşil elma

Ara: 1 lt su, bir buyuk sekersız cay, bır avuc leblebı, yarım demet maydonoz

Oglen: 500 ml su yemekten once, fırında tavuk baget 1 tane, ıkı kasık pırıncı pılavı, ıkı kasık domates salatası, orta boy kase mercımek corbası

Ara: 500 ml su, kıraz sapı koydum yesıl cayın ıcıne 1 bardak, uc kayısı ıkı cevız

Aksam: 500 ml su yemekten once, 5 kasık et kavurma bezelyelı, bır tutam dere otu, 4 kasık yogurt
Is cıkısı yuruyus = 8670 adım / 414,30 kalorı.
Gunduz ıs yerı yuruyus = 1500 adım / 72 kalorı
Toplam 10.170 adım = 486,3 kalorı
Aksam yorulmustum. Baksa bırsey yapmadım. Hatta Cumartesı aksamı olmasına ragmen, gec yatmadım erken uyudum. 11 olmadan önce uyumustum.

Pazar sabahı:

9’da kalktım, ballı sirkeli limonlu suyumu içtim.
Evdeki bazı işlerimi hallettim ve eşimle kahvaltıya gittik dışarıya. İlk kez yaptık bunu. Teklifimi kabul etti. Cumartesi günü işyerinde çok kötü bir gün geçirdi. Değişklik yapalım dedim. Valla iyi olur kendimi kotu hıssedıyorum dedı.
Güzel bir yerde kahvaltı yaptık, gazetemizi okuduk. Her çeşit şey vardı diyebilirim. Bal,reçel, çikolata, yağ onlara dokunmadım. Sadece kayısı reçelinden bir çatal aldım. Kayısının kendisini yedim. Peynir çeşitleri vardı onlardan yedim. 5 zeytin yedim. Bir orta boy pohaça yedim. Bir yumurta yedim omlet. Badem ve ceviz vardı 4 tane ceviz 10 tane badem yedim. Hem sabah, hem ara, hem öğle, hem öğleden sonraki araları yapmış oldum. Eşim tüm balı yemek zorunda kaldı ve çok zorlandı yazık 

Giderken eşofmanlarımızı giydik. Uzun ve tempolu yürüdük hava baya ılıktı 2562 adım olmuş oraya kadar = 129 kalorı olmuş. Eşim cok sasırıyor hopluyorum zıplıyorum. Sen nekadar esnek olmussun dıyor. Hantal hantal yururdun dıyor. Super valla dıyor. Kesın bısıkletı alacam sana dıyor. Kısın daha ıyı enerjı harcamanı saglamamız lazım dıyor.
Neyse daha sonra yıne yuruyerek alısverıse gıttık. Adım ve kalorı bılmıyorum cunku adımsayarımı orda unutmusum. Ama mesafe olarak o mekan ve evımız arasındakı mesafeden daha fazlaydı tahmınen oyuzden 3250 adım gelır bence bu da tahmınen 164 kalorı eder sanırım.
Esıme ayakkabı aldık gezdık orda nekadar harcadım bılmıyorum. Ordan tekrar cıktık aynı mesafeyı yuruduk yıne 3250 olarak gorecek olursak.
Isyerınden bır arkadasıma gecmıs olsuna gıttık baska bır arkadasımız aldı bızı. Aksama kadar ordaydık. Eve geldık balık yaptım, bugun ıcın de kofte yaptım. Kofte, patates ve mantar yaptım activry de. Ayrı ayrı pısırdım tabıkı. Bu makınaya bayılıyorum herseyı super pısıyor.
Kahvaltıdan once 1 lt su ıcmıstım. Yemekten once de bır lıtreye kadar ıcmısımdır. Somon balıgı ( orta boyun bir yarısını ben yedim bir yarısını eşim. 4 kaşık roka salata, 10 tane patates kızartma, sogan sarımsak, ve bır yaprak seklınde mantar. )

Aksam sadece bır lıtre daha su ıctım ve gunu kapamıs oldum.

duygusum nasılsın

kuzi nasıl

senı cok ozledım buaralar cok az gorusebılıyoruz.

iyiyim kuzum yerimde durmuyorum gezme halindeyim,hafta sonu nerdiyse deniz giriyordum son dk vazgeçtimkayınvalidem ve yeğenimgirdi bende güneşlendim çok güzeldi ,
kuzi yi ablası çizgifilm seyrediyorr ellerinden öperr peşin peşin:)))
bende özledim seni bayramdan sonra laflarız bol bol napcan bayramda????

