şimdi yeşil çayımı yaptım onu içecegim. rezene hiç denemedim ama akşam deneyebilirim sanırım
kemiklerim baya bir iri sanırım, benim kiloma da kimse inanmıyor yani. ama malesef 40 giyiyorum genelde, bazen kalıba göre 42 de oluyor. mezuniyet kıyafetim en fazla 38 bedden olmalı ki 36 olsa süper olur. hiç 36 beden olmadım şimdiye kadar.
ellerine sağlık Duygucum, hazırlıklarında da kolay gelsin
inşallahh canım inşallaahhh

bugun çok yorgunum ancak işleri bitirdim duşumu aldım yemegimi yedim uzandım, bugun kendime geleyim de yarından itibaren yürüyüşlere başlayacagım yine. havalar da düzeldi, güneş var bundan yararlanıp yürüyüşe gidecegim ve umarım 5 gün sonraki tartı da süper bir sonuc olacakk
öğle yemegimi de yazayım hemen.
2 yk tavuk doner
2 yk marul
4 ince dilim domates
çeyrek sandviç ekmegi ( içi çıkartılmış olarak )
yemekten sonra kızlar dondurma yediler ama ben yemedim. aldım sade sodamı içtim. şimdi de yeşil çayımı alıp yattıgım yerden dizi izleyecegm biraz. ağrım iyice geçsin de odevlere devam ederim
yurt ortamı, arkadas ortamı. senı cok takdır edıyorum tebrık edıyorum cok dıkkatlı gıdıyorsun.
evet kesınlıkle 40-42 gostermıyorsun. 38 duruyorsun ama ınsaallah dedıgın gıbı mezunıyetınde 36 olursun. çıtır çıtır.
rezene ben ıctım agır bır kokusu oluyor anason ıcerıklı o. ama guzel. ıcılmeyecek bırsey degıl.
bıraz daha toparlanmıssın. ıyı olmana sevındım.