Ne ilgisi var? Kimse geçmişiyle yargılanamaz, ama kavga anında asaletinden ödün vermeyen dük veya düşesi olamıyoruz. Karşı tarafı inciticeğinden emin olduğumuz konulardan dem vuruyoruz, niyet o değilse, fikir o değilse bile senin de aklın karışsın, gönlün bulansın e mi diye iç konuşmalarıyla fütursuzca, atıp tutuyoruz.Annemi yargılama hakkını ona asla vermem
Hatasız kul olmaz!
Allah bile affediciyken
Eşiniz kim oluyor?
Arkadaşlar çok çok özür dilerim ben is yerinde açık bıraktım ve bir anda telefonuma gelen bildirimlere baka kaldım böyle bişey yol kadınlar kulübü yöneticiliğine bildirdim zaten kim niye benim adıma böyle bişey yazdı bilmiyorum tekrardan özür diliyorum...
Ay tansiyonum düştü bayılıcam ben ciddi miisnMalesef.. Eşim bi anca ağır depresyon başlangıcı oldu bi anda annemi sildi ben anlayamamştım doktoruyla da konuştum annenizle ne yaşadı bilmiyorum ama atlatamıyo dedi sonra annemle yüzleştirdim annem ona suç atıyor eşim eli ayağı titriyor vaziyette Allah ıslah etsin seni telefon konusmalarını çıkarıcam yeter artık kızın gerçek yüzünü görmesin diye sustum ama dayanamıyorum midem Kaldır mıh dedi annem sadece kanıtla kanıtlayabilirsen dedi bende iğrençsiniz tiksiniyorum dedim zaten sonra bayılmışım
Bu saatte is yerinde biri telini aldi ve bunlari yazdi.Sen bence doktora bi gorun cocugumArkadaşlar çok çok özür dilerim ben is yerinde açık bıraktım ve bir anda telefonuma gelen bildirimlere baka kaldım böyle bişey yol kadınlar kulübü yöneticiliğine bildirdim zaten kim niye benim adıma böyle bişey yazdı bilmiyorum tekrardan özür diliyorum...
İnanmıyorum neler yazılmış gerçekten şuan şoktayım...... Ben nasıl kapatabilirim bu konuyu bilgisi olan
Ben konuya hakim olamadım ya
Başka yalan bulamadinizmiArkadaşlar çok çok özür dilerim ben is yerinde açık bıraktım ve bir anda telefonuma gelen bildirimlere baka kaldım böyle bişey yol kadınlar kulübü yöneticiliğine bildirdim zaten kim niye benim adıma böyle bişey yazdı bilmiyorum tekrardan özür diliyorum...
Gerçekten annenle eşin birlikte oldu mu eski mesajlarına baktım sat bat yazmışşın kadınsın yani. Eşinle annen bunu yaptı mıArkadaşlar çok çok özür dilerim ben is yerinde açık bıraktım ve bir anda telefonuma gelen bildirimlere baka kaldım böyle bişey yol kadınlar kulübü yöneticiliğine bildirdim zaten kim niye benim adıma böyle bişey yazdı bilmiyorum tekrardan özür diliyorum...
Canim troll çıktıBen konuya hakim olamadım ya
Bu saatte ????? Fake olduğunu Sezer gibi olmuştum zatenCanim troll çıktı
İşyerinde arkadasi yazmışmis hesabini acik koymusmud..
Nerde çalışıyorsun acaba bu saatte iş yerinde kim konu açarArkadaşlar çok çok özür dilerim ben is yerinde açık bıraktım ve bir anda telefonuma gelen bildirimlere baka kaldım böyle bişey yol kadınlar kulübü yöneticiliğine bildirdim zaten kim niye benim adıma böyle bişey yazdı bilmiyorum tekrardan özür diliyorum...
Canim troll çıktı
İşyerinde arkadasi yazmışmis hesabini acik koymusmud..
Ya Allah aşkına biri yardım etsin bu konuyu nasıl kapatıcam dalga geçmeyin kim niye yaptı bilmiyorum gerizekalının biri yapmış işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?