Kurdalesini alan gelsin

Ben ikincinin testini yaptigimda benim herif horul horul uyuyordu. "Kalk kalk, cocugu koymussun hala yatiyorsun" dedim. Kan vermeye gittik sonra. Keske teste kurdale taksaymisim

Kan verirken elini tuttu mu? Zira o esnada senin kan vermenden onemli baska ne olabilir ki?

Ben ikincinin testini yaptigimda benim herif horul horul uyuyordu. "Kalk kalk, cocugu koymussun hala yatiyorsun" dedim. Kan vermeye gittik sonra. Keske teste kurdale taksaymisim

eyvahh sunumsuz yakalanmışsın Hahahahahah rüya mı gerçek mi anlayamamıştır adamcağız. İlk tepkisi ne oldu?

Kan verirken elini tuttu mu? Zira o esnada senin kan vermenden onemli baska ne olabilir ki?
Tabi ki. Bayilabilirim, sekerim dusebilir. Hamileyim sonucta. Kolumu da siyirdi kocacim. Ay o hemsire igneyi sokarken nasil gerildi,nasil gerildi. Resmen gozleri doldu, biliyor musun? Hic kiyamaz bana canim kocam

Tabi ki. Bayilabilirim, sekerim dusebilir. Hamileyim sonucta. Kolumu da siyirdi kocacim. Ay o hemsire igneyi sokarken nasil gerildi,nasil gerildi. Resmen gozleri doldu, biliyor musun? Hic kiyamaz bana canim kocam

Kociskolarin balliskosu siralamasinin birinciliğinin kendisine verilmesini teklif ediyorum.

Simdi meyve ve kuruyemisini de yanar donerli meyve tabaginda sunmustur balliskolarin tontiskosu.

Eki Görüntüle 2654083

ben de hayırlı olsun tatlısı getirdim:) komsu topikten

kurdelesiz olmaz diye hepsini kurdeleledim
ooo komşuceğzim hoşgeldinn. O nasıl bir sunum Subhanallah sen salın kadınlar kulübü sunum görsün. hemen simli kolonyamdan ve kurdaleli çikolatamdan ikram edeyim

Kociskolarin balliskosu siralamasinin birinciliğinin kendisine verilmesini teklif ediyorum.

Simdi meyve ve kuruyemisini de yanar donerli meyve tabaginda sunmustur balliskolarin tontiskosu.

Aaaa lutfen lutfen lutfen. Cok hak ediyoo
Hem de ne sunumlar. Cok becerikli çünkü, kimse yapamaz onun gibi. Hatta ben etkilenmiyim diye telefonu bile baska odaya koyar. O kadar dusunceli benim yigidim aslanim

ooo komşuceğzim hoşgeldinn. O nasıl bir sunum Subhanallah sen salın kadınlar kulübü sunum görsün. hemen simli kolonyamdan ve kurdaleli çikolatamdan ikram edeyim

hoşbulduk canım nasıl gidiyor bol bol yetisememeler diliyorum sana:)

ay en sevdiğim simli kolonya

ben de hep serçe parmağımda kurdeleyle gezerim. uğur getiriyo

Valla bi deney yapıcam şimdi hemen yazıcam size. Kocama ballişkoların tontişkosu demeye gidiyorum. bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…