Siz gerçek misiniz??Keşke Kavga olsa.. Cinsellik bakımından ve eşim sürekli ağlıyor kaldıramıyorum anla beni diye annem ağlıyor benim sucum yok diye
Annesiyle eşinin arasında cinsellik geçmiş! !!!!O brni annem katil bile olsa o benim annem bir daha onun hakkında konuşma derim .
Tabiki de hayır ben nasıl anlatırım .. Duymuş ve bazı gördüğü şeyler
Keşke Kavga olsa.. Cinsellik bakımından ve eşim sürekli ağlıyor kaldıramıyorum anla beni diye annem ağlıyor benim sucum yok diye
Çaresizlik içindeyim kimsem yok ve böyle bi durumla karşı karşıyayım sınanmadığınız günah ile bu kadar sert olmayın benimde çok hoşuma gitmiyor zatenSiz gerçek misiniz??
Ortada böyle bir şey oldu ve hala birine esim birine annem mi diyorsunuz!!!
Pes yani hakikaten pes...
Beddualar baslamasin lütfen. .Çaresizlik içindeyim kimsem yok ve böyle bi durumla karşı karşıyayım sınanmadığınız günah ile bu kadar sert olmayın benimde çok hoşuma gitmiyor zaten
Keşke yaşamamış olsaydım ben şuan ne yazdığımı biliyor muyum bu olayı kime nasıl anlatayım Allah aşkınaBir sanki dışarıdan olan bir olaymış gibi duymuş görmüş diyorsun, bir eşimle annem arasında cinsel ilişki yaşandı diyorsun. Kibliyorum seni, yönetim reel olduğunu söylerse ona göre yorum yapacağım.
Anlattığınız olay gerçekse ikisini de hayatınızdan çıkarın.Keşke yaşamamış olsaydım ben şuan ne yazdığımı biliyor muyum bu olayı kime nasıl anlatayım Allah aşkına
Keşke yaşamamış olsaydım ben şuan ne yazdığımı biliyor muyum bu olayı kime nasıl anlatayım Allah aşkına
O zaman Eşinden de ayrılsın tek suçlu annesi değil kiAnnesiyle eşinin arasında cinsellik geçmiş! !!!!
Caresizim diyor..O zaman Eşinden de ayrılsın tek suçlu annesi değil ki
Çaresizlik içindeyim kimsem yok ve böyle bi durumla karşı karşıyayım sınanmadığınız günah ile bu kadar sert olmayın benimde çok hoşuma gitmiyor zaten
bende cok yazasim varda iste kibledim etiketledim mune ablami bekliyorum.Çok hoşuna gitmiyor, biraz gidiyor mu hoşuna?
Not: gerçek değilsin muhtemelen
Dipnot: banlanmak istemiyorum, yazardım da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?