bizde kurban bayramında isteme-söz olacak inşallah(bir aksilik çıkmazsa eğer:18:) ortalama 50-60 kişi olucaz.bizde evde yapıcaz
söz olayını atlattık çok şükür de canım sizin en gibi hazırlıklarınız var
ÇOK AZ KALMIŞ SENİNKİSİ baya telaşlısındır şimdi inşallah herşey gönlünce olur... Benim hala kıyafetim yok çok tedirginim ya bulamazsam diyeeeee:s
al bendende okadr! netten bakıyorum ama hala karar veremedım kısa mı gıysem uzun mu.. kısa elbıse daha hos olur sanıyorum ama .. evde olucak cunku. gercı bana kalsa pantolon gomlek gıyıcem :) mustakbel nısanlım elbıse dıye tutturdu....
ÇOK AZ KALMIŞ SENİNKİSİ baya telaşlısındır şimdi inşallah herşey gönlünce olur... Benim hala kıyafetim yok çok tedirginim ya bulamazsam diyeeeee:s
Bebeğim aynı bendensin!!
Ben de gittim geldim.. Bi sürü yer gezdim.
Sonra saten balık modeli zarif ama çok zarif siyah bir elbise aldım.. yakası altın rengi pullarla işlenmiş.. Abartı değil, ama çok uyduruk da değil...
Benim tüm arkadaşların elbiseleri hazr benden hevesliler bir ben kalmıştım..
Yani sade uzun bir abiye al işini görür bence. Ben de kısa giyeyim diyordum da şimdi büyüklere de saygısızlık olmasın dedim :)
Kızlar merhaba benimde kurban bayramında nişanım olacak biraz mecburi bir nişan tabiki istiyorum ama ailemden kardeşimi ve babamı sekiz ay arayla kaybettim babamın vefatının üzerinden dört ay geçti o yüzden yüreğim buruk ve yarım bir şekilde kalkışıyorum bu işlere ve nişanımın evde oynama falan olmadan sadece yüzük keserek yapmayı düşünüyorum. Ama tabi neyi nasıl yapıcağımı bilmiyorum insanlar tuhaf karşılar mı oynama olmamasını?
Kızlar 17 haziranda sözümüz yapıldı,bieln bilir atama muhabbetleri falan derken nişanı evdemi yapsak bi yer mi tutsak diye düşünürken evde yapmaya karar kıldık.Maksimum 50 kişi olucaz,Aslında evimize yakın güzel bir dükkan var bahçesi hoş falan ama ben oranın süslemesiydi müziğiydi organizasyonu halledebilirmiyim maliyetinin üstünden ne kadara kalkabilrim hala bilmiyorum aklımın bi köşesinde de o var yani..
Eğer evde yaparsak ne gbi hazırlıklar olur onu düşünmekteyim bi yandan da hevesim kalır mı düşüncesindeyim..
Kısacası evde nişan yapan ve yapacak arkadaşlardan biraz yardım bekliyorum,neler yapılabilir ekonomimizi çok sarsmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?