- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Dogru söylüyorsun. Birakcam insallah.hem reflum var hem panik atak oluyo.sigarayi bilem biraktim ben suan nabeeerrrLütfen bakdaha önce de söylemiştin , herşeyine zararlı sanki bilmiyorsun
Abur cubur u da birkaç hafta oldu bıraktım:) kolayı da azalttım diyelim:)Yiyip yiyip kilo almıyorsun , çoğuzun boyun var , günde 1 litre kola içiyorsun
yaa ben kaçırdım boyun kaç?En kocamani da benboy olarak tabisi
Dogru söylüyorsun. Birakcam insallah.hem reflum var hem panik atak oluyo.sigarayi bilem biraktim ben suan nabeeerrrsavaş veriyorum hala.15 günü veya 1 ayi tamamlayinca seni sıkıştırmaya basliycam
Hey masallah kac kilosun kızBunca yıldır içiyorum 1 kilo katkısı olmadı bana bu kolanin
1.81 canım sen 1.77 miydiyaa ben kaçırdım boyun kaç?
Ben istesemde yiyemiyorum ya zamanında mideden çok çektim,yine azar diye korkuyorumAbur cubur u da birkaç hafta oldu bıraktım:) kolayı da azalttım diyelim:)
62 falan net bilmiyorum ama o civardaHey masallah kac kilosun kız
9 gün oldu :))kaçıncı gündesin kiiiiii
Ya benimde son zamanlarda aşırı yanma oluyorBen istesemde yiyemiyorum ya zamanında mideden çok çektim,yine azar diye korkuyorum
Evet canım maşallah sana1.81 canım sen 1.77 miydi
Ben mi oluyorum o:)) tsk ederim canım sanada maşallah:)Evet canım maşallah sanaaramızda bir manken var
resmen birakmissin9 gün oldu :))
Ya benimde son zamanlarda aşırı yanma oluyor
Yalnız bayağı başarılı olmuş olimpiyat yarışları mübarekKIZLAR HERKESİN BOY VE KİLOSU İLK SAYFADA VAR
Annem gözyasi dokuyor onu duzenlerkenYalnız bayağı başarılı olmuş olimpiyat yarışları mübarek
Sıra sanada gelecek....bekleresmen birakmissinben sok
Gun icinde neler tuketiyorsun ?
Gün içinde öğlen yarım ekmek arası birşeyler yiyorum.sonra meyve mutlaka yerim.çok su içerimm.aslında düzenli beslenmem yok birgün çok aşırı yiyorum birgün eşim gelene kadar birşey yemiyorum su içmek dışında. Oturup yiyip edeyim yok. Ekmek arası yapar tv karşısına geçer günü tv karşısında bitiririm:))resmen birakmissinben sok
Gun icinde neler tuketiyorsun ?
Ay canım çok teşekkür ederim. Ya çok söylendi bana hatta birkaç kez teklifte olmuştu tanıdıklar vasıtasıyla. Ben çok utangaç çekingen biriyim yok ben ne yapcam yapamam falan derken yaş gitti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?