• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

color=#800000][TABLE="class: Grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]no
[/TD]
[TD]nick
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]71.1
[/TD]
[TD]-900
[/TD]
[TD]0.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]68.3
[/TD]
[TD]67.9[/TD]
[TD]-400[/TD]
[TD]17.1[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]-700[/TD]
[TD]0.7[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]fadime02
[/TD]
[TD]103
[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]+500 (R.D.)[/TD]
[TD][/TD]
[TD]88
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]108.5
[/TD]
[TD]-1500
[/TD]
[TD]1.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]koizumirisa
[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]101.3[/TD]
[TD]101.4[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]3.6[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]zeyca
[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]85.2[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82.5[/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]gizemsss[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/color]

KURALLAR
1. BİLDİRİM GÜNLERİ PAZARTESİ SABAHTAN ÖĞLEYE KADARDIR.
2. BİLDİRİMLER KESİNLİKLE BENİM ÖZELİME YAPILACAK. BEN ÇİZELGEYİ HAZIRLAMADAN KİMSE BURADA PAYLAŞMASIN Kİ HEPİMİZE SÜRPRİZ OLSUN.
3. DİĞER GÜNLER TARTILIP BURADA KİLO BİLDİRMEK YASAK.
4. HERGÜN MENÜLERİMİZİ PAYLAŞMA VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA HERKESİN, YOKSA EN AZ 2 KİŞİNİN MENÜSÜNÜ YORUMLAMAK ZORUNLU.
5. HERGÜN EN AZ 10 DK FİZİKSEL AKTİVİTE YAPMAK ZORUNLU.
6. BİLDİRİM SONUNDA EN AZ KİLO VEREN ARKADAŞA CEZA VAR (REGL DÖNEMİ HARİÇ)
7. ÜSTÜSTE 2 HAFTA ÇİZELGEDE YER ALMAYAN GÜNLÜK DIŞINDA KALACAKTIR.
8. BİLDİRİM YAPAMAYACAĞINIZ ÖZEL ZAMANLARI LÜTFEN HABER VERMEYE ÇALIŞIN Kİ CEZA ALMAYIN.
[/QUOTE]

ARKADAŞLAR BUNA GÖRE BU HAFTANIN 1.CİSİ POMOGRANATE ARKADAŞIMIZDIR.. KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ :nazar::nazar:

BUNDAN SONRA BİLDİRİMLERİN PAZARTESİ ÖĞLEYE KADAR ÖZELİME YAPILMASINI İSTİYORUM.. AKŞAMA KADAR ÇOK UZUN HEPİMİZ ÇATLIYORUZ :1:

HENÜZ CİMEN ARKADAŞIMIZ BİLDİRİM YAPMADI ANCAK SİZİ MERAKTA BIRAKMAMAK İÇİN YAYINLADIM TABLOYU.. BİLGİLERİNDE EKSİKLİK OLAN VARSA SÖYLESİN DÜZELTELİM...

Son düzenleme:
CESMİ_NAZ özel durumun olup olmadığını yazmamışsın, eğer regl değilsen hafta sonuncusu olarak sana sembolik bi ceza vercez..aslında cezadan çok iyilik bu...sporunu artırıcaz...

[TR]
[TD]no
[/TD]
[TD]nick
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]71.1
[/TD]
[TD]-900
[/TD]
[TD]0.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]68.3
[/TD]
[TD]67.9[/TD]
[TD]-400[/TD]
[TD]17.1[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]-700[/TD]
[TD]0.7[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]fadime02
[/TD]
[TD]103
[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]+500 (R.D.)[/TD]
[TD][/TD]
[TD]88
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]108.5
[/TD]
[TD]-1500
[/TD]
[TD]1.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]koizumirisa
[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]101.3[/TD]
[TD]101.4[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]3.6[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]zeyca
[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]85.2[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82.5[/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]gizemsss[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/color]

KURALLAR
2. BİLDİRİMLER KESİNLİKLE BENİM ÖZELİME YAPILACAK. BEN ÇİZELGEYİ HAZIRLAMADAN KİMSE BURADA PAYLAŞMASIN Kİ HEPİMİZE SÜRPRİZ OLSUN.
4. HERGÜN MENÜLERİMİZİ PAYLAŞMA VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA HERKESİN, YOKSA EN AZ 2 KİŞİNİN MENÜSÜNÜ YORUMLAMAK ZORUNLU.
8. BİLDİRİM YAPAMAYACAĞINIZ ÖZEL ZAMANLARI LÜTFEN HABER VERMEYE ÇALIŞIN Kİ CEZA ALMAYIN.

ARKADAŞLAR BUNA GÖRE BU HAFTANIN 1.CİSİ POMOGRANATE ARKADAŞIMIZDIR.. KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ :nazar::nazar:

BUNDAN SONRA BİLDİRİMLERİN PAZARTESİ ÖĞLEYE KADAR ÖZELİME YAPILMASINI İSTİYORUM.. AKŞAMA KADAR ÇOK UZUN HEPİMİZ ÇATLIYORUZ :1:

HENÜZ CİMEN ARKADAŞIMIZ BİLDİRİM YAPMADI ANCAK SİZİ MERAKTA BIRAKMAMAK İÇİN YAYINLADIM TABLOYU.. BİLGİLERİNDE EKSİKLİK OLAN VARSA SÖYLESİN DÜZELTELİM...

[/QUOTE]
KG VERENLERİ TEBRİK EDİYORUM Bİ DÜZEN OLMADANDOĞRUDÜZGÜN DÜZEN KURAMADANVERİLEN KG LARAALKIŞ YAPIYORUM BUNDANSONRAKİ HAFTADAHAÖNEMLİ ÇÜNKÜ ARTIK DÜZENLİBİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ ARTILARI EKSİLERİ ÜÇ AŞA BEŞ YUKARI ÖĞRENEREK
SON KİŞİYİ BİRTEK BENMİ GÖREMİYORUMM

POMOGRANATE tebrik ederim:46:, başarılarının devamını dilerim. Ama haftaya seni geçmeyi daha da çok dilerim:1:

bitti zaten 1' yaptım20dk ,öğlen 2 yapcam

hımmmm anladım

tenpolu koşuyorum evde bendeki kolidor maşallahh koşmak için müsahit

kardıyo dıyınce aletlı spor yapma geldı aklıma. tempolu kosus anladım.

KIZLARRRRRRRRR TEMİZLİK İÇİN TAKTIM KULAKLIĞI ANAM BİR MÜZİKLER ÇOŞTUM İŞİ GÜCÜBİRİKTİRDİM3-4 ŞARKIOYNADIMMM KAN TER İÇİNDE KALDIM SPOR YAPARKEN BİLE BÖYLE TERLEMİYORDUM BUNDAN SONRA HER SABAH PROGRAMIMA BUNUDA EKLİYORUM HEM GÜNE POZİTİF BAŞLIYORSUNNN HEMDE YAĞ YAKIYORSUN HEMDE EĞLENİYORSUN

hıc olmadı dans edın dıyorlar zaten. cok ıyı yapmıssın valla. hem nese de vermıstır

pomogranate tebrik ederim:46:, başarılarının devamını dilerim. Ama haftaya seni geçmeyi daha da çok dilerim:1:

hedefimi 7,900 gr kaldıaslında 7,400de ben onu düzyapayım listenin birincisi olamam ama kendi ortalamamda bir dahakihafta daha fazla çaba gösterebilirim

pomogranete cnm istediğimden daha gü<zelgidiyorsun bir dahaki hafta sendeki hedefim 2 kg sen bence burdaki en supriz kişi olup hedefininüstüne çıkcaksın tebrikediyorum canı gönülden

[TR]
[TD]no
[/TD]
[TD]nick
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]71.1
[/TD]
[TD]-900
[/TD]
[TD]0.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]68.3
[/TD]
[TD]67.9[/TD]
[TD]-400[/TD]
[TD]17.1[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]-700[/TD]
[TD]0.7[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]fadime02
[/TD]
[TD]103
[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]+500 (R.D.)[/TD]
[TD][/TD]
[TD]88
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]108.5
[/TD]
[TD]-1500
[/TD]
[TD]1.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]koizumirisa
[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]101.3[/TD]
[TD]101.4[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]3.6[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]zeyca
[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]85.2[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82.5[/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]gizemsss[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/color]

KURALLAR

[/QUOTE]

ayyyy nasıl merakla bekledık tabloyu. cok guzel olmus elıne saglık. kılo veren arkadasları tebrık edıyorum veremeyenlerın beslenme ve spor konusunda hız arttırması gerekıyor olabılır ya da mesela kılosu benım kadar fazla degıldır ve daha zor kılo verıyor olabılırler.

bırıncı olmusum dedım esıme. amanınnnnnn pek sevındık karı koca. ( yan yana calısıyoruz da :)))))))

ödul olarak cızelge el atın ya lutfen goreyım şöyle halen 110 duruyor. please help :))))

bence deneyebilirsin..protein insanı çok tutan bişey acıkma hissini en aza indirir.. 1-2 hafta dene ve kendinde değişim görürsen sürekli devam et...

ya kızların hepınızın fıkrını almadan atlamak ıstemedım yenı bır dıyet programına. ne bılıyım kafam cok karıstı ama ben bu dıyetımden mutluyum verıyorum da. verdıgım odem mı, yag mı bılmıyorum ama adet bıle goremıyorum aylardır ama yıne de gıttı bırsey artık ne gıttıyse :)))))

hımmm ok beyaz ekmek sandım korktum valla. kasar uzak durun dıyorlar. bır dahakıne kesınlıkle yarım yaglı beyaz peynır olsun. olcusu nekadar ıkı dılımden mı yaptın.

tost genelde ara ogun tavsıye edılıyor mesela aksam yemegınden oncekı. ya da dırekt ogle menusu olarak tost.

yag var mıydı tostun ıcınde ya da dısında ?

kızlar daha ıyı bılır kahvaltı ıcın uygun mu dıye ?

sabahları uzun uzadıya kahvaltı edecek vaktim olmuyor o yuzden tost daha uygun geliyor bana. bir de çalıştığım için gündüzleri istedigimi yeme fırsatım olmuyor malesef :50:
bitti zaten 1' yaptım20dk ,öğlen 2 yapcam

tenpolu koşuyorum evde bendeki kolidor maşallahh koşmak için müsahit

süper cnm sabah incekesilmiş birkaşarın hiç sakıncASIYOK GAYETGÜZELBİRKAHVALTIOLMUŞ TEBRİKLERT

YAİLK BAŞLAYANLAR İÇİN 1DEN BAŞLAYIN DİYORLAR BEN SABAHAİYİ BAŞLAMAK İÇİN 1 YAPTIM AMA EN FAZLA 2 YAPIYORUM BAŞKA ŞEYLERDE YAPIYORUM ÇÜNKÜ

GÜNAYDINNNNNNN NABER CNMM OO SPOR YIKILIYOR CNM SANA BENDENÇOŞKULU BİR ALKIŞ

EE LALE DEVRİ BİTTİ BOŞUNA DEMEDİM BUNDAN SONRABÖYLEEE

KIZLARRRRRRRRR TEMİZLİK İÇİN TAKTIM KULAKLIĞI ANAM BİR MÜZİKLER ÇOŞTUM İŞİ GÜCÜBİRİKTİRDİM3-4 ŞARKIOYNADIMMM KAN TER İÇİNDE KALDIM SPOR YAPARKEN BİLE BÖYLE TERLEMİYORDUM BUNDAN SONRA HER SABAH PROGRAMIMA BUNUDA EKLİYORUM HEM GÜNE POZİTİF BAŞLIYORSUNNN HEMDE YAĞ YAKIYORSUN HEMDE EĞLENİYORSUN
i

ohh ne güzel spor olmuş senin çin bugunn :34: ben ancak akşamları leslie yapabiliyorum. o yuzden de 45 dk yapıyorum direk, gündüz hareketsiz oldugum için.

CESMİ_NAZ özel durumun olup olmadığını yazmamışsın, eğer regl değilsen hafta sonuncusu olarak sana sembolik bi ceza vercez..aslında cezadan çok iyilik bu...sporunu artırıcaz...

adetim 2 gün önce bitti sanırım bu yuzden bu hafta kilo verememiş olabilirim. bir de dün teyzemlerdeydim biraz kaçırdım. cezama razıyım :18:

bence deneyebilirsin..protein insanı çok tutan bişey acıkma hissini en aza indirir.. 1-2 hafta dene ve kendinde değişim görürsen sürekli devam et...

ya kızların hepınızın fıkrını almadan atlamak ıstemedım yenı bır dıyet programına. ne bılıyım kafam cok karıstı ama ben bu dıyetımden mutluyum verıyorum da. verdıgım odem mı, yag mı bılmıyorum ama adet bıle goremıyorum aylardır ama yıne de gıttı bırsey artık ne gıttıyse :)))))

yaww bu adet görmek ne zor bir iş. bir arkadaşım da çok zayıf oldugu için vucudunda yeterli yağ olmadıgından 1 sene adet görmemişti. sonra ilaç kullanarak kilo aldı adeti düzene girdi. umarım senin de vucudundaki yağ seviyesi normale inince düzenine kavuşursun :34:

sagol tatlım. sızın sayenızde saglıgıma kavusagım. anne olacagım ınsaallah ve ısım annelerı olacaksınız beraber sececegız. buraya zayıflayınca resım eklemem sanırım. esım kızabılır ama yuzumu saklayıp kucagımda bebegımle resım ekleyecegım ısımlerınızı yazacagım sızler sayesınde dıye konu acacagım ıns. benım de sızlere odulum bu olacak.

ama ozelden resımlerımı gonderırım muhakkak.

KG VERENLERİ TEBRİK EDİYORUM Bİ DÜZEN OLMADANDOĞRUDÜZGÜN DÜZEN KURAMADANVERİLEN KG LARAALKIŞ YAPIYORUM BUNDANSONRAKİ HAFTADAHAÖNEMLİ ÇÜNKÜ ARTIK DÜZENLİBİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ ARTILARI EKSİLERİ ÜÇ AŞA BEŞ YUKARI ÖĞRENEREK
evet kesınlıkle duzensızlıkle basladık bırseyler bılmeden bırbırımızı kontrol etmeden. artık daha ıyı olacagız bence.

POMOGRANATE tebrik ederim:46:, başarılarının devamını dilerim. Ama haftaya seni geçmeyi daha da çok dilerim:1:

canım sagolun ya valla sızler sayesınde oluyor. ben haftaya gerı kalırım dıye korkuyorum. 16 saat yolculuk yapacagım. ınıp haldur huldur kayıt vs ılgılenecegım. bılmedıgım bır sehır. restaurant, yolculuk, bılmedıgım evde mısafır olmak. en az zararla cıkarım ınsaallah bu ısın ıcınden.

gecebılırsın canım. kım gecerse de cok sevınırım yurekten. hepmız saglıklı olalım tek dılegım bu.

BENİMSANAÖNERİM İLK ALIŞMA EVRESİNDESİN VEMUTLUYUMDİYORSUN BİRŞEYLERE BAĞLI KALMAMANI ÖNERİRİM YANİ BELLİBİR VAKİT BÖYLE DEVAM EDER ZATWEN BİR SÜRE SONRA DURAKLAMA DÖNEMİNE GİRCEKSİNO ZAMAN KISA SÜRELİ BUTARZ DİYETLERLE BEDENİNİ ŞAŞIRTA BİLİRSİN TAVSİYEM BÖYLE DEVAM ETMUTLUSUN ÇÜNKÜ

tebrikler kızlar, toparlanıp amacınız için harekete geçmişsiniz çabucak. regl dönemi olan bir arkadaş dışında herkes de kilo vermiş. gruplardan hiçbiri bu azmi yakalayamadı ramazan ertesi. Azminiz hiç bitmesin.

canım sagolun ya valla sızler sayesınde oluyor. Ben haftaya gerı kalırım dıye korkuyorum. 16 saat yolculuk yapacagım. ınıp haldur huldur kayıt vs ılgılenecegım. Bılmedıgım bır sehır. Restaurant, yolculuk, bılmedıgım evde mısafır olmak. En az zararla cıkarım ınsaallah bu ısın ıcınden.

Gecebılırsın canım. Kım gecerse de cok sevınırım yurekten. Hepmız saglıklı olalım tek dılegım bu.

hayatımgitmedençantanabisküvi bozulmucak atıştırmalıkkoy dışardaızgaratercih et hatta marketten küçükkaseyoğortlamolaverebilirsin,müsafir olacağınız evdede azyersin olur biterr senden beklentimbüyük lütfen beni hayalkırıklığına uğratma kendin içinn

birde şu hareket işini çoğaltsan 2 kg üstüne bileçıkabilirsin

hedefimi 7,900 gr kaldıaslında 7,400de ben onu düzyapayım listenin birincisi olamam ama kendi ortalamamda bir dahakihafta daha fazla çaba gösterebilirim

sen bızım bırıncımızsın ıdealımızsın bunu unutyorsun sanırım oyuzden sen daıma bırıncısın.

pomogranete cnm istediğimden daha gü<zelgidiyorsun bir dahaki hafta sendeki hedefim 2 kg sen bence burdaki en supriz kişi olup hedefininüstüne çıkcaksın tebrikediyorum canı gönülden

valla canım ınsaallah boyle devam ederım. 24 agustosdan berı dıkkat edıyorum ama 4-5 gun dıyet bıle sayılmaz. eger boyle gıderse, kurban bayramına 15 kılo vermıs de olurum belkı ıns. dur bakalım neler olacak !

şu kayıt ısını halledeyım spora daha cok asılacam suyu da 3,5 yapacam 2,5 hıc gecmedım ben.

canım sagolun ya valla sızler sayesınde oluyor. ben haftaya gerı kalırım dıye korkuyorum. 16 saat yolculuk yapacagım. ınıp haldur huldur kayıt vs ılgılenecegım. bılmedıgım bır sehır. restaurant, yolculuk, bılmedıgım evde mısafır olmak. en az zararla cıkarım ınsaallah bu ısın ıcınden.

gecebılırsın canım. kım gecerse de cok sevınırım yurekten. hepmız saglıklı olalım tek dılegım bu.

Canım benim, insan motive olunca şehir dışında da olsa dikkat eder. Biz hep yanındayız:) E tatlı bir rekabet te fena olmaz ama itiraf edeyim ben de seni favori görüyorum:)

Back
X