kurbanlık koyun gibi hissediyorum

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
hiçbir zaman evlenmeyi istemedim beyaz atlı prensmiş falan yalan bence çocuk yapmak bana göre değil çünkü bu dünya o kadar temiz değil onuda geçtim ben kendi sorumluluğumu taşıyamıyorum asla istemiyorum bunları zaten dizlerimdede problem var ev işi asla yapamıyorum onu geçtim doğru düzgün yürüyemiyorum bile 7 yıllık ilişki bitti ve ben bir daha güvenemem güzelim bakımlıyımda akrabalar beni evlendirme peşinde helede baba denen insan diyim o boğaz eksilsin derdindeler durumumuz iyi değil borç içindeyiz küçükken para karşılığı verilmeye bile çalışıldım sırf borçlar var diye buna benzer çok olay yaşadım bazıları bana kocan arabanı alır şöyle böyle diyor şunun çiftliği var bunun şusu var diyor diyor da elin oğlu sonuçta neyse ben bu sene amelyat olunca yeniden başladım herşeye derse faln temelim sıfır ama başladım annemde sağolsun kitaplar aldı sınava az kaldı çok konum var btiticek gibi değil gerçekten değil matemetik sıfır diğer dersler bi iki ünite falan bitti ama bi konu beş günde bitiyor temel sıfır anlamıyorum hiçbirşey çok ağır ilerliyorum hayat boyu kitap açmadım çünkü bugün gene koca bulmuşlar ilk kez annemde evlenceksen evlen dedi ağır geldi bu sene ünivertenin olmucağı kesin çalışmayı bırakmıyorum tabikide ama bugün çok ağır geldi annem benden hevesli çıktı evlenmeme ben evlensem ne olucakki elin oğlu biblo diye almıcakki ne kadar iyi olursa olsun bunalıma girdim günler su gibi geçiyor temel olmadığı için konular beş günde bitiyor ne yapıcam ben ne yapıcam lütfen başka yerlere çekmeyin konuyu lütfen

Sağlık problemin nedir? Yaşın kaç? Hangi bölümü okumak istiyorsun?

Aslında çok aklı başında yazmışsın herşeyi. Evet, her şey karşılıklı. Evlenince senden hizmet bekleyecekler, iş bekleyecekler. Evlenme derim ben. Zaten istemiyorsun. Elinden geleni yap. Derslerine çalış. Olmazsa işe gir. Çok iyi biri ile karşılaşırsan evlenirsin.

Çok karışık anlatmışsın. Nokta, virgül, paragraf vb kullanmalısın. Evlilik için acele etme. Zamanı gelince hayırlı olan karşına çıkar inşallah. Kafanı boşaltıp derslerini çalışmalısın.

haklsınız konular çok ağır ilerliyor bi ünite beş gün anlamıyorum çoğu zaman youtubeden izliyorum ama olmuyor temel yok çünkü

Ay bebişim hiç üzülme nice eğitimli kadından daha aklı başındasın. Bu sene olmaz deme 5 günde bitsin ama bitsim o konular gerekirse seneye bi daha hazırlan. Herkese kapat kulaklarını 1 2 sene zorlanırsın ama sonrası güllük gülistanlık olur umarım

para yatırtım bu sene ki sınav için keşke yatırmasaydım

Olsun sen yine gir sınava bu yıl deneyim elde etmiş olursun sınav heyecanını yenmeni sağlar. Ama dediğim gibi gelecek yıl için çok iyi hazırlan ki kendi hayatını kendin yönet başkasının eline bakma

Acil iş bul eve para getirdiğinde sen istesen de böyle bir aile vermez ayrıca ders çalışmaya devam şimdiden seneye olacak sınav için hazır olursun. Ne zaman kendi ayaklarında durursun ailen de ilerde eşin olursa o kişi de sana saygı ile yaklaşmayı öğrenir

Arkadaşım, beni yanlış anlama

Ama özgürlüğün bedeli hiç de kolay değil.

Ya zenginle evlenip okuyup boşanacaksın

Ya da

Çalışıp okuyacaksın. Maalesef hepimiz farklı ailelere mensubuz, özgürlüğe adım atmak bazı insanlar için bedeli ağır

nasıl hukuk bitireceksiniz onu anlamadım temelim yok matematiğim yok diyorsunuz daha şimdiden ağır gelmiş sınava zaten çok az zaman kaldı eğer üniversiteye hazırlanıyorsanız dersane şart tek başına olmaz. Ayrıca 21 yaş için büyük ve iddialı sözler bunlar birgün aşık olursun yuvanı kurmak istersin yalnızlık Allah'a mahsus demişler birgün ailende olmayacak yanında bir evde tek başına nereye kadar. Hem 21 yaşındasınız 7 yıl ilişki nasıl yaşadınız yahu madem yalnız bir hayat kuracaksın o zaman çalışmak zorundasın ya derslerine ya da dışarıda bir işe ama zora gelemiyorsun hiç sanki

inşallah öyle olur çok mu geç kaldım bilmiyorum ama yinede denicem

haklısınız ama ben en zor olanını seçicem galiba işde çalışamam dizlerden dolayı evlenmeyi hiç istemiyorum savaşıcam

ben zaten en zorunu yaşıyorum yatağa bağımlı eve hapisim dersehanede ben yapamam dizimin amelyatını yaptırmayanlar beni dersahaneye hayatta göndermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…