- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.208
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
- #3.121
cnm regliyi değerlendir ben çok iyi değerlendirdim bol bol yürdüm yürüyemezsemde evde en az 10 bin adım attım mükafatınıda gördüm regl döneminde metabolizma çokhızlıçalışır değerlendirirsen ödül değerlendirmezsen kg alırsın
sen bu hafta dereotu ve mydanozun belki akşam erken yemenin mükafatnıalıyorsun çünkü reglolmak üzeresin aksine +bile çıkabilirdin bence regl ödemin olmasa sen rahat verdiğinin üzerine 700 gr daha koy
regl gününde + çıkman normal ödemlisin maydanoz ye (bebek düşnmüyorsan) bol su,yeşil çay, birde çok hareketlemetabozlimanı delirtip ödem atarsın çokda güzelkg verirsin
evet canım sanırım otlara yuklenınce ve aksam yemegıne gec kalmayınca kılo verdım. hapı yenı bıtırdım ve bu hafta ıortasında regl olmam lazım. ama artı cıkmadım aksıne verebıldım bıle. bundan sonra boyle devam edecegım. regl olunca da metobolızmanın hızlı calısmasını degerlendırecegım senın gıbı. halsız olsam da yuruyus yapacagım hafıf tempoda. benım zaten en fazla 4 gun surer hatta 4. gunu gun olarak bıle saymayabılırız.