Et Yemekleri kurban etlerim

slsbl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
180
2
16
Ankara
selam kızlar bu s ene ekurban kesemedik.gelen kurban etlerimi işim olduğu için acele buzluğa attım.şimdide çıkarıp kıyma falan yaptırırım die düşündüm ama tekrar cıkarıcam çözülcek falan.tekrar buzluğa atcam.siz nasıl yapıorsunuz acaba.acemiyim bir de bozulma olur mu?

Et çözülüp tekrar dondurulmaz zehirlenirsiniz Allah göstermesin.
Çözecekseniz kullanmanız lazım.

Dondurulmuş etler çözdürüldükten sonra tekrar dondurulursa bakteri üretir ve çıkartıp kullandığınızda zehirlenebilirsiniz:26: Lütfen dikkatli olun

kızlar bişey sorucam benimde kurban etlerim buzlukta bifteklerim var onları cıkraıp marıne etmem lazım ama tekrar marine edince dolapta bekletmek gerekiyor. bi öneriniz varmı bana

Kullanacağınız kadar bir miktarı çıkarır,çözdürür,robotta çeker kavurursanız dolabın alt rafında muhafaza edebilirsiniz.Çünkü annem öyle yapıyor.Mesela bir poşet kıymayı çözdürüp kavuruyor,üç dört gün yemeklerde kullanıyor o kıymayı.

kızlar bişey sorucam benimde kurban etlerim buzlukta bifteklerim var onları cıkraıp marıne etmem lazım ama tekrar marine edince dolapta bekletmek gerekiyor. bi öneriniz varmı bana

Dolap şart değil ki.Havalar soğudu zaten.At balkona birkaç saat içine çeker zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…