Kurbanınız olayım yardım edin

Keşke Kavga olsa.. Cinsellik bakımından ve eşim sürekli ağlıyor kaldıramıyorum anla beni diye annem ağlıyor benim sucum yok diye
Siz gerçek misiniz??
Ortada böyle bir şey oldu ve hala birine esim birine annem mi diyorsunuz!!!
Pes yani hakikaten pes...

Malesef.. Eşim bi anca ağır depresyon başlangıcı oldu bi anda annemi sildi ben anlayamamştım doktoruyla da konuştum annenizle ne yaşadı bilmiyorum ama atlatamıyo dedi sonra annemle yüzleştirdim annem ona suç atıyor eşim eli ayağı titriyor vaziyette Allah ıslah etsin seni telefon konusmalarını çıkarıcam yeter artık kızın gerçek yüzünü görmesin diye sustum ama dayanamıyorum midem Kaldır mıh dedi annem sadece kanıtla kanıtlayabilirsen dedi bende iğrençsiniz tiksiniyorum dedim zaten sonra bayılmışım

Tabiki de hayır ben nasıl anlatırım .. Duymuş ve bazı gördüğü şeyler

Keşke Kavga olsa.. Cinsellik bakımından ve eşim sürekli ağlıyor kaldıramıyorum anla beni diye annem ağlıyor benim sucum yok diye

Bir sanki dışarıdan olan bir olaymış gibi duymuş görmüş diyorsun, bir eşimle annem arasında cinsel ilişki yaşandı diyorsun. Kibliyorum seni, yönetim reel olduğunu söylerse ona göre yorum yapacağım.

Siz gerçek misiniz??
Ortada böyle bir şey oldu ve hala birine esim birine annem mi diyorsunuz!!!
Pes yani hakikaten pes...
Çaresizlik içindeyim kimsem yok ve böyle bi durumla karşı karşıyayım sınanmadığınız günah ile bu kadar sert olmayın benimde çok hoşuma gitmiyor zaten

Keşke yaşamamış olsaydım ben şuan ne yazdığımı biliyor muyum bu olayı kime nasıl anlatayım Allah aşkına

Keşke yaşamamış olsaydım ben şuan ne yazdığımı biliyor muyum bu olayı kime nasıl anlatayım Allah aşkına

Vallahi çaresiz bir dert değil böyle bir durumda ispatlandığı halde eşini tek celsede boşar, anneni reddeder, iyi bir avukatla gayet de maddi manevi en alasından tazminat alırsın. Şu durum insanın midesinin kaldırabileceği ve ne yapayım stili konu açılabilecek bir şey değil. Burada bazı insanların yazdıklarına çok üzülüyorum, hit almak, dalga geçmek için konu açtıklarını görmek kanıma dokunuyor. Dolayısıyla yönetimin beyanına göre hareket edeceğim. Kusura bakma.

Çaresizlik içindeyim kimsem yok ve böyle bi durumla karşı karşıyayım sınanmadığınız günah ile bu kadar sert olmayın benimde çok hoşuma gitmiyor zaten

Çok hoşuna gitmiyor, biraz gidiyor mu hoşuna?
Not: gerçek değilsin muhtemelen
Dipnot: banlanmak istemiyorum, yazardım da..

Çok hoşuna gitmiyor, biraz gidiyor mu hoşuna?
Not: gerçek değilsin muhtemelen
Dipnot: banlanmak istemiyorum, yazardım da..
bende cok yazasim varda iste kibledim etiketledim mune ablami bekliyorum.

Cok da inanmak istemiyorum böyle bir şey olduysa ve hala ikisiyle de birlikteyse ne denirki...

Hiç inanmadım konuya.
Baştaki ifadelerinizle konu genişledikçe yazdıklarınız tutarsız.
Eğer bahsettiğiniz gibi bir durum varsa biri annem biri canım dediğim eşim şeklinde bir cümle kurmazsınız değil mi ?
Erkek olma ihtimaliniz,bunları iğrenç şekilde kurgulama ihtimaliniz ve gelip burada insanları kandırıyor olma ihtimaliniz mide bulandırıcı.
Ya şaka mısınız siz ? Eşim ve annem zamanında yatmış sizce ben napabilirim diye konu mu olur !?

Allahım bu gözler daha neler okuyacak burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…