- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
- Konu Sahibi olive_bluto
-
Ben ikincinin testini yaptigimda benim herif horul horul uyuyordu. "Kalk kalk, cocugu koymussun hala yatiyorsun" dedim. Kan vermeye gittik sonra. Keske teste kurdale taksaymisim
Ben ikincinin testini yaptigimda benim herif horul horul uyuyordu. "Kalk kalk, cocugu koymussun hala yatiyorsun" dedim. Kan vermeye gittik sonra. Keske teste kurdale taksaymisim
Minimalist koca hmm çok geçmiş olsunEsim kurdelesiz, yalin seviyormus. Az daha hazirliksiz yakalanacaktim.
Tabi ki. Bayilabilirim, sekerim dusebilir. Hamileyim sonucta. Kolumu da siyirdi kocacim. Ay o hemsire igneyi sokarken nasil gerildi,nasil gerildi. Resmen gozleri doldu, biliyor musun? Hic kiyamaz bana canim kocamKan verirken elini tuttu mu? Zira o esnada senin kan vermenden onemli baska ne olabilir ki?
Ben cizgi mizgi gormuyorum diyip totosunu donup yatmaya devam etti. O kadar heyecanlandi yani, dusun. Çünkü beklemiyorduk.eyvahh sunumsuz yakalanmışsınHahahahahah rüya mı gerçek mi anlayamamıştır adamcağız. İlk tepkisi ne oldu?
Minimalist koca hmm çok geçmiş olsunUmarım bir an önce iyileşip sunumsever bir kocaya dönüşür
Tabi ki. Bayilabilirim, sekerim dusebilir. Hamileyim sonucta. Kolumu da siyirdi kocacim. Ay o hemsire igneyi sokarken nasil gerildi,nasil gerildi. Resmen gozleri doldu, biliyor musun? Hic kiyamaz bana canim kocam
Ben de bi esinti hissediyorum neden diyorum hay AllahBayrağını bizde unutmuşsun hacı onu getirdim
BDV den gelindiği o kadar belliki
Reklam sağlamBDV den gelindiği o kadar belliki
ooo komşuceğzim hoşgeldinn. O nasıl bir sunum Subhanallah sen salın kadınlar kulübü sunum görsün. hemen simli kolonyamdan ve kurdaleli çikolatamdan ikram edeyimEki Görüntüle 2654083
ben de hayırlı olsun tatlısı getirdim:) komsu topikten
kurdelesiz olmaz diye hepsini kurdeleledim
Aaaa lutfen lutfen lutfen. Cok hak ediyooKociskolarin balliskosu siralamasinin birinciliğinin kendisine verilmesini teklif ediyorum.
Simdi meyve ve kuruyemisini de yanar donerli meyve tabaginda sunmustur balliskolarin tontiskosu.
ooo komşuceğzim hoşgeldinn. O nasıl bir sunum Subhanallah sen salın kadınlar kulübü sunum görsün. hemen simli kolonyamdan ve kurdaleli çikolatamdan ikram edeyim
Kociskolarin balliskosu siralamasinin birinciliğinin kendisine verilmesini teklif ediyorum.
Simdi meyve ve kuruyemisini de yanar donerli meyve tabaginda sunmustur balliskolarin tontiskosu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?