dizlerimde eklemlerimde problemler var 21 yaşındayım hukuk okumak savcı olmak istiyorumSağlık problemin nedir? Yaşın kaç? Hangi bölümü okumak istiyorsun?
ben asla evlenmeyi istemiyorum zaten ömür boyu tek kalmak daha iyiÇok karışık anlatmışsın. Nokta, virgül, paragraf vb kullanmalısın. Evlilik için acele etme. Zamanı gelince hayırlı olan karşına çıkar inşallah. Kafanı boşaltıp derslerini çalışmalısın.
haklsınız konular çok ağır ilerliyor bi ünite beş gün anlamıyorum çoğu zaman youtubeden izliyorum ama olmuyor temel yok çünkü21 yaşında bir insanın nasıl 7 yıllık bir ilişkisi olabilir ki? Çocukluk hatasıymış o.
Yaşın da çok genç boşver sen ailen konuşsun derslerine iyi odaklan, YouTubeda falan Videolar izle güzel bir bölüm kazan. Evlilik en son iş.
para yatırtım bu sene ki sınav için keşke yatırmasaydımEvlenmek istemediğini söyle annene ve gelecek yıl ki sınav için çok iyi hazırlan
para yatırtım bu sene ki sınav için keşke yatırmasaydım
inşallah öyle olur çok mu geç kaldım bilmiyorum ama yinede denicemAy bebişim hiç üzülme nice eğitimli kadından daha aklı başındasın. Bu sene olmaz deme 5 günde bitsin ama bitsim o konular gerekirse seneye bi daha hazırlan. Herkese kapat kulaklarını 1 2 sene zorlanırsın ama sonrası güllük gülistanlık olur umarım
haklısınız ama ben en zor olanını seçicem galiba işde çalışamam dizlerden dolayı evlenmeyi hiç istemiyorum savaşıcamArkadaşım, beni yanlış anlama
Ama özgürlüğün bedeli hiç de kolay değil.
Ya zenginle evlenip okuyup boşanacaksın
Ya da
Çalışıp okuyacaksın. Maalesef hepimiz farklı ailelere mensubuz, özgürlüğe adım atmak bazı insanlar için bedeli ağır
ben zaten en zorunu yaşıyorum yatağa bağımlı eve hapisim dersehanede ben yapamam dizimin amelyatını yaptırmayanlar beni dersahaneye hayatta göndermeznasıl hukuk bitireceksiniz onu anlamadım temelim yok matematiğim yok diyorsunuz daha şimdiden ağır gelmiş sınava zaten çok az zaman kaldı eğer üniversiteye hazırlanıyorsanız dersane şart tek başına olmaz. Ayrıca 21 yaş için büyük ve iddialı sözler bunlar birgün aşık olursun yuvanı kurmak istersin yalnızlık Allah'a mahsus demişler birgün ailende olmayacak yanında bir evde tek başına nereye kadar. Hem 21 yaşındasınız 7 yıl ilişki nasıl yaşadınız yahu madem yalnız bir hayat kuracaksın o zaman çalışmak zorundasın ya derslerine ya da dışarıda bir işe ama zora gelemiyorsun hiç sanki
21 yaşındasın yahu ne geç kalması. Asla pes etmeinşallah öyle olur çok mu geç kaldım bilmiyorum ama yinede denicem
sağolun inşallah olur21 yaşındasın yahu ne geç kalması. Asla pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?