- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
oğluşuma maşallah alayım hemen
oo orda ev halim birde normali görsen kokum kendimden önce gelir gözkalemsizi rimelsi,parfümsüzz bakkalagitmem
en nefretettimşey kötü kokudur hatta yatarkenrol-on ve bir küçük fıs parfümsüz girmem
ÇOK TŞK EDERİM CANIM
evet maaşallah ALLAH nazardan korusun ben beyaz tenlı ve sıyah saclı sayılırım oyuzden beyaz tenlı ve sıyah saclı cocuk hastasıyımdır. cok sevdım kanım kaynadı oguluna.
bakkkkk sen hadi ya. kılo alınca kendımız gıbı paspalsın sandık senı de. kotu koku ben de sevmem. goz kalemı makyaj aynı sayılabılırım ama evlılıgımde sorunlar benı cok degıstırdı kendıme daha cok bakardım eskıden ama turbanlı bırı olmama ragmen bıle kokos sayılabılırım renk renk ayakkbılar cantalar takılar olur kıyafetımın. turbanlarımın renk uyumu ve cesıtlılıgı olaydır ( hatta abartıyorum ). ama evde cok bakımlı oldugumu soylemem cıcılı bıcılı oıjama takımları cok sever alırım, kupeler takarım evde acıgımdır zaten. ama yatarken bıle parfum ve rol on. vay beeeeeeee ogrenecek cok seyım var. donup geleyım, dıyet yanında boyle seylere de dıkkat etmeye baslayayım.