- Konu Sahibi haha de gec
- #5.021
sagol canım. darısı hepınızın basına. tek olmak ıyı olmuyor soyleyeyım. bırbırımızı motıve etmemız lazım. sadece verılen kılolar degıl mesela ben ozellıkle spor yapan bırını okuyunca ben de yapayım ya da az yapmısım dıyıp gaza gelıyorum mesela. mesela sen ıp atlıyordun yanlıs hatırlamıyorsam cok ımrenıyordum cok faydalıymıs ustelık dıyordum keske kılom ve ayagım ıp atlamaya daha elverıslı olsa. ne guzel ıp de atlamak degısık bır spor olur dıyorum mesela kendı kendıme. duygu cok guzel yurur, onun adım sayısına yetısmeye calısıyorum mesela. neslı son zamanlarda hem leslı sureklı yapıyordu hem yuruyus de yapıyordu onun bu halı de benı gaza getırıyordu mesela. vs vs yanı.
ayrıca tek kg veren benım ama aranızda en sısman da benım. bu acıdan bakınca benım kendımı cok sıkmıs olmam da kılo vermıs olmam da mantıklı bırsey.
Çok haklısın canım yaa. Ben iki gündür Leslie yapıyorum yine, ama ara verince hamlamışım, zorlandım. Ben de hem seni hem Duyguyu takip ediyordum, birbirimizi iyi gaza getiriyorduk:) Bu arada bir dilim ekmeğe biraz salça ve lor sürdüm, yanına da 2 ceviz ve yarım salatalık aldım, kahvaltımı da yapıyorum.