Kurbanınız olayım yardım edin

Oha yani.Konu gercek degildir insallah.Ortada boyle bi olay var sen hala biri canim annem ve biri esim mi diyosun.Her seyi ortaya döksunler boyle havada kalamaz boyle bi konu.Ilk basta esin bu namus konusu seni korumam lazim felan dedi diye yazmissin sonra aralarinda cilsellik gecmis diyosun hic inandirici degil

Ha bunu kurguladıysan eğer bu senin çok sağlıklı bir ruh halinde olmadığını gösterir. Yani sağlıklı kafada bir insan böyle bir şeyi düşünüp kurgulamaz. Dalga geçip ehi ehi diye kekleme niyetiyle geldiysen bence acilen en yakın hastanenin psikiyatri bölümüne başvurup bu fantezilerinden bahset. Yardım al. Aşağılamak için söylemiyorum, çok ciddiyim.

Arkadaşlar çok çok özür dilerim ben is yerinde açık bıraktım ve bir anda telefonuma gelen bildirimlere baka kaldım böyle bişey yol kadınlar kulübü yöneticiliğine bildirdim zaten kim niye benim adıma böyle bişey yazdı bilmiyorum tekrardan özür diliyorum...

Annemi yargılama hakkını ona asla vermem

Hatasız kul olmaz!

Allah bile affediciyken
Eşiniz kim oluyor?
Ne ilgisi var? Kimse geçmişiyle yargılanamaz, ama kavga anında asaletinden ödün vermeyen dük veya düşesi olamıyoruz. Karşı tarafı inciticeğinden emin olduğumuz konulardan dem vuruyoruz, niyet o değilse, fikir o değilse bile senin de aklın karışsın, gönlün bulansın e mi diye iç konuşmalarıyla fütursuzca, atıp tutuyoruz.
Bunu kadın yapınca sevimli, erkek yapınca vay şiddet diye sınıflandıran da biziz.

Konuşur. Var ki konuşuluyor.
Yüzüne de vurur.
Gerçek olandan kaçılır mı?

Kendinden emin olanı, hiçbi ebeveyn geçmişi yıkamaz.
Güvenmeli kendine, beni ondan bağımsız düşün diyebilmeli

Hahahhaaha kuzenin mi yazmış yoksa vah vah. Bu saatte hangi işyeri güvenlik görevlisi falan mısın? Ciddiyim yavrucum git sen en yakın hastanenin psikiyatri bölümüne, yardım al. Yaşın da küçük belli ki.

İnanmıyorum neler yazılmış gerçekten şuan şoktayım...... Ben nasıl kapatabilirim bu konuyu bilgisi olan

Ay tansiyonum düştü bayılıcam ben ciddi miisn

Bu saatte is yerinde biri telini aldi ve bunlari yazdi.Sen bence doktora bi gorun cocugum

Başka yalan bulamadinizmi
Cidden pesss
Kazen Mune

Ya Allah aşkına biri yardım etsin bu konuyu nasıl kapatıcam dalga geçmeyin kim niye yaptı bilmiyorum gerizekalının biri yapmış işte

Gerçekten annenle eşin birlikte oldu mu eski mesajlarına baktım sat bat yazmışşın kadınsın yani. Eşinle annen bunu yaptı mı

Nerde çalışıyorsun acaba bu saatte iş yerinde kim konu açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…