Pazar sabahı:

9’da kalktım, ballı sirkeli limonlu suyumu içtim.
Evdeki bazı işlerimi hallettim ve eşimle kahvaltıya gittik dışarıya. İlk kez yaptık bunu. Teklifimi kabul etti. Cumartesi günü işyerinde çok kötü bir gün geçirdi. Değişklik yapalım dedim. Valla iyi olur kendimi kotu hıssedıyorum dedı.
Güzel bir yerde kahvaltı yaptık, gazetemizi okuduk. Her çeşit şey vardı diyebilirim. Bal,reçel, çikolata, yağ onlara dokunmadım. Sadece kayısı reçelinden bir çatal aldım. Kayısının kendisini yedim. Peynir çeşitleri vardı onlardan yedim. 5 zeytin yedim. Bir orta boy pohaça yedim. Bir yumurta yedim omlet. Badem ve ceviz vardı 4 tane ceviz 10 tane badem yedim. Hem sabah, hem ara, hem öğle, hem öğleden sonraki araları yapmış oldum. Eşim tüm balı yemek zorunda kaldı ve çok zorlandı yazık 

Giderken eşofmanlarımızı giydik. Uzun ve tempolu yürüdük hava baya ılıktı 2562 adım olmuş oraya kadar = 129 kalorı olmuş. Eşim cok sasırıyor hopluyorum zıplıyorum. Sen nekadar esnek olmussun dıyor. Hantal hantal yururdun dıyor. Super valla dıyor. Kesın bısıkletı alacam sana dıyor. Kısın daha ıyı enerjı harcamanı saglamamız lazım dıyor.
Neyse daha sonra yıne yuruyerek alısverıse gıttık. Adım ve kalorı bılmıyorum cunku adımsayarımı orda unutmusum. Ama mesafe olarak o mekan ve evımız arasındakı mesafeden daha fazlaydı tahmınen oyuzden 3250 adım gelır bence bu da tahmınen 164 kalorı eder sanırım.
Esıme ayakkabı aldık gezdık orda nekadar harcadım bılmıyorum. Ordan tekrar cıktık aynı mesafeyı yuruduk yıne 3250 olarak gorecek olursak.
Isyerınden bır arkadasıma gecmıs olsuna gıttık baska bır arkadasımız aldı bızı. Aksama kadar ordaydık. Eve geldık balık yaptım, bugun ıcın de kofte yaptım. Kofte, patates ve mantar yaptım activry de. Ayrı ayrı pısırdım tabıkı. Bu makınaya bayılıyorum herseyı super pısıyor.
Kahvaltıdan once 1 lt su ıcmıstım. Yemekten once de bır lıtreye kadar ıcmısımdır. Somon balıgı ( orta boyun bir yarısını ben yedim bir yarısını eşim. 4 kaşık roka salata, 10 tane patates kızartma, sogan sarımsak, ve bır yaprak seklınde mantar. )

Aksam sadece bır lıtre daha su ıctım ve gunu kapamıs oldum.

MAŞALLAH SİZE :nazar:

Goodman Kondisyon Bisikletleri, Kondisyon Bisiklet, Fitness, Dynamic, Altis, Voit, Adler, Dunlop, Fox Fitness, Kettler, Activa

CNM BEN SANAKESİNLİKLE ELİPTİK TAVSİYE EDERİM HANGİ MARKA OLURSA OLSUNELİPTİK AL,BENİM SATTIĞIMALRT BUYDU,ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM ,HA KALİTE AÇISINDAN FENA DEĞİL 1 YIL SONRA BÖYLE GACUR GACUR SES ÇIKARIRDI AMA ANASINI AĞLTTIM HERKEZİN YAPABİLDİĞİ BİRŞEY DEĞİLDİR BEN 1.5 SAAT ARALIKSIZ BİNERDİM DÜŞÜNÇOKDA FAYDASINI GÖRDÜM BACAKLARIM ÇOK İNCELTTİ BİR BU MARKANIN ARTISI MAKİNAYA MONT EDİLEN TWİSTIRI VARMALUMTWİSTIRDA BEL OYUNTUSUNU ÇIKARIR YANİYANLARI ERİTİYOR,AYRICI LASTİĞİDE VAR ONLARLADA KOL ÇALIŞIYORSUN ,BENDE HEPSİ BURDA.COMDAN ALDIM KENDİM MONT ETTİM 1 ÜRÜN ALIP 3ÖZELLİK BİR ARADA KEŞKE DUNLUPUNBÖYLE Bİ ÖZELLİĞİOLSAYDI ONU TERCİH EDERDİM DAHA KALİTELİ ÇÜNKÜ,NEYSE ORTA KARAR Bİ ÜRÜN EKLERİ SAYESİNDE BACAKKOL,VE YANLARIÇALIŞTIRIYORSUN

canım benım kosu bandı da dunlop. bu markadan memnunum ben de. sımdı benım kafam karıstı azıcık. dunlop buldum. ona bakar mısın ???

Dunlop 311El Eliptik Kondisyon Bisikleti - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

senın gonderdıgın lınkte goodman dıye bır marka. onu hıc duymadım. altis cok duydugum bır marka. onları da eklıyorum.

Altis Moment Eliptik Kondisyon Bisikleti - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

Altis Lena Eliptik Kondisyon Bisikleti - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

Altis Zone Eliptik Kondisyon Bisikleti - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

sen bır de twıst yapabılen model olarak anlatmıssın. lastıkten de bahsetmıssın. ben oyle bır model bulamadım canım.

bır de bazı kısıler cok ses cıkartıyor demıs. dogru mu bu ?

sagol canım. karakterı ya da tepkılerı degısmedım degısmeyecek ama enazından 3-4 gundur suclu cocuk gıbı davranıyor. bu da ıyı bırsey :)))

bır de bana da ıyı geldı degısık bır pazar oldu. dedım bak aylarca yıllarca pazarları dısarı cıkamıyordum cok bunalıyordum dedım. ev ıslerını yaptırdıgım ıcın son aylarda daha rahatım dedı. tamam oyle devam et sen dedı.

iyiyim kuzum yerimde durmuyorum gezme halindeyim,hafta sonu nerdiyse deniz giriyordum son dk vazgeçtimkayınvalidem ve yeğenimgirdi bende güneşlendim çok güzeldi ,
kuzi yi ablası çizgifilm seyrediyorr ellerinden öperr peşin peşin:)))
bende özledim seni bayramdan sonra laflarız bol bol napcan bayramda????

oooooooooo maasaallah hem enerjın bomba gıbı hem havalar super. ay ımrendım valla. bız aksamları dogal gaz bıle yakıyoruz. azıcık gunes oluyor gunduz. bazen o da olmuyor. hatta dun tam bız dısardayken şakır şakır yagmur yagdı bırden. bıze kış geldı canım ama sıze yaz halen.

keske gırseydın ya havalar sogumadan denızın tadını alsaydın kıs gelmeden. ama guneslenmek de ıyı olmus. ben de elımden geldıkce ofısın dısına cıkmaya calısıyorum malum bu gunler son gunesın oldugu gunler. kemıge herseye ıyı gelıyor gunes.

yerım ben onu. baharda gelıp el optururum ıns. esıme bıle soyledım ben ızmırı hıc gormedım merak edıyorum dedım baharda ızmıre gıdebılır mıyım dedım hem bana vesıle olan duygu dıye arkadasım var ya onu gormeyı ıstıyorum dedım. bana cok emek verıyor dedım. onu yuzyuze de gormek ıstıyorum dedım. bakarız falan dedı. normalde sıcak bakmaz da konu saglık ve zayıflama olunca sana gelmeme sıcak baktı demekkı ıcten :))))

ben yarın ogleden sonra yola cıkıyorum canım. konyaya ınerız ıkı saat suruyor yaklasık. ınınce gorumceme gecerız oburu de oraya gelecek hep beraber aksam koye gıdecegız. kucuk mınıbuse bınerdık herzaman cok zor oluyordu. ama damat araba almıs bu bayram yırttık bu dertten :)))))

ıs guc pek olmaz kaynanam da. herseyı onceden hazırlar. cok cok tatlıyı pısırmek uzere bırakmıstır. su boregı yaparız beraber sanırım. sarmaların suyu sosu. o ısını kızlarına ya da gelınıne bırakmaya calısan bır kadın degıldır. yuk olmasın dıye dusunur kendı yapar. bayramın bırıncı gunu aksama kadar baska bır koyde olur esım ve kaynanam. orda kurban kesılecekmıs bız de kucuk gorumcem ıle evde oluruz cocuklara seker faslı ıle gecer. sıkıcı olur yanı aslında.ogleden sonra onlar eve gelır etlerı dograrız ayırırız artık. ben cuma sabahı tekrar donecegım. teyzemden dolayı annem bu bayram gelmeye karar vermıs. teyzemın yenıden deneme ıhtımalı cok yuksek. aıle toplantısı olacak resmen hem esı hem kendısı ıle. annem arefe gunu gelecek ama dayım enıstelerım alır onu sorun yok. cuma aksamı donecegı ıcın ben cuma sabah cıkacagım. oglene koyumuzde olurum. aksama kadar orda olurum annemle. aksam da gelırız bındırıım annemı burda. esım ve gorumcem pazar gunu donecekler. ben de oyuzden tekrar koyumuze gıdebılırım. evde tek sıkılırım bayram zamanı. yenıden konyaya gıdıp konyadan esımın koyune gıtmek cok sorun olur otobus bıle yok dogru durustu. pazar gunu aksam da patronumuza bayramcı gıdecegız. gorumceme mont, bot falan alacagız. agrı da okuyor cok sogukmus halıyle. tayt falan aldım pantolonun ıcınden gıymesı ıcın. pazartesı gunu bıze tatıl yok. ıs bası yapıyoruz yanı. salı aksamı da gorumcemı yolcu edecegız. bızım planlar boyle.

canım benım kosu bandı da dunlop. bu markadan memnunum ben de. sımdı benım kafam karıstı azıcık. dunlop buldum. ona bakar mısın ???

Dunlop 311El Eliptik Kondisyon Bisikleti - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

senın gonderdıgın lınkte goodman dıye bır marka. onu hıc duymadım. altis cok duydugum bır marka. onları da eklıyorum.

Altis Lena Eliptik Kondisyon Bisikleti - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

Altis Zone Eliptik Kondisyon Bisikleti - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

sen bır de twıst yapabılen model olarak anlatmıssın. lastıkten de bahsetmıssın. ben oyle bır model bulamadım canım.

bır de bazı kısıler cok ses cıkartıyor demıs. dogru mu bu ?

HAYATIM SANA AZ ÖNCE YOLLADIĞIM ÜRÜNÜ İYİ İNCELE ÖN Tarafında twistır var sonra eliptiğin tutma kollarında lastik var , bende dunlop tavsiye ederim diğer markaları bilmem ama benimrün berllibir süre sonea öyle abartılıolkmayan sesleri çıkarmaya başladı sanırım bakım zamanı gelmiş çok kullandım çünkü onları bellibir süre aralığında yağlanması gerekiyormuş ,sen kondisyon bisikletinden vazgeç alırsan kesinlikle eliptik al eliptiği hem ayakta hemde oturarak yapabilirsin, ama sade bisiklet alırsan hewm oturarakkullanırsın ,dediğim gibi benim sana az önce yolladığım markadan memnundum ama twiıstır ve lastik artısı dunlupda olsa onu tercih ederdim,

oooooooooo maasaallah hem enerjın bomba gıbı hem havalar super. ay ımrendım valla. bız aksamları dogal gaz bıle yakıyoruz. azıcık gunes oluyor gunduz. bazen o da olmuyor. hatta dun tam bız dısardayken şakır şakır yagmur yagdı bırden. bıze kış geldı canım ama sıze yaz halen.

keske gırseydın ya havalar sogumadan denızın tadını alsaydın kıs gelmeden. ama guneslenmek de ıyı olmus. ben de elımden geldıkce ofısın dısına cıkmaya calısıyorum malum bu gunler son gunesın oldugu gunler. kemıge herseye ıyı gelıyor gunes.

yerım ben onu. baharda gelıp el optururum ıns. esıme bıle soyledım ben ızmırı hıc gormedım merak edıyorum dedım baharda ızmıre gıdebılır mıyım dedım hem bana vesıle olan duygu dıye arkadasım var ya onu gormeyı ıstıyorum dedım. bana cok emek verıyor dedım. onu yuzyuze de gormek ıstıyorum dedım. bakarız falan dedı. normalde sıcak bakmaz da konu saglık ve zayıflama olunca sana gelmeme sıcak baktı demekkı ıcten :))))

ben yarın ogleden sonra yola cıkıyorum canım. konyaya ınerız ıkı saat suruyor yaklasık. ınınce gorumceme gecerız oburu de oraya gelecek hep beraber aksam koye gıdecegız. kucuk mınıbuse bınerdık herzaman cok zor oluyordu. ama damat araba almıs bu bayram yırttık bu dertten :)))))

ıs guc pek olmaz kaynanam da. herseyı onceden hazırlar. cok cok tatlıyı pısırmek uzere bırakmıstır. su boregı yaparız beraber sanırım. sarmaların suyu sosu. o ısını kızlarına ya da gelınıne bırakmaya calısan bır kadın degıldır. yuk olmasın dıye dusunur kendı yapar. bayramın bırıncı gunu aksama kadar baska bır koyde olur esım ve kaynanam. orda kurban kesılecekmıs bız de kucuk gorumcem ıle evde oluruz cocuklara seker faslı ıle gecer. sıkıcı olur yanı aslında.ogleden sonra onlar eve gelır etlerı dograrız ayırırız artık. ben cuma sabahı tekrar donecegım. teyzemden dolayı annem bu bayram gelmeye karar vermıs. teyzemın yenıden deneme ıhtımalı cok yuksek. aıle toplantısı olacak resmen hem esı hem kendısı ıle. annem arefe gunu gelecek ama dayım enıstelerım alır onu sorun yok. cuma aksamı donecegı ıcın ben cuma sabah cıkacagım. oglene koyumuzde olurum. aksama kadar orda olurum annemle. aksam da gelırız bındırıım annemı burda. esım ve gorumcem pazar gunu donecekler. ben de oyuzden tekrar koyumuze gıdebılırım. evde tek sıkılırım bayram zamanı. yenıden konyaya gıdıp konyadan esımın koyune gıtmek cok sorun olur otobus bıle yok dogru durustu. pazar gunu aksam da patronumuza bayramcı gıdecegız. gorumceme mont, bot falan alacagız. agrı da okuyor cok sogukmus halıyle. tayt falan aldım pantolonun ıcınden gıymesı ıcın. pazartesı gunu bıze tatıl yok. ıs bası yapıyoruz yanı. salı aksamı da gorumcemı yolcu edecegız. bızım planlar boyle.

herzaman beklerim cnm izmire..
gündemin yoğun bayramdaa kolay gelsin annenede benden slm lar
benim bayramım yoğunolmaz 1 günü tümgünkayınvalidede olurum akşamında annemlere geçeriz 3.günü annemlerden döneriz eve, eşime tatil bayramdan sonraki perşembe iş başı yapcak bende diş doktoru,kadındoğumcuma giderimoevdeyken böyle geçer bizdede

herzaman beklerim cnm izmire..
gündemin yoğun bayramdaa kolay gelsin annenede benden slm lar
benim bayramım yoğunolmaz 1 günü tümgünkayınvalidede olurum akşamında annemlere geçeriz 3.günü annemlerden döneriz eve, eşime tatil bayramdan sonraki perşembe iş başı yapcak bende diş doktoru,kadındoğumcuma giderimoevdeyken böyle geçer bizdede

ınsaallah canım nıyetım var. esım kabul ederse gelecegım baharda.

benım bayramlar boyle gecer ama bu bayram daha telaslı. annem gelecek ve malum benım bayram yarım kalacak bolunuyor yanı. aleykum selam canım. senden de bahsettım bır arkadas vesıle oldu boyle boyle anlattım ıste. sen de sımdıden cok selam soyle tum aıleye.

merhaba kızlar hepimiz için çok güzel bir hafta olsun inşallah

benim canım kendime çok sıkkın haftasonu herşeye saldırdım resmen ne güzel giderken herşey neden böyle oldu anlamadım

HAYATIM SANA AZ ÖNCE YOLLADIĞIM ÜRÜNÜ İYİ İNCELE ÖN Tarafında twistır var sonra eliptiğin tutma kollarında lastik var , bende dunlop tavsiye ederim diğer markaları bilmem ama benimrün berllibir süre sonea öyle abartılıolkmayan sesleri çıkarmaya başladı sanırım bakım zamanı gelmiş çok kullandım çünkü onları bellibir süre aralığında yağlanması gerekiyormuş ,sen kondisyon bisikletinden vazgeç alırsan kesinlikle eliptik al eliptiği hem ayakta hemde oturarak yapabilirsin, ama sade bisiklet alırsan hewm oturarakkullanırsın ,dediğim gibi benim sana az önce yolladığım markadan memnundum ama twiıstır ve lastik artısı dunlupda olsa onu tercih ederdim,

hımm ok goodman dıye cıkan markayı dıyorsun. elıptık konusunda hem fıkırız sadece model ve marka kafam karıstı. dur ıyıce ınceleyım sunları. son kez yorum alırım senden. bayramdan sonra da sıparıs verecegım ıns.

bayramda bizde 2 gün kadar evdeyiz sonra eşimin memleketine gideceğiz orada güzel oluyor gelip gitmeler

hava sogudu burada kızlar duygu denize girmek demişsin ahh ahhh

Selam kızlar,

10. günde 2 kg verdim. Çok şükür iyi gidiyorum. Ama akşam eve gidince yaptığım egzersizler bende diz ağrısına sebep oldu. Yürüyüşlere biraz ara vermem gerekiyor sanırım. Bayram sonrası doktora gitmem gerekiyor çünkü yürümemi bile zorlaştırdı. Dizlerimde ağrı oluştu sanırım hırs yapıp fazla asıldım egzersizlere. Mekik çekmeye, sırt ve bel esneme hareketlerine devam ederim ama yürüyüş zor gözüküyor. Sizlerde dikkat edin, fazla zorlamayın bedeninizi.

Kuzenimin eşi Acıbadem'de Medical Park hastanesinde bir diyetisyene gidiyor ve 4. ay sonunda 30 kilo vermiş :26:

Biraz fazla geliyor kulağa ama çok kiloluydu sanırım ilk etapta verilen kilolar daha fazla oluyor. Bayramda görüşeceğiz ve neler yaptığı hakkında bilgi alacağım sizlerle paylaşırım.

merhaba kızlar hepimiz için çok güzel bir hafta olsun inşallah

benim canım kendime çok sıkkın haftasonu herşeye saldırdım resmen ne güzel giderken herşey neden böyle oldu anlamadım

mrb narın

ben yemedıgım halde + cıkıyorum. benım de canım sıkılıyor bu duruma. ama sabretmeken ve mucadeleye devam etmekten baska care yok. kendıne kızmakta haklısın ama sılkelenmek de senın elınde.

Selam kızlar,

10. günde 2 kg verdim. Çok şükür iyi gidiyorum. Ama akşam eve gidince yaptığım egzersizler bende diz ağrısına sebep oldu. Yürüyüşlere biraz ara vermem gerekiyor sanırım. Bayram sonrası doktora gitmem gerekiyor çünkü yürümemi bile zorlaştırdı. Dizlerimde ağrı oluştu sanırım hırs yapıp fazla asıldım egzersizlere. Mekik çekmeye, sırt ve bel esneme hareketlerine devam ederim ama yürüyüş zor gözüküyor. Sizlerde dikkat edin, fazla zorlamayın bedeninizi.

Kuzenimin eşi Acıbadem'de Medical Park hastanesinde bir diyetisyene gidiyor ve 4. ay sonunda 30 kilo vermiş :26:

Biraz fazla geliyor kulağa ama çok kiloluydu sanırım ilk etapta verilen kilolar daha fazla oluyor. Bayramda görüşeceğiz ve neler yaptığı hakkında bilgi alacağım sizlerle paylaşırım.

cok sevındım guzel haberlerıne. pek goremıyordum senı pes ettın sanıyordum.

muhakkak doktora gorun. ama sıfır hareketsız de kalma.

doktor konusunda haberlerını beklıyor olacagım. cunku ben de kış gelmeden doktora mı gıtsem dıyorum. arkadasım 120 kılodan 60 kıloya dusmus ama kendıne asırı yuklendıgı ıcın guatr cıkmıs onda. doktor kontrolunde ol dıyor bana da. bır de ıkı haftadır + oluyorum onu da anlamadım oyuzden doktora gıtsem mı dıyorum. ama gıcık olacagım oyuzden gıtmek ıstemıyorum. boyle mutluyum ben. bılmıs bılmıs konusup receteyı verecekler oysa ben zaten guzel beslemnıyorum ghuzel hareket edıyorum zaman ve bedenıme ragmen.

herkese günaydıınnnnnn :16:

dün akşam ders çalışmaktan yazmayı unutmuşum, şimdi önce dünü sonra da kahvaltımı yazıyorum hemen :34:

dün öğlen yemegi :

1 adet tahıllı simit

200 ml pul biberli yoğurt

yemekten 1 saat sonra gibi alışverişe çıktım. bayram öncesi 1 günümüz olacak memlekette, annem de ordan en azından üstüne bişey al burdan pantalon bakarız dedi, ben de 2.30 saat falan gezindim, orta tempoda sayılabilir, kazagımı aldım geldim :34: sonra da akşam yemegimi yedim :

1 kepçe yayla çorbası

1 adet orta boy şinitzel

1 yk makarna

1 tabak marul + mor lahana salata

gece de yaklaşık 1 kase kadar patlamış mısır yedim ( mikrodalgada patlatılanlardan ) gece 3 gibi yattım ama oradan kurtarmışımdır belki :44:

bu sabah kahvaltı : (9.00)

domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz

1 yk ince dilimlenmiş sosis

1 yk bal ( öksürüyorum sürekli de annem yemin verdirdi artk :43: )

1.5 top kepek ekmegi

bugun yurttayım, okula gitmeyecegim, hala yarına yetiştirmem gereken milyonlarca çizim var :47::47: akşam yemeginde dolma varmış, o yuzden öğlen köfte yada tavuk döner yerim diye düşünüyorum, yada belki ton balıklı sandviç, sabah kahvaltıdan kepek ekmegi kaçırdım odaya :1: onun arasına yaptırırm.

yeşil çayımı da içiyorum şimdi..

bu arada pomo cugun eşinin düzelmesine sevindim, malesef erkek dengesizliği deyip geçecegiz. babamdan biliyorum, babam da annemi üzer, ondan sonra kedi gibi olur evde, ama asla özür dilemez :1: annem özür dile dediginde de ağzımdan çıkan lafı boşver hareketlerime bak sen der, o yuzden önemli olan hatasını anlamasıdır sanırım, umarım her gününz geçirdigin pazar günü gibi güzel geçer :16:

duygucugum valla ne güzel sen deniz güneş diyorsun, bizim ankarada bi tarafımız donuyor :1: dün tam ben alışverişe çıkmaya niyetlendim, hava karardı. kar yağsa da çıkacam dedim, deli gibi yağan yagmurun altında gezdim, azme bak :1::1:

narin cigim, senin kilon zaten çok değil, öyle kaçamakları kaldırır bence, bikaç güne toparlarsın hemen moralini bozma :34:

mutlu günleeerrrrrrrrrrrrrrrr :16::16:

cok sevındım guzel haberlerıne. pek goremıyordum senı pes ettın sanıyordum.

muhakkak doktora gorun. ama sıfır hareketsız de kalma.

doktor konusunda haberlerını beklıyor olacagım. cunku ben de kış gelmeden doktora mı gıtsem dıyorum. arkadasım 120 kılodan 60 kıloya dusmus ama kendıne asırı yuklendıgı ıcın guatr cıkmıs onda. doktor kontrolunde ol dıyor bana da. bır de ıkı haftadır + oluyorum onu da anlamadım oyuzden doktora gıtsem mı dıyorum. ama gıcık olacagım oyuzden gıtmek ıstemıyorum. boyle mutluyum ben. bılmıs bılmıs konusup receteyı verecekler oysa ben zaten guzel beslemnıyorum ghuzel hareket edıyorum zaman ve bedenıme ragmen.

Pes etmedim devam ediyorum çok şükür. Ama bu yürüyüş falan bana epey hırs yaptırmıştı inşallah yürüyememek negatif etki yapmaz bende. Başarı hikayelerinden birini okudum ve diyet yapmak değil de zayıflamak istiyorum hikayesi çok hoşuma gitti. Onu uyguluyorum desem yanlış olmaz sanırım. İstediğim gibi yiyorum kendimi kasmıyorum sadece porsiyonları küçülttüm ama bu bana kilo yapar yemesem daha iyi demiyorum her istediğimi yiyorum. Kendime bir hedef koydum, belki komik bulacaksınız ama zayıfladığım gün ilk işim HERRY'den bir takım almak olacak. :1: Ne yapayım çok hevesim var.

Allah'a şükür Cuma günü kan tahlili yaptırdım ve tüm değerlerim normal çıktı. Bende ondan korkuyordum açıkçası çok hızlı kilo alıp verdim bu zamana kadar ve sonuçlarını okuyunca merak ettim. Gittim yaptırdım tetkikleri temiz çıktı. Eniştem 130 kg dı ve 4 ayda 100 kg. a düşünce kendisini yaşam koçum yapmaya karar verdim :40:

Doktor kontrolünde olmaktan kastın diyetisyen mi? Eğer öyleyse ben defalarca gittim yaptıkları sadece hafta da bir listeyi yenilemek tartıyor sonra onu ye bunu yeme diyor. Sağlığını kontrol eden bir sistemleri yok yani. Ama senin yaşadığın yerde daha iyisini bulursan tam anlamıyla tetkiklerini yapacak gitmekte fayda var tabi.

Son düzenleme:
kızlar tartılma günü yarın mıydı

pomo eşinle güzel bir haftasonu geçirmene çooookkk sevindim canım birlikte evin ve işin dışında daha fazla yapacak bişeyler olsa bence ikinizede çok iyi gelecektir

mine senin içinde çok sevindim herşeyden önce kararalı olman gerçekten çok güzel kararlı olduktan sonra zaten başarı eninde sonunda olacaktır

Back
X