- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
- Konu Sahibi olive_bluto
-
Aaaa lutfen lutfen lutfen. Cok hak ediyoo
Hem de ne sunumlar. Cok becerikli çünkü, kimse yapamaz onun gibi. Hatta ben etkilenmiyim diye telefonu bile baska odaya koyar. O kadar dusunceli benim yigidim aslanim
evde bi metre kırmızı kurdela buldum sırf bu topiğe girebilmek için yarın ilk işim tuhafiyeden 1 top kurdela almak olacakMerhabalar,
Dışarı çıkıp sosyalleşemediğimiz bu günlerde biraz gülmeye, kaynatmaya, geyik yapmaya ihtiyacımız var değil mi? :)
Gülme kotamın bir kısmını bir derdim vardaki absürdlüklere kahkaha atarken doldursam da bir sohbet topiğimiz olmasın mı diye düşündüm.
Tek başarısı evlenmek olan kocasının piremsesi olmasanız da ilişkiler üzerine tartışmak, gözünün üstünde kaşı var diye kayınvalidesine bilenmiyor olsa da ailevi konular üzerine içini boşaltmak, gündelik telaşlar içinde kısa bir nefes molası vermek isteyen hanımlar; buyurun konuşalım, geyiğimizi yapalım.
Kurdalesi olmayanlar gelmesin amaÇünkü sunum önemli.
Hangi renk? Kombine göre değişiyor muhoşbulduk canım nasıl gidiyor bol bol yetisememeler diliyorum sana:)
ay en sevdiğim simli kolonya
ben de hep serçe parmağımda kurdeleyle gezerim. uğur getiriyo
Valla bi deney yapıcam şimdi hemen yazıcam size. Kocama ballişkoların tontişkosu demeye gidiyorum. bekleyin
Hangi renk? Kombine göre değişiyor mu
Şimdilik bi metre yeter ama kaynanan gelir de bu ne biçim sunum bi kurdalen de yok muydu demesin diye tedarikli olevde bi metre kırmızı kurdela buldum sırf bu topiğe girebilmek için yarın ilk işim tuhafiyeden 1 top kurdela almak olacak
Ayirliiii olsunn beaaaa
Tamda tum yazilanlari okudum bende yazacaktm ki etiketlendim
Bdv konularini kombo yapmissiniz diyecektm
hep gold kullanırım, çünkü ben gold kalpli bi gelinim. herşeyim Gold baştan sona
gold goldluk kadınım ayol
Kuzu kaynanam yok kocamda yok bunlar hep kurdelasızliktan zamaninda dedim ben ona evde kurdela bulunduralim diye kurdela almadi diye bosandkŞimdilik bi metre yeter ama kaynanan gelir de bu ne biçim sunum bi kurdalen de yok muydu demesin diye tedarikli ol
Kurdeleni de al git.
Şimdi gittim ballişkoların tontişkosu sarılalım mı dedim ama kendisi bağışık böyle şeylere o yüzden sadece güldü. elimi eline aldı üşümüşsünndedi. Sarıldık.
Bu adamı seviyorum çünkü kaynanamın evine gitsem popom üşüdü demeden altıma minder verir, vallahi verir. Canım kocam
Ah canımKuzu kaynanam yok kocamda yok bunlar hep kurdelasızliktan zamaninda dedim ben ona evde kurdela bulunduralim diye kurdela almadi diye bosandk
“Meyvelerimi de yedirmez hem kaynanamgile” deme, neden biliyor musun?
CUNKU INANIRIM!
Meyvelerimi yediler desem ağzıma tükürür ama ona da eminim
Valla toz kondurmaz annesine. Benimkisi eski iyi niyetli annemcilerdenHorozunu kacirtip, damdan dama ucurmadigina, suyuna da pilav pisirmedigine dua etmelisin.
Yakışırböyle evim olsa her yeri platin yapar platinium gelinliğe geçiş yaparim ben yalnız
Ayyy deme. Benimki de oyleydi, sonra anasi bi gun tutamadi cenesini, gordu iyi niyetli anasini. Neyse her serde vardir bir hayir. Simdi en ufak seyde yarim saat soyleniyorum. Icimde kalacagina dinlensin dursunValla toz kondurmaz annesine. Benimkisi eski iyi niyetli annemcilerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?