Kurbanınız olayım yardım edin

Aaa
Neler oluyor?
Hedef gösterilen konu sahibi mi?
Ben ara mesajları okumadım

Sen bi göz doktoruna görün etrafında bunca şey olurken görememek normal değil..

Konu silmek yasak, sen zahmet etme ben ekledim Mune ablacim :)

Ek olarak eşiniz dahi olsa annenizle sizin ilişkinize karışamaz. Ölmeyi gerektirecek bir sorun degil güçlü olun biraz

Arkadaşlar ben çok neşeli Hayat dolu bir insandım ama 2 aydır sadece ölümü düşünüyorum psikiyatri ye gitmeyi düşündüm eşim yüzünden gidemiyorum o ağır depresyon ilaçları kullanıyor bende kullanırsam bu evlilik nasıl gidecek tahmin edemiyorum. Olayı anlatayım 2 yıllık evliyim eşimin ilk başta anneme olan sevgisi saygısı mükemmeldi daha sonra bir anda bişey oldu düşman oldu hep kavga ediyordm neden böyle yapıyorsun saygı göster VS tarzı şeyler ben geçen gün artık boşanma derecesine geldik ve ağlayarak bana annem ile ilgili bazı şeyler söyledi.. Çok ağır seyler.. Ve malesef annemin geçmişinde yaptığı çok çok hata var bir kadının yapmaması gereken her şey.. Daha fazla bişey demek istemiyorum eşimde annendir anlıyorum ama sen benim eşimsin konu namussuzluk olunca ben seni annenden bile korumak zorundayım gibi şeyler söyledi.. Bi yanda annem ne kadar hata olsa da insanın içi el vermiyor sonuçta anne bi tarafta canım diyip hayatını birleşgirdiğin adam şuanlık sustum.. Siz olsanız ne yapardınız

Bence gerçek bu konu çünkü konu sahibi gerçekten kadın hamilelik topiklerinde takılıyomuş önceden
Anlattıktan sonra pişman falan olup sildi heralde

Ama yazdıkları çelişkili
Eşinden için
Görmüş duymuş annem hakkında diyor sonra da
Aralarında bisiler geçmiş

O değil de önlisans bitirip nasıl araştırma görevlisi oldun sen melek bacı?
Paçalardan fakelik akıyor bari tutarlı yalanlar söyleseydin...

Tabii ki, annenizin yaninda durmalisiniz. Bir Eş daha bulunur ama anne bulunamaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…