olmazz biz alırız kızını sende paşa pşa izmireyerleşirsin:))))))))))
hımm hemen not alıyorum markaları
sağ ol cnmmmm
ikizlermisin benimoğlan11 haziran ablasıı
bütün özelliklerini taşıyan bir ikizlerim hemde

6 haziran benm de doğum tarihim, yükselenim de terazi. gelgitlerim çoktur mesela, ama çoğunlukla neşeliyimdir.
hımmmm tamam senı de tuttum ozaman :)))) ben 12 hazıran. 7 hazıran da cıkmaya basladık. 12 hazıran da nıkahımız kıyıldı 21 hazıran da dugunumuz oldu. hazıran da hamıle kalacagım ıns eger kılo planım tutarsa. o da hazıran da olsun dıyorum :)))))
sapıttım. herseyı planlıyorum. carpılacagım bırazdan tovbe tovbe :)))
haziranda hamile kalacagına çocugun haziran da doğsun bence, ikizler burcu olur süperrr
evet kızlar soru bonbartmanına soktum tarzınız nasıl renk tercihleriniz genelde ne?herkez hakkında analiz yapmaya çalışıyorum da o yüzden soruyorum
kendimden başlıyorum ben salaş,spor ,yerine göre şık giyinen biriyim
renk tercihim:mavi ve tonları,beyaz,siyah,gri,vemor
alt:eşortman altı,darpaça pantalonlar,taytlar,mini şortlarım
üst:tunik kalçayı örten tunikler,uzun gömlekler,tşörtler
ayakkabı:ilk tercihim spor ayakkabılarım,babet,dolgu topuk
aksesuar olarak:sadece küpe ,saat,ve tek taşım olmazsa olmaz
çanta:ne giyinirsem giyineyim çaprazçantalar vazgeçilmezim
yazın şort üstüne uzun üstümü oturan tuniğim,dolgu topuk sandaletim çapraz çantam ve kocaman topuzumla geçirdimdiyebilirim..
bir sürü soru var hemen cvplayım
27 yaşında ve hala öğrenci olmanın avantajını kullanarak spor ama kokoş giyinirim

kot pantalon, tayt, etek, elbise ruh halime göre giyinirim. topuklu ayakkabı özellkle çizmeye bayılırdım ama ayagımdan ameliyat olana kadar azaltmak zorundaım. renk tercihim o da hiç fark etmiyor, siyahda var, pembede yeşil de. hatta bu yaz gaza gelip kırmızı pantalon bile aldım
fizigim nedeniyle pek mini şort giyemiyorum. bide ankara tabi burası, çok hoşuma da gitmiyor. aber duruyor sanki biraz.
ayakkabı da, yaklaşık 20 çift ayakkabım var. indirim yakalamaya çalıştıgımdan genelde çok para vermem o yuzden de çeşit çeşit alabilirim. yazın converse tarzı ayakkabılar, kışın da dar kotun üstüne çıkacak şekilde çizmeyi seviyorum.
tayt yada dar kot giydiysem üstü mutlaka tunik şeklinde uzun olur, normal kot giydiysem belimden biraz aşağıda olsa yeter.
çanta da her türlüsü var valla, giydigim kıyafete göre değişiyor. resim arada eklerim yine. avantajım kilomu göstermemek sanırım, o yuzden 80 kilonun üstündeyken de dar kot giyebiliyordm yandan förtleyen yaglarımı gözlemek için üstü bol giyiyorum sadece.
mesela şimdi yürüyüşe çıkacagız arkadaşlarla. çıkmışken de bahçeli evlere gidelim dedik. altıma lacivert boru paça kotum, üstüne toprak renginde kolsuz hafif bol t sihrt üm, onun üstüne de çok feci ruzgar oldugu için, krem renginde uzun, kenarları daha uzun olan hırkamı giyecegim. altına da toprak tonu spor ayakkabılarımla. yandan takmalı yeşilli, kahveli çantamı da taktım mı tamamdır.
makyajı severim ama eyeliner hep vardır bende. kıyafetime göre de göz altımın rengi deişir, bugun haki kalem çektim mesela göz altıma..
akşam yemegimi yazayım bir de hemen:
5 yk bezelye yemegi
2 yk pilav
yarım kepçe cacık
1 tabak marul ve mor lahanadan salata
ve 2 tane küçük tulumba tatlısı ( kalori sepetinden baktım 45 kaloriymiş, öle olunca dayanamadım. uzun zamandır da yememiştim )
şimdi de yürüyüşe gidiyoruz kızlarla. tulumbaları eritelimm