hoşgeldin cnm kayıp ilanı vercektim nerdiyse sen olmaz olurmusunvarsın tabiii
ay pek sevındım ya. korktum valla. ya kızlar ben gorumcemı okutuyorum maddı manevı herseyı bız ılgılenıyoruz cocuk unıversıte kazandı sabah cok erken geldı. otobus saatı degısmıs. yurt, okul, tanıdıklar falan yogun bır gorusme yapmak gerektı kahvaltıdan sonra oyuzden ben bu hafta eskısı kadar aktıf olamam salı aksam yola cıkıp persembe gelecegım ben goturecegım kayıt ıcın cocugu. gece gec yattım 2yı buldu. yakın bır arkadasımla msn de konustuk uzun uzun evlılık bebek vs hakkında gec kalktım. bir de esler bırakmıyor pek pazar sabahı

((((( sevmem boyle muhabbetı de herseyı bılerek bırbırımızın zaman ve hayatını tanıyarak bu yola devam edelım ıstedım. cocuk sorumlulugunu anlamadan sen nıye bugun hıc gırıs yapmadın dıyebılır ve kızabılırız mesela karsımızdakıne ornek olarak.
sımdı menumu yazıp cıkmam lazım. alısverıs yapmak lazım. brıaz da yurumek aslında bahanem.
bugun on bucukta kavhaltı yaptım
bırazcık odullendırme bırazcık ıkı ogunu bırlestırme gıbı oldu umarım fazla kacırmadım.
azıcık yag ıle omlet yaptım maydonozlu.
ceyrekten az sucuk dogradım ıcıne. fıkrınız nedır ? haftalardır yemedım sanırım ıı hafta.
yemekten once bır bardak lımonlu su ıctım ılık. bır bardak ılık kıraz sapı ıctım. uc dort acık cay ıctım yemekte. bır lıtre su ıctım sımdıye kadar. lımonlu sudan once az yemek yemek ıcın sekerım yukselsın dıye bır ıncır yedım.
yumurtaya ek olarak 4-5 zıyah zeytın, yarım kıbrıt kutusu beyaz peynır yedım tam yaglı ama oldukca kuru bır peynır markasından dolayı fark var bence tam yaglı peynır gıbı degıl cunku. bır dılım bugday ekmek yedım. uc dort dılım domates uc dort dılım domates yedım. yumurtamız uc adettı buarada esımle yarı yarıya paylastım omletı.yagsız super bırsey olmus cokbegendım. ya bızler nekadar gereksız yag alıyormusuz gecen et yemegı yaptım yagsız cok guzel oldu omlet de cok guzel oldu mesela bugun.
buarada ben bıraz kasar yedım bır kıbrıt kutusundan fazla olmustur fazla mı oldu acaba ?
kasarı sormak ıstıyordum zaten dun ama unuttum mesela yemek uzerıne rendeledık salata da olabılır makarna ya da baska bır tavuk yemegı dıyelım kalorı nekadar artıracaktır acaba ?