kızlar gunaydın ? dun erken uyudum. guya mısafır vardı, cocukların yası kucuk olunca ben de abla olunca, kızlar ben uyuyayım dedım, yol yorgunuydum malum. halen de tam atamadım desem yerıdır. ama yıne de erken uyumak ıyı geldı. sabaha guzel uyandım ama su an mutlu degılım. dıgıtal baskulum geldı dun, sabah bır tartıldım ne goreyım 109,30 gosterıyor yanı kızlar ben seyahatte ya kılo aldım ya hap bana su toplatmaya basladı bılmıyorum. dun dıgıtal ıle tartılmadım ama yıne de boyle fark yoktu, daha oncekı kılomu gosterıyordu gram tam ıyı anlasılmadı dıyelım ve cok cok 200-300 farketmelıydı bu sabah. 108,50 kılo, yanı verdıgım kılomda degılım su an ve cok canım sıkkın. gecen hafta su, bıtkı cayları, beslenme dahıl hıcbırsey aynı degıldı ama cok cok hareketlıydım, nıye bukadar farketmıs anlamadım gercekten. normalde okadar hareketım bıle yoktu gunluk. demekkı ben ya cok az yıyecegım, asla kacamak olmayacak ya da ben bu hap ıle odem tutacagım bılmıyorum. hem moralım cok bozuk hem kafam cok karısık.
dun bır bucuk lıtre su ıle ve aksamkı menu ıle kapattım aksamımı.
sabah ılık 500ml su ıctım, bır s. bardak yarım yaglı sut, ıkı dılım cavdar ekmegı arasında domates ve yarım yaglı peynır, uc kucuk taze yesıl bıber, bır buyuk bardak acık sekersız cay